Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » A belváros új találkozóhelye

A belváros új találkozóhelye

2012-08-27 Forrás: www.turizmus.com

 Keddenként jazzel, szerdán funkyval, csütörtökön egyetemistákra hangolt bulival, péntek-szombaton viszont hatalmas partikkal várja vendégeit a budapesti belváros legújabb többfunkciós szórakozóhelye, a Trafiq.

             

               

A név hűen tükrözi a Hercegprímás utcai hely szellemiségét: a klubot, éttermet és (bor)bárt kombináló Trafiqban szinte minden kapható, az aperitifektől és koktéloktól kezdve a vacsora előtti snackeken át a komoly étkezésekig, széles italválasztékkal. A keddtől vasárnapig nyitva tartó Trafiq ugyanakkor ügyel a túlzsúfoltság elkerülésére, ezért még a legforgalmasabb időszakokban is 470 főben limitálják a vendégek számát.
A különleges belsőépítészeti megoldásokkal létrejött Trafiq zenei programokkal is készül. Így például a hazai jazz és könnyűzenei élet sztárjainak exkluzív fellépéseire bizton lehet számítani, de aki saját maga szeretné kipróbálni a színpadot, a karaokéhoz zenekari kíséretet kap. Az éttermi kínálatban pedig felbukkannak az „elhanyagolt” ételek vagy éppen olyan fúziós fogások, mint a pörköltes feltéttel adagolt olasz tészták. Azonban a konyha 11 órás zárása után sem maradnak éhesek a vendégek: késő éjszaka gyors, könnyen elkészíthető fogásokból lehet válogatni.