Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » A Marriott weboldala a leggyorsabb a USA Today felmérése szerint

A Marriott weboldala a leggyorsabb a USA Today felmérése szerint

2011-08-07 Forrás: www.turizmus.com


 

Egy, a napokban a USA Today megbízásából, a Compuware által készített tanulmány szerint a Marriott International büszkélkedhet a szállodaipar leggyorsabb és legjobban teljesítő internetes oldalával. Az első helyezett marriott.com (www.marriott.com) oldalt a ’Best of the Web’ kategória győztesének járó arany díjjal jutalmazták.

A széleskörű tanulmány kiterjedt többek között a sebesség, a navigáció és az aloldalak által nyújtott információk részletességének mérésére is. A teszteredmények kimutatták, hogy a marriott.com az oldalon található ablakokat kevesebb mint 2 másodperc alatt tölti be. ’’A dicséretes eredmény világosan mutatja, hogy a Marriott kitüntetett figyelmet fordít ügyfelei online tapasztalataira, illetve az azokon alapuló folyamatos technikai fejlesztésekre’’ – nyilatkozta a felmérés kapcsán a Compuware alelnöke.

A Marriott A Marriott International úgy véli, hogy a megfelelő szállásélmény a szobafoglalással kezdődik. A szállodalánc weboldala - illetve azon belül az online foglalófelület – kialakításakor elsődleges célul tűzte ki a vendégek igényeinek minél tökéletesebb kielégítését, legyen szó a hotelek leírásának gyors és könnyen áttekinthető böngészéséről vagy akár azonnali szobafoglalásról. A jelenleg havonta több mint 12 millió látogatást számláló marriott.com site-on a felhasználók a világ 3600 Marriott szállodáját foglalhatják online egy szempillantás alatt.