Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » A Corinthia Hotel Budapest az első 5*superior szálloda a fővárosban

A Corinthia Hotel Budapest az első 5*superior szálloda a fővárosban

2011-07-06 Forrás: www.turizmus.com

Budapesten a Corinthia Hotel Budapest az első, Hotelstars Union rendszerben 5*superior kategóriára minősített szálloda. A minősítés kiterjedt a 26 apartmanból álló Royal Residence területre és a szálloda egyéb szolgáltatásaira is. 

Megvizsgálták a patinás Royal spa szolgáltatásait, mely különleges feltöltődést és speciális kezeléseket kínál, a visszatérő vendégek számára exkluzív bérletet biztosít.

 Az éttermi rész is górcső alá került, beleértve az ázsiai különlegességeket kínáló Rickshaw-t, a francia és magyar konyha ízeit felvonultató illetve a vasárnapi Sunday Brunch-oknak teret adó Brasserie&Atrium éttermet, a Le Bar Royale-t és a rendezvény illetve banketing területeket is.

A Corinthia Hotel Budapest minősítése 2011. június közepén történt meg és a követelményeknek igen magas szinten sikerült megfelelni. Ezzel, elsőként Budapesten, elnyerte az 5*superior minősítést, melyre méltán lehetnek büszkék az eredetileg 1896-ban Grand Hotel Royal néven alapított, majd 2002-ben felújított és régi pompájában fénylő szálloda tulajdonosai és dolgozói.

A minősítés újabb elismerés a szállodának, amely idén és az utóbbi évek során számos egyéb díjat is elnyert, és jelenleg is versenyben van az éppen zajló World Travel Awards szavazáson.