Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » A Corinthia Hotel Budapest az első 5*superior szálloda a fővárosban

A Corinthia Hotel Budapest az első 5*superior szálloda a fővárosban

2011-07-06 Forrás: www.turizmus.com

Budapesten a Corinthia Hotel Budapest az első, Hotelstars Union rendszerben 5*superior kategóriára minősített szálloda. A minősítés kiterjedt a 26 apartmanból álló Royal Residence területre és a szálloda egyéb szolgáltatásaira is. 

Megvizsgálták a patinás Royal spa szolgáltatásait, mely különleges feltöltődést és speciális kezeléseket kínál, a visszatérő vendégek számára exkluzív bérletet biztosít.

 Az éttermi rész is górcső alá került, beleértve az ázsiai különlegességeket kínáló Rickshaw-t, a francia és magyar konyha ízeit felvonultató illetve a vasárnapi Sunday Brunch-oknak teret adó Brasserie&Atrium éttermet, a Le Bar Royale-t és a rendezvény illetve banketing területeket is.

A Corinthia Hotel Budapest minősítése 2011. június közepén történt meg és a követelményeknek igen magas szinten sikerült megfelelni. Ezzel, elsőként Budapesten, elnyerte az 5*superior minősítést, melyre méltán lehetnek büszkék az eredetileg 1896-ban Grand Hotel Royal néven alapított, majd 2002-ben felújított és régi pompájában fénylő szálloda tulajdonosai és dolgozói.

A minősítés újabb elismerés a szállodának, amely idén és az utóbbi évek során számos egyéb díjat is elnyert, és jelenleg is versenyben van az éppen zajló World Travel Awards szavazáson.