Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » 7. Bánhorváti Lángos Fesztivál

7. Bánhorváti Lángos Fesztivál

2014-11-28 Forrás: www.utisugo.hu

 

 

A fesztiválon a látogatók megismerkedhetnek a bánhorváti lángos, a görhő, a herőce, a laksa, a farsangi fánk titkaival, miközben népzenei előadókat hallgatva elvegyülhetnek a vásári forgatagban.


 

Program:

November 29-én, szombat délután

Fellépők, előadók:

Fügödi Dalárda 14:00-tól

Matyó Lakodalom a Matyó Néptáncegyüttes előadásában 16:00-tól

A Fonó Zenekar koncertje 18:00-tól

Magma Tűzszínház előadása 20:00-tól
Egész délutános ingyenes programok: Népi Játszótér, Arcfestés, "Népi képregény", Interaktív "kukoricamorzsolda", Bónizs Róbert - A kőfaragó című történelmi regényének bemutatója, Gombócjósda, Csuhébábkészítés, Kovácsműhely, Kézművesvásár, Falunézés (Platthy-kastély, Falumúzeum) lovasfogatokkal, Népvándorlás Kori Kiállítás; Jurta Állítás.

A helyszínen autentikus módon készülő ételek: Bánhorváti Krumplis Lángos, Herőce, Laksa, Farsangi Fánk, Csigatészta. A fesztiválozókat házi pálinkával és forralt borral is várjuk, de aki akar forrásvizet is ihat a helyi Miklós-kútjából.

Pontos helyszín:

Bánhorváti, Sportcsarnok (Szabadság út 175.)

Belépő:

A rendezvény látogatása ingyenes!
 

További információk:

TELEFON: 70 371-9460

E-MAIL: deakszinyerijozsef@gmail.com

NYITVATARTÁS: 11.30 -