Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » 4. Belga Sörfesztivál

4. Belga Sörfesztivál

2013-05-31 Forrás: www.port.hu


A Belga sörök mutatkoznak be a Vajdahunyad várban, ahol igazi különlegességeket is kóstolhatnak a nedű szerelmesei és az érdeklődők.

A néha könnyed, időnként azonban erős gyümölcssöröktől kezdve az apátsági és trappista sörökön át egészen a borok erejével vetekedő erős félbarna és barna sörökig számos sörfajta jeles képviselőit kóstolhatják meg június elején a sörrajongók.

Belgiumban egyedülálló hagyományai vannak a sörfőzésnek és sörfogyasztásnak, a hagyományos világos söröktől kezdve, a jellegzetes barna sörökön keresztül, a különleges gyümölcsös sörökig szinte minden megtalálható a pubok kínálatában, és ezekkel most a Mezőgazdasági Múzeumban a magyar sörkedvelő közönség is találkozhat.

A fesztivál pénteken délutántól vasárnap estig várja a látogatókat (nyitvatartás: péntek: 17:00-22:00, szombat: 12:00-22:00, vasárnap: 12:00-20:00) A 4000 forintos belépőjegy teljes összege "lefogyasztható" 4 pohár (2 dl/pohár) bármely, a helyi kínálatban szereplő sörből. A belépő emellett tartalmaz egy erre az alkalomra készített, egyedileg logózott belga sörös üveg poharat is. Újratöltésre, valamint márkázott ajándéktárgyak vásárlására egyaránt van lehetőség.

Helyszín: Vajdahunyad vár.