Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » 4. Belga Sörfesztivál

4. Belga Sörfesztivál

2013-05-31 Forrás: www.port.hu


A Belga sörök mutatkoznak be a Vajdahunyad várban, ahol igazi különlegességeket is kóstolhatnak a nedű szerelmesei és az érdeklődők.

A néha könnyed, időnként azonban erős gyümölcssöröktől kezdve az apátsági és trappista sörökön át egészen a borok erejével vetekedő erős félbarna és barna sörökig számos sörfajta jeles képviselőit kóstolhatják meg június elején a sörrajongók.

Belgiumban egyedülálló hagyományai vannak a sörfőzésnek és sörfogyasztásnak, a hagyományos világos söröktől kezdve, a jellegzetes barna sörökön keresztül, a különleges gyümölcsös sörökig szinte minden megtalálható a pubok kínálatában, és ezekkel most a Mezőgazdasági Múzeumban a magyar sörkedvelő közönség is találkozhat.

A fesztivál pénteken délutántól vasárnap estig várja a látogatókat (nyitvatartás: péntek: 17:00-22:00, szombat: 12:00-22:00, vasárnap: 12:00-20:00) A 4000 forintos belépőjegy teljes összege "lefogyasztható" 4 pohár (2 dl/pohár) bármely, a helyi kínálatban szereplő sörből. A belépő emellett tartalmaz egy erre az alkalomra készített, egyedileg logózott belga sörös üveg poharat is. Újratöltésre, valamint márkázott ajándéktárgyak vásárlására egyaránt van lehetőség.

Helyszín: Vajdahunyad vár.