Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » 4. Belga Sörfesztivál

4. Belga Sörfesztivál

2013-05-31 Forrás: www.port.hu


A Belga sörök mutatkoznak be a Vajdahunyad várban, ahol igazi különlegességeket is kóstolhatnak a nedű szerelmesei és az érdeklődők.

A néha könnyed, időnként azonban erős gyümölcssöröktől kezdve az apátsági és trappista sörökön át egészen a borok erejével vetekedő erős félbarna és barna sörökig számos sörfajta jeles képviselőit kóstolhatják meg június elején a sörrajongók.

Belgiumban egyedülálló hagyományai vannak a sörfőzésnek és sörfogyasztásnak, a hagyományos világos söröktől kezdve, a jellegzetes barna sörökön keresztül, a különleges gyümölcsös sörökig szinte minden megtalálható a pubok kínálatában, és ezekkel most a Mezőgazdasági Múzeumban a magyar sörkedvelő közönség is találkozhat.

A fesztivál pénteken délutántól vasárnap estig várja a látogatókat (nyitvatartás: péntek: 17:00-22:00, szombat: 12:00-22:00, vasárnap: 12:00-20:00) A 4000 forintos belépőjegy teljes összege "lefogyasztható" 4 pohár (2 dl/pohár) bármely, a helyi kínálatban szereplő sörből. A belépő emellett tartalmaz egy erre az alkalomra készített, egyedileg logózott belga sörös üveg poharat is. Újratöltésre, valamint márkázott ajándéktárgyak vásárlására egyaránt van lehetőség.

Helyszín: Vajdahunyad vár.