Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » 3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

2013-07-25 Forrás: www.balatonszarszo.huMagyarországon, mint tudjuk, két generáció nőtt fel CSUKÁS ISTVÁN meséin. A neves meseíró Balatonszárszó lakosa és díszpolgára. E tények alapján határoztuk el, hogy egy fesztivált rendezünk, mely az ő mesefiguráira épül. 
A fesztivál programjában részvevőként várják iskolák, óvodák, baráti közösségek, művészeti csoportok, családosok részvételét.
 
 
 
 A résztvevő szereplők az önmaguk, vagy közösen elkészített mesefigurák jelmezeivel, jelmezeiben, vagy makettekkel egy közös felvonuláson vesznek részt, mely után a Balaton partján folytatva a programot, a résztvevők bemutathatnak bármilyen előadást a mesékből, vagy zenés jeleneteket, dalos produkciókat.
 A tervek szerint a jelmezversenyt és az előadásokat egy zsűri értékeli, melynek elnöke természetesen Csukás István lesz. A legjobb jelmezeket és előadásokat díjazni szeretnék.
 
 
Részletes program...