Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » 3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

2013-07-25 Forrás: www.balatonszarszo.huMagyarországon, mint tudjuk, két generáció nőtt fel CSUKÁS ISTVÁN meséin. A neves meseíró Balatonszárszó lakosa és díszpolgára. E tények alapján határoztuk el, hogy egy fesztivált rendezünk, mely az ő mesefiguráira épül. 
A fesztivál programjában részvevőként várják iskolák, óvodák, baráti közösségek, művészeti csoportok, családosok részvételét.
 
 
 
 A résztvevő szereplők az önmaguk, vagy közösen elkészített mesefigurák jelmezeivel, jelmezeiben, vagy makettekkel egy közös felvonuláson vesznek részt, mely után a Balaton partján folytatva a programot, a résztvevők bemutathatnak bármilyen előadást a mesékből, vagy zenés jeleneteket, dalos produkciókat.
 A tervek szerint a jelmezversenyt és az előadásokat egy zsűri értékeli, melynek elnöke természetesen Csukás István lesz. A legjobb jelmezeket és előadásokat díjazni szeretnék.
 
 
Részletes program...