Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » 3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

2013-07-25 Forrás: www.balatonszarszo.huMagyarországon, mint tudjuk, két generáció nőtt fel CSUKÁS ISTVÁN meséin. A neves meseíró Balatonszárszó lakosa és díszpolgára. E tények alapján határoztuk el, hogy egy fesztivált rendezünk, mely az ő mesefiguráira épül. 
A fesztivál programjában részvevőként várják iskolák, óvodák, baráti közösségek, művészeti csoportok, családosok részvételét.
 
 
 
 A résztvevő szereplők az önmaguk, vagy közösen elkészített mesefigurák jelmezeivel, jelmezeiben, vagy makettekkel egy közös felvonuláson vesznek részt, mely után a Balaton partján folytatva a programot, a résztvevők bemutathatnak bármilyen előadást a mesékből, vagy zenés jeleneteket, dalos produkciókat.
 A tervek szerint a jelmezversenyt és az előadásokat egy zsűri értékeli, melynek elnöke természetesen Csukás István lesz. A legjobb jelmezeket és előadásokat díjazni szeretnék.
 
 
Részletes program...