Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » 22. Budavári Borfesztivál

22. Budavári Borfesztivál

2013-09-13 Forrás: www.utisugo.hu

 

Bor és nő...mindig másért szép! Fókuszban a női borászok a 22. Budavári Borfesztiválon.

Szeptember 11-15. között a Budai Várban 15 ország, 250 borászat, 5000 féle bor várja a látogatókat. 
A hazai nedűk mellett az idei díszvendég, Portugália a kiváló és izgalmas boraival, kultúrájával és konyhaművészetével is bemutatkozik. 
 
Középpontban a hölgyek és boraik
Az Oroszlános udvarban a "Bor és a Nő standon a rendezvény ideje alatt a hölgy kiállítok borait kóstolhatják a látogatók.
Ebben az évben is ínyenc lesz a zenei kínálat a Budavári Borfesztiválon
Világzene, népzene, néptánc, bordal, rock ’n’ roll, harmonika, blues, jazz. A kínálat sokszínű, az élmény felejthetetlen lesz a Borfesztivál színpadánál mind az öt nap. A vidám arcoknak, tapsoló kezeknek, ritmust doboló lábaknak és a táncoló zenerajongóknak köszönhetően estére az is átveszi a ritmust, aki még nem oldódott fel kellőképp a finom borok kavalkádjától.
 
Fellépők és programok