Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » 2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

2012-08-27 Forrás: www.turizmus.com

A Népligetben, a rendezvény központi részén keresztül vezető úton Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából csatornaépítési munkálatok folynak, a projekt befejezési határideje október 31., így a helyszín a rendezvény ideje alatt is munkaterület, ezért idén elmarad a SzeptEmber Feszt.

          


A szervezők tárgyalásokat folytattak a beruházó és a kivitelező képviselőivel, ám áttekintve a felmerült lehetőségeket és a beruházás ütemezését, nem sikerült olyan eredményre jutni, amely a fesztivál megrendezhetővé vált volna.
Viszont a szervezők hangsúlyozzák, a hagyomány ne szakad meg, végleg, egyéves kihagyás után, 2013-ban is folytatódik a már több mint egy évtizedes múlttal rendelkező fesztivál a 14. SzeptEmber Feszttel, 2013. szeptember 6-8. között.
Információk folyamatosan elérhetők lesznek a www.szeptemberfeszt.hu oldalon.