Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » 2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

2012-08-27 Forrás: www.turizmus.com

A Népligetben, a rendezvény központi részén keresztül vezető úton Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából csatornaépítési munkálatok folynak, a projekt befejezési határideje október 31., így a helyszín a rendezvény ideje alatt is munkaterület, ezért idén elmarad a SzeptEmber Feszt.

          


A szervezők tárgyalásokat folytattak a beruházó és a kivitelező képviselőivel, ám áttekintve a felmerült lehetőségeket és a beruházás ütemezését, nem sikerült olyan eredményre jutni, amely a fesztivál megrendezhetővé vált volna.
Viszont a szervezők hangsúlyozzák, a hagyomány ne szakad meg, végleg, egyéves kihagyás után, 2013-ban is folytatódik a már több mint egy évtizedes múlttal rendelkező fesztivál a 14. SzeptEmber Feszttel, 2013. szeptember 6-8. között.
Információk folyamatosan elérhetők lesznek a www.szeptemberfeszt.hu oldalon.