Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » 2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

2012-08-27 Forrás: www.turizmus.com

A Népligetben, a rendezvény központi részén keresztül vezető úton Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából csatornaépítési munkálatok folynak, a projekt befejezési határideje október 31., így a helyszín a rendezvény ideje alatt is munkaterület, ezért idén elmarad a SzeptEmber Feszt.

          


A szervezők tárgyalásokat folytattak a beruházó és a kivitelező képviselőivel, ám áttekintve a felmerült lehetőségeket és a beruházás ütemezését, nem sikerült olyan eredményre jutni, amely a fesztivál megrendezhetővé vált volna.
Viszont a szervezők hangsúlyozzák, a hagyomány ne szakad meg, végleg, egyéves kihagyás után, 2013-ban is folytatódik a már több mint egy évtizedes múlttal rendelkező fesztivál a 14. SzeptEmber Feszttel, 2013. szeptember 6-8. között.
Információk folyamatosan elérhetők lesznek a www.szeptemberfeszt.hu oldalon.