Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Jöhetnek a 2000 fős konferenciák Budapestre

Jöhetnek a 2000 fős konferenciák Budapestre

2011-05-05 Forrás: www.turizmus.huA SYMA Sport- és Rendezvényközpont C csarnokának belső átalakításával teljesült egy régi igény: Budapest immár a nemzetközi elvárásoknak megfelelő körülmények között képes akár 2000 fős konferenciákat is fogadni. A SYMA önerőből valósította meg a 200 millió forintos fejlesztést.

A nemzetközi színvonalú konferencia-helyszínek alapkritériuma, hogy a plenáris terem összlétszámát el tudják helyezni szekciótermekben is, legyen elegendő kiállítóterület, és megoldott legyen a résztvevők étkeztetése. Mindennek immár megfelel a SYMA, amelynek átalakított C csarnokát szerdán mutatták be a szakmának. Mint Szántó András tulajdonos fogalmazott: megvalósult egy álom, s cégük ezzel kilépett a nemzetközi konferenciapiacra. 

Az új konferenciahelyszín paramétereit ismertető Tóth Gábor ügyvezető igazgató elmondta: a C csarnok zajszigetelő mobilfalakkal 3 darab 500 férőhelyes szekcióteremre osztható, ezzel párhuzamosan az A csarnok 8000 négyzetméteren kínál kiállítási területet, a B csarnokban pedig egyidejűleg 2300 személyt tudnak ültetett ebéden vendégül látni. A C csarnok 800 fős ültetett vacsora megrendezésére is alkalmas, s mivel az álmennyezet fényekkel színezhető, így különböző hangulatokat lehet benne kelteni. A hangtechnika, a berendezés és a színpad benne van a bérleti díjban. A három csarnokban összesen 17 szekcióterem alakítható ki, színházszerű elrendezéssel 5500, 3200, illetve 1500 személy fér el. A különféle igények szerinti átrendezésekre elegendő egyetlen nap.

A konferenciák professzionális megszervezésére Köves Tamás személye a garancia – hangzott el, akinek cégével (Meeting Budapest) a SYMA erős, de nem kizárólagos szerződést kötött erre a feladatra. A C csarnok konferencia-helyszínként jövő héten debütál az uniós egészségügyi miniszterek találkozójával, amelyre ezer résztvevőt várnak.