Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Jöhetnek a 2000 fős konferenciák Budapestre

Jöhetnek a 2000 fős konferenciák Budapestre

2011-05-05 Forrás: www.turizmus.huA SYMA Sport- és Rendezvényközpont C csarnokának belső átalakításával teljesült egy régi igény: Budapest immár a nemzetközi elvárásoknak megfelelő körülmények között képes akár 2000 fős konferenciákat is fogadni. A SYMA önerőből valósította meg a 200 millió forintos fejlesztést.

A nemzetközi színvonalú konferencia-helyszínek alapkritériuma, hogy a plenáris terem összlétszámát el tudják helyezni szekciótermekben is, legyen elegendő kiállítóterület, és megoldott legyen a résztvevők étkeztetése. Mindennek immár megfelel a SYMA, amelynek átalakított C csarnokát szerdán mutatták be a szakmának. Mint Szántó András tulajdonos fogalmazott: megvalósult egy álom, s cégük ezzel kilépett a nemzetközi konferenciapiacra. 

Az új konferenciahelyszín paramétereit ismertető Tóth Gábor ügyvezető igazgató elmondta: a C csarnok zajszigetelő mobilfalakkal 3 darab 500 férőhelyes szekcióteremre osztható, ezzel párhuzamosan az A csarnok 8000 négyzetméteren kínál kiállítási területet, a B csarnokban pedig egyidejűleg 2300 személyt tudnak ültetett ebéden vendégül látni. A C csarnok 800 fős ültetett vacsora megrendezésére is alkalmas, s mivel az álmennyezet fényekkel színezhető, így különböző hangulatokat lehet benne kelteni. A hangtechnika, a berendezés és a színpad benne van a bérleti díjban. A három csarnokban összesen 17 szekcióterem alakítható ki, színházszerű elrendezéssel 5500, 3200, illetve 1500 személy fér el. A különféle igények szerinti átrendezésekre elegendő egyetlen nap.

A konferenciák professzionális megszervezésére Köves Tamás személye a garancia – hangzott el, akinek cégével (Meeting Budapest) a SYMA erős, de nem kizárólagos szerződést kötött erre a feladatra. A C csarnok konferencia-helyszínként jövő héten debütál az uniós egészségügyi miniszterek találkozójával, amelyre ezer résztvevőt várnak.