Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » 19. Esküvő Kiállítás és Vásár

19. Esküvő Kiállítás és Vásár

2012-01-30 Forrás: Európa Csoport


 Idén 19. alkalommal, 2012. január 14. és 15. között találkozhattak a házasodni vágyó párok és az esküvői szolgáltatók a Kongresszusi Központban. Közel 200 kiállítót ismerhettek meg a kilátogatók. A paletta igen színes volt, hiszen a menyasszonyi ruha szalonok mellett romantikus esküvői helyszínek, dekorációs cégek, zeneszolgáltatók, virágkötők és cukrászatok képviselték magukat.

Egyre gyakrabban választanak a párok különleges esküvői helyszínt. Az egyik legkedveltebb típus a hajós esküvő. A hajós esküvők különlegessége, hogy a dekorációt a Duna felülmúlhatatlan panorámája egészíti ki. A Lánchíd, a Parlament, a Budai Vár - csupa olyan látvány, ami fenségessé emeli az esküvő hangulatát. Az Európa Csoport több hajós esküvői helyszínt is kínált a rendezvényen. A látogatók a meghívottak számától és az igényektől függően választhattak a hajók között.

A Vén Hajó Étterem romantikus díszletei és lánchídfényes panorámája garantálja az esküvők meghitt, századelői hangulatát. Akár kilencven fő befogadására alkalmas, így akár nagyobb távoli rokonsággal rendelkező pároknak is ajánlott. A százéves gőzhajó nem hajózik ki a lagzi alatt, így a ringatózástól sem kell tartani.

Nagyobb lélegzetvételű esküvőkhöz az Európa Hajó impozáns termeit ajánlják. Elegáns és stílusos belső tereiben akár ezer fő is mulathat egyszerre. Európa legnagyobb rendezvényhajója azonban a fedélzeti és panoráma teraszával varázsolja el igazán a házasulandókat: a fedélzet kilátása hihetetlen élmény nyújt. A kivilágított esti Budapest panorámájában örök hűséget fogadni – elévülhetetlen esküt jelent.

Természetesen kisebb létszámú esküvőkhöz is ajánljanak hajókat. A Panoráma Deck flottájában a párok biztosan találnak olyan rendezvényhajót, ami tökéletesen megfelel az igényeiknek. Intim, belsőséges légkör, tágas belső terek és átrendezhető bútorzat jellemzi a hajókat. Tudjon meg többet a hajós esküvőkről: http://europaeskuvo.hu 

Az Európa Csoport szakértelmét jelzi, hogy két előadás megtartására is őket kérték fel az Esküvő Kiállítás és Vásáron. Figler Zoltán kapitány egy rögtönzött hajós esküvőt is tartott egy lelkes jegyespár közreműködésével. 

Azok se csüggedjenek, akik nem tudtak elmenni a kiállításra, hiszen a rendezvény még nem ért véget. Az eseményt követő 90 napban érdemes többször meglátogatni a weboldalt, hiszen az Európa Csoport több hosszú távú kedvezményt biztosít.  

Európa Hajó

http://eskuvovasar.hu/kiallitok-2012/eskuvoi-helyszin/europa-hajo 

Vén Hajó Étterem

http://eskuvovasar.hu/kiallitok-2012/eskuvoi-helyszin/ven-hajo-etterem 

Pandeck

http://eskuvovasar.hu/kiallitok-2012/eskuvoi-helyszin/pandeck