Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » 100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

2011-07-27 Forrás: www.turizmus.comJúlius 20-án ünnepélyes keretek között, sajtótájékoztató keretében adták át Debrecenben a 100. Hotelstars Union elismerő oklevelet és táblát a négycsillagosra minősített Lycium Hotel igazgatójának, Balázs Csabának és a 101. minősítést az ugyancsak négycsillagos Aquaticum Debreceni Termál és Wellness Hotel ügyvezetőjének, Fazekas Lajosnak és a szálloda igazgatójának, Hevessy Gábornak.

Időközben már 125 szálloda minősítését fejezte be a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének minősítő bizottsága és 309-re gyarapodott a minősítésre regisztrált magyar szállodák száma. További információk a www.hah.hu illetve a www.hotelstars.hu honlapokon. A képen balról jobbra Hevessy Gábor, Erdei János, a MSZÉSZ elnöke és Balázs Csaba, a MSZÉSZ Keleti régiójának vezetője.