Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » 100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

2011-07-27 Forrás: www.turizmus.comJúlius 20-án ünnepélyes keretek között, sajtótájékoztató keretében adták át Debrecenben a 100. Hotelstars Union elismerő oklevelet és táblát a négycsillagosra minősített Lycium Hotel igazgatójának, Balázs Csabának és a 101. minősítést az ugyancsak négycsillagos Aquaticum Debreceni Termál és Wellness Hotel ügyvezetőjének, Fazekas Lajosnak és a szálloda igazgatójának, Hevessy Gábornak.

Időközben már 125 szálloda minősítését fejezte be a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének minősítő bizottsága és 309-re gyarapodott a minősítésre regisztrált magyar szállodák száma. További információk a www.hah.hu illetve a www.hotelstars.hu honlapokon. A képen balról jobbra Hevessy Gábor, Erdei János, a MSZÉSZ elnöke és Balázs Csaba, a MSZÉSZ Keleti régiójának vezetője.