Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » 100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

2011-07-27 Forrás: www.turizmus.comJúlius 20-án ünnepélyes keretek között, sajtótájékoztató keretében adták át Debrecenben a 100. Hotelstars Union elismerő oklevelet és táblát a négycsillagosra minősített Lycium Hotel igazgatójának, Balázs Csabának és a 101. minősítést az ugyancsak négycsillagos Aquaticum Debreceni Termál és Wellness Hotel ügyvezetőjének, Fazekas Lajosnak és a szálloda igazgatójának, Hevessy Gábornak.

Időközben már 125 szálloda minősítését fejezte be a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének minősítő bizottsága és 309-re gyarapodott a minősítésre regisztrált magyar szállodák száma. További információk a www.hah.hu illetve a www.hotelstars.hu honlapokon. A képen balról jobbra Hevessy Gábor, Erdei János, a MSZÉSZ elnöke és Balázs Csaba, a MSZÉSZ Keleti régiójának vezetője.