Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » 100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

2011-07-27 Forrás: www.turizmus.comJúlius 20-án ünnepélyes keretek között, sajtótájékoztató keretében adták át Debrecenben a 100. Hotelstars Union elismerő oklevelet és táblát a négycsillagosra minősített Lycium Hotel igazgatójának, Balázs Csabának és a 101. minősítést az ugyancsak négycsillagos Aquaticum Debreceni Termál és Wellness Hotel ügyvezetőjének, Fazekas Lajosnak és a szálloda igazgatójának, Hevessy Gábornak.

Időközben már 125 szálloda minősítését fejezte be a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének minősítő bizottsága és 309-re gyarapodott a minősítésre regisztrált magyar szállodák száma. További információk a www.hah.hu illetve a www.hotelstars.hu honlapokon. A képen balról jobbra Hevessy Gábor, Erdei János, a MSZÉSZ elnöke és Balázs Csaba, a MSZÉSZ Keleti régiójának vezetője.