Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Híreink

Híreink

Hírek - Vadregényes romantika a Duna-parton2018-06-26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

tovább »
Hírek - Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe2018-06-19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

tovább »
Hírek - Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán2017-09-15

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
tovább »
Hírek -  Motorcsónakázás a Dunán! 2017-08-02

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

tovább »
Hírek - Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!2017-07-24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

tovább »
Hírek - Tudjátok miért szeretjük annyira a Dunyha éttermet?2017-07-23

Tudjátok miért szeretjük annyira a Dunyha éttermet?

 ... Mert olyan sokoldalú. Legyen szó szülinapról, kis létszámú esküvőről, keresztelőről vagy egyéb ünnepségről, tökéletes választás!

Részletek>>>

tovább »
Hírek - GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.2016-02-15

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

tovább »
Hírek - Esküvői bemutató a Columbus Hajón!2015-09-25

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Mikulásvonat a gyermekvasúton2014-12-05

Mikulásvonat a gyermekvasúton

 December első hétvégéjén újra elindul a hatalmas népszerűségnek örvendő Mikulásvonat. A különvonaton a gyerekek és az őket kísérő szülők, nagyszülők két napon keresztül, szombaton és vasárnap, együtt vonatozhatnak a Télapóval, akit most is elkísérnek a vidám, csínytevő krampuszok.

Részletek...

tovább »
Hírek - 2. Jótékonysági MikuLÁSS futás a Margitszigeten2014-12-05

2. Jótékonysági MikuLÁSS futás a Margitszigeten

 2014-ben újra várnak minden résztvevőt a II. Jótékonysági MikuLÁSS futásra!  Ha az elsőn ott voltál, tudod, mit nem hagyhatsz ki idén sem. Ha még nem futottál együtt több száz MikuLÁSSal, most megteheted. 

Részletek...

tovább »
Hírek - NYEREMÉNYJÁTÉK - Süsd ki, hogy nyerj! 2014-11-29

NYEREMÉNYJÁTÉK - Süsd ki, hogy nyerj!

 Készítsd el saját mézeskalács házikódat és december 12-ig töltsd fel a Gála Eseményszervező Facebbok oldalára. Érdemes kreatívnak lenni, hiszen a legtöbb Like-ot gyűjtő "szakács" nyereménye egy 4 főre szóló kemencében sült pecsenye lakoma a Dunyha Étteremben.

Gála Facebook>>>

 
tovább »
Hírek - 7. Bánhorváti Lángos Fesztivál2014-11-28

7. Bánhorváti Lángos Fesztivál

 A fesztiválon a látogatók megismerkedhetnek a bánhorváti lángos, a görhő, a herőce, a laksa, a farsangi fánk titkaival, miközben népzenei előadókat hallgatva elvegyülhetnek a vásári forgatagban.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tatai Vadlúd Sokadalom2014-11-28

Tatai Vadlúd Sokadalom

 A tatai Öreg-tó az őszi-téli időszakban olyan fantasztikus látványosságot kínál a természetkedvelőknek, amely méltán teszi híressé e tavat. 

Részletek...

tovább »
Hírek - BISTRO KARÁCSONY2014-11-24

BISTRO KARÁCSONY

 Karácsonyra ideális választás a Bistro, egy könnyed, laza hangulatú céges év végi ünnepségre. A Vörösmarty téri karácsonyi vásár forgatagából egyből a hangulatos Bistro-ban találjuk magunkat, ahol akár élő zenével, vagy DJ-vel is lehet javítani az est hangulatát.Kifejezetten ajánljuk a Bistro-t, kisebb cégeknek, cégen belüli csoportoknak, osztályoknak, családoknak, akik kötetlenül, de méltó helyszínen szeretnének ünnepelni.

 

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Karácsonyozz úgy, ahogy még sosem!2014-11-24

Karácsonyozz úgy, ahogy még sosem!

 Az ITOSHII egy japán, ázsiai “all you can eat” étterem Budapest belvárosában, a Nyugati Pályaudvar szomszédságában. Vendégeinknek garantáljuk: a minőségi ételeket japán szakácsok "tollából". Ráadásként decemberi rendezvényén AJÁNDÉKBA ADJUK AZ ALKOHOLOS ITALCSOMAGOT.

Részletek...

tovább »
Hírek - A gágogók után itt jönnek a röfögők2014-11-21

A gágogók után itt jönnek a röfögők

 A gágogók után itt jönnek a röfögők. A héten a Dunyha Vendéglő csapata fogta magát és leruccant vidékre, hogy a legszebb és legfinomabb malackákat válassza ki vendégeinek. Tehát az elkövetkezendő pár hétben a leghuncutabb malacságokban lehet részt venni a Dunyha Vendéglőben. Ezt nem érdemes kihagyni! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Részletek...
tovább »
Hírek - Vonyarcvashegyi programok hétvégén2014-11-21

Vonyarcvashegyi programok hétvégén

 A hagyományok ápolásával, és természetesen finom falatokkal várja hétvégén vendégeit a Vonyarcvashegyi dísznóvágás és kolbásztöltő és süteménysütő verseny.

Részletek...

tovább »
Hírek - Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – ahol megrendezheti saját karácsonyi vásárát 2014-11-19

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – ahol megrendezheti saját karácsonyi vásárát

 Szeretne idén egy rendhagyó karácsonyi partit szervezni és ehhez egy különleges helyszínt találni? Ahol Ön is felépítheti cége saját karácsonyi, szabadtéri vásárát és a vendégek akár lovas szánnal is érkezhetnek? Keresse fel a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, amely Budapest II. kerületében, alig 20 percre a belvárostól tökéletes helyszínt nyújt egy könnyed, laza hangulatú, igazán önfeledt karácsonyi partinak. 

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Karácsony a Gundelben_20142014-11-18

Karácsony a Gundelben_2014

 Évzáró rendezvényéhez igazán különleges helyszínt ajánljuk Önnek: Budapest legelegánsabb rendezvényhelyszínét, a 120 éves Gundel éttermet. A Gundel Palota bálterme és privát termei a meghitt ünnepi vacsoráktól a grandiózus eseményekig, rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják.

Részletek...

tovább »
Hírek - Karácsonyi és évvégi rendezvények a Panoráma Étteremben!2014-11-18

Karácsonyi és évvégi rendezvények a Panoráma Étteremben!

 Karácsonyi és évvégi céges rendezvényének válassza helyszínéül Budapest egyik gyöngyszemét,a Kincsem Park szívében található Panoráma Éttermet! A 150 fő befogadására alkalmas étterem egyaránt választható ültetett és állófogadásokhoz, karácsonyi menüsorunkat választva pedig biztos lehet benne, hogy vendégeik elégedetten fognak hazatérni.


Részletek...

tovább »
Hírek - Ezen felesleges gondolkodni... a válasz a Budapesti Történeti Múzeum2014-11-18

Ezen felesleges gondolkodni... a válasz a Budapesti Történeti Múzeum

 Partnereinek, kollégáinak méltó körülmények között szeretné megköszönni a 2014-ben elért eredményeket? Válasszon utolsó szabad dátumaink közül és költségkeretéhez igazítjuk a terembérleti díjat! Nehogy lemaradjon! Szabad dátumaink limitáltak, és ha most foglal, a Budai Várban fogyaszthatja el az elmaradhatatlan sült gesztenyét és forralt bort!

Részletek...

tovább »
Hírek - Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár2014-11-14

Forralt bor Fesztivál és Gasztronómiai Vásár

A 2014-as örkényi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Vásáron ismét nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a koncertekre koncertekre, illetve a szombati napon Ludaskása Főző Gasztonómiai programokkal is készülnek. 

Részletek... 

tovább »
Hírek - XIII. Garda Fesztivál2014-11-14

XIII. Garda Fesztivál

 A fesztiválon régi halászok elbeszélései alapján felelevenítik hogyan halászták ezt a különleges halat. Tihany történetéhez szervesen kapcsolódó garda, a ″látott hallal″ még a település címerére is rákerült.

Részletek...

tovább »
Hírek - 9.Egy Csepp Világnap2014-11-14

9.Egy Csepp Világnap

Idén november 16-án kilencedik alkalommal rendezi meg az Egy Csepp Figyelem Alapítvány az Egy Csepp Világnapot. Az Egy Csepp Világnap ingyenes családi egészségnap izgalmas programokkal, egészségügyi szűrésekkel és tanácsadásokkal, rengeteg kiállítóval az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Részletek...

tovább »
Hírek - VI. Márton Napi Pálinkafesztivál Siófokon2014-11-07

VI. Márton Napi Pálinkafesztivál Siófokon

 Liba különlegességek, nagyszerű gyümölcspárlatok, koncertek, gyermekprogramok és még sok érdekesség vár mindenkit novemberben Siófokon a Fő téren.

Részletek...

tovább »
Hírek - Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládétalálkozó2014-11-07

Csokoládéfesztivál és Nemzetközi Csokoládétalálkozó

 A Tisza-parti városban idén is megrendezik a csokoládéfesztivált, amely kihagyhatatlan alkalom az édes bűnbeesésre.

Részletek...

tovább »
Hírek - Halloween-Fesztival Budapest2014-10-30

Halloween-Fesztival Budapest

 A rendezvény keretében újra smink, jelmez és faragott tök verseny a Halloween szellemében. Öltsd fel a legjobb jelmezed, sminkeld ki magad és hozd el a faragott töködet. A Halloween a rossz szellemek elűzésének ünnepe, gyerekeknek cukorka, csoki, nyalóka, a szülőknek az öröm a gyermekük szemében.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tök jó Zalakaroson2014-10-30

Tök jó Zalakaroson

A szüreti mulatság után Zalakaros ismét várja az őszi szünetben a benépesülő Thermál utcában is a kikapcsolódásra vágyókat.

Részletek...

tovább »
Hírek - V. Érdi TökJó Fesztivál2014-10-30

V. Érdi TökJó Fesztivál

 Immáron ötödik alkalommal rendezi meg a 20-30 Egyesület, Érden a TökJó Fesztivált.

Részletek...

tovább »
Hírek - A SZABADSÁG NAPJA2014-10-17

A SZABADSÁG NAPJA

 A nemzeti ünnep programjai

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére

Részletek...
tovább »
Hírek - Az Olvasás Éjszakája 2014 2014-10-17

Az Olvasás Éjszakája 2014

 Az Olvasás Éjszakája a magyar nemzeti írott kultúra szépirodalmi szegmensének ismert és elismert alkotóit hozza kommunikációs helyzetbe a befogadókkal és a leendő befogadókkal. Mivel Az Olvasás Éjszakája helyszínei ismert könyvesházak, a rendezvénnyel azokra a helyekre visznek nagy tömegeket, ahol a fesztivál ideje után is találkozhatnak az magyar írott kultúra műveivel.


Részletek...

tovább »
Hírek - Kutya Fesztivál2014-10-16

Kutya Fesztivál

 A februári nagy sikernek köszönhetően idén második alkalommal is megrendezik Kutya Fesztivált. Az eseményre október 19-én, vasárnap kerül sor, helyszínül pedig a Budaörs - Budapark Keleti út 1. szolgál majd. Versenyek, Guinnes rekord kísérlet, show műsorok, fotózás, és sztár vendégek kavalkádja a kutya karneválon

Részletek...

tovább »
Hírek - Az Olvasás Éjszakája 20142014-10-16

Az Olvasás Éjszakája 2014

 Az Olvasás Éjszakája a magyar nemzeti írott kultúra szépirodalmi szegmensének ismert és elismert alkotóit hozza kommunikációs helyzetbe a befogadókkal és a leendő befogadókkal.Mivel Az Olvasás Éjszakája helyszínei ismert könyvesházak, a rendezvénnyel azokra a helyekre visznek nagy tömegeket, ahol a fesztivál ideje után is találkozhatnak az magyar írott kultúra műveivel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Oktoberfest2014-10-10

Oktoberfest

 Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy München, Párizs, New York és Sydney után 2014-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten! Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Városligeti Műjégpályán!

Részletek...

tovább »
Hírek - Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál2014-10-10

Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál

 A vasútmodellezés szerelmesei számára gazdag programot kínál a közkedvelt Vasúttörténeti Park október második hétvégéjén a már hagyományosnak mondható Nemzetközi Modellvasút Fesztivállal, amely Magyarország - és Közép-Kelet Európa - legnagyobb vasútmodell kiállítása.

Részletek...

tovább »
Hírek - II. Kürtőskalács Fesztivál2014-10-09

II. Kürtőskalács Fesztivál

 A belváros szíve októberben ismételten megtelik a mennyei kürtőskalácsok illatával, ugyanis a Vitéz Kürtős idén ősszel újra megszervezi a Kürtőskalács Fesztivált, melynek elsődleges célja továbbra is kürtőskalács, mint hungarikum népszerűsítése, eredeti, hagyományos faszénparázson való készítési módjának megismertetése, ezáltal pedig a magyar tradíciók ápolása.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok2014-10-03

Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok

 Szüreti felvonulás, népművészeti, folklór és hagyományőrző együttesek teszik feledhetetlenné a hegyaljai szüreti mulatságot.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál2014-10-02

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

 Magyarország legnemesebb pálinkái, egyedi ételkülönlegességek várják a látogatókat október 3-5. között a Budai Várban.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Borhíd Fesztivál és Borünnep2014-10-02

Borhíd Fesztivál és Borünnep

 Borhíd Fesztivál és Borünnep a magyar underground zenei élet nagyjaival, és a hazai borok zamatának legjavával, mindez az esztergomi bazilika és várhegy lábánál.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ünnepeljük idén is együtt a turizmus világnapját!2014-09-26

Ünnepeljük idén is együtt a turizmus világnapját!

Szeptemberben minden turistának jár +1 mosoly! A Turizmus Világnap szeptember 27-én a közösségépítés jegyében zajlik. És nem csak egy mosoly, hiszen ingyenes városnéző túrák, egy-egy kedves gesztus, mint ajándék lovas bemutató, pecsétgyűjtős játék, különleges szaunaszeánszok, édességek, belépők várják a vendégeket a turisztikai szolgáltatók jóvoltából. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Kutatók Éjszakája2014-09-22

Kutatók Éjszakája

 A Kutatók Éjszakája kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. Egész Európában egy napon, szeptember utolsó péntekén, 2014. szeptember 26-án tartják az eseményt, melynek deklarált célja, hogy megváltoztassa a kutatókról kialakult általános képet, és szórakoztató formában tárja az érdeklődők elé az egyes tudományterületek aktuális eredményeit.

Részletek...

tovább »
Hírek - Édesség Fesztivál2014-09-22

Édesség Fesztivál

 Egy hosszúhétvégére mesés mézeskalácsházzá alakul a Hegyvidék Bevásárlóközpont, ahol három nap a különleges csokoládékról, ízletes bonbonokról, ezer színű macaronokról szól majd. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Hal és Vadfesztivál2014-09-18

Hal és Vadfesztivál

 2014. szeptember 19-20-21-én, Budapest látványosságainak szívében, a Városligetben, a Vajdahunyad várnál megrendezésre kerül az I. Hal és Vadfesztivál. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Kalocsai Paprikafesztivál2014-09-18

Kalocsai Paprikafesztivál

 Szeptember harmadik hétvégéjén évtizedek óta a város legnagyobb eseményére készülnek a kalocsaiak, az utóbbi években új helyszínen, a Búzapiac téren zajlik a két napos fesztivál. A főzőverseny mellett ilyenkor folklórprogramok, kézműves vásár, paprika-, és helyi termelők vására, borutca, gyermek-és könnyűzenei programok, valamint sztárfellépők, és mindkét estén hajnalig tartó koncertek, és mulatság fogadják az érdeklődőket. 
 

Részletek..


 

tovább »
Hírek - Édes Napok Budapest 20142014-09-17

Édes Napok Budapest 2014

 A csokoládék és édességek ünnepén idén is megkóstolhatják a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat és édességeket, süteményeket és fagylaltokat, és olyan világhírű márkákat ismerhetnek meg , amelyek csak az Édes Napokon képviselteteik magukat.

Részletek...

tovább »
Hírek - Nemzeti Vágta2014-09-17

Nemzeti Vágta

 A Nemzeti Vágta a magyar városok, falvak ünnepe; célja, hogy a nemzeti lovas hagyományt felelevenítse, új tartalommal gazdagítsa, és nagyszabású kulturális fesztivált hozzon létre.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szarvasi Szilvanapok2014-09-09

Szarvasi Szilvanapok

  2014. A szarvasi Szilvanap a hagyományok jegyében vonultatja fel a Nagyanyáink receptje alapján készült szilvás ételeket, italokat - szilvásgombóc, szilvalekvár, aszalt szilva, cibere, szilvalekváros derelye, házi főzésű szilvapálinka. A rendezvény idén sem belépődíjas, a program rendkívül sok érdekességet tartogat. A gasztronómiai programok mellett több helyszínen neves fellépők szórakoztatják a vásári forgatagban elfáradt vendégeket.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budavári Borfesztivál2014-09-09

Budavári Borfesztivál

 23. Budavári Borfesztivál - Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye 2014. szeptember 10-14. között a Budai Vár teraszain. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények. Ismerje meg közelebbről sportoló borászainkat a Budavári Borfesztiválon! Idén a Borfesztivál Olaszországot látja vendégül. A színpadon új vendégként fellép többek közt az Irie Maffia, Rúzsa Magdi valamint a Fool Moon.

Részletek... 

tovább »
Hírek -  A Magyar Dal Napja2014-09-09

A Magyar Dal Napja

 Ha a nagyszabású rendezvényekről beszélünk, akkor méltán kerül élvonalba hazánk egy igen kedveltté váló őszi eseménye, a hazai zene egyik legvártabb ünnepe, a Magyar Dal Napja. Az egész országban helyszínek százain tűnnek fel a zenészek, hogy egy teljes napon át a zenével kényeztessék a közönséget.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szeptemberfeszt2014-09-05

Szeptemberfeszt

Budapesten az ősz első és legnagyobb gasztronómiai, kulturális rendezvénye a Szeptemberfeszt, amely a főváros egyik szép, rendezett parkjában, a Népligetben várja az érdeklődőket.

Részletek...

tovább »
Hírek - A Közmédia Napja 20142014-09-05

A Közmédia Napja 2014

 Egész napos programmal és exkluzív koncerttel várja a látogatókat a második alkalommal megrendezésre kerülő Közmédia napja szeptember 6-án, a Millenárison, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a televízió és rádióműsorok készítésébe, találkozhatnak a közmédia műsorvezetőivel és kipróbálhatják magukat a kamerák és mikrofonok előtt. 

Részletek...

tovább »
Hírek - SACELLÁRY KASTÉLY, Budafok 2014-09-03

SACELLÁRY KASTÉLY, Budafok

  A Sacelláry kastély egy eldugott, romantikus kis zug Budafokon, aminek létezéséről sokan nem is tudnak. Az épület impozáns, mesebeli kastélyra hasonlít, romantikus, historizáló stílusban épült.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Állatkertek Éjszakája 20142014-08-29

Állatkertek Éjszakája 2014

 A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Állatkertek Éjszakáját idén is augusztus utolsó péntekén rendezik meg, amely ebben az évben augusztus 29-ére esik. Ezen a napon az ország 11 településén, 14 programhelyszínen várják érdekes programokkal az állatkertek és a természet világa iránt érdeklődőket.

Részletek...

tovább »
Hírek - Művészet és Mámor - II. Szentendrei Bor és Gasztrofesztivál2014-08-28

Művészet és Mámor - II. Szentendrei Bor és Gasztrofesztivál

 Szentendre egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális eseménye, augusztus utolsó hétvégéjén.

Részletek...

tovább »
Hírek - Etyeki Szüreti Borangoló2014-08-28

Etyeki Szüreti Borangoló

 Az etyeki borászok ismét összefogtak azért, hogy boraikat még szélesebb körben ismertethessék meg a borkedvelőkkel, így augusztus 30-án megnyitja kapuit az etyeki szüretnyitó Borangoló.

Részletek...

tovább »
Hírek - Turisztikai kiállítás és vásár a Budai Várban2014-08-28

Turisztikai kiállítás és vásár a Budai Várban

 Augusztus 30–31-én immár nyolcadik alkalommal nyílik meg a Főszezon kiállítás a Budai Várban a szokásos helyszínen, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon. A gazdag utazási és szállásajánlatokkal, gasztronómiai bemutatókkal egybekötött kétnapos, ingyenes turisztikai rendezvény a hagyományokhoz híven folyamatosan szórakoztató, családi programokkal, sztárvendégekkel is várja a látogatókat.

Részletek...

tovább »
Hírek - STRAND - Nagyon Zene Fesztivál2014-08-19

STRAND - Nagyon Zene Fesztivál

 A helyszín sokak számára ismerős lehet. A Balaton Sound után egy hónappal újra színpadok épülnek a zamárdi Szabadstrandon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szerencsi Csokoládéfesztivál2014-08-19

Szerencsi Csokoládéfesztivál

 Hetedik alkalommal várja az országhatáron innen és azon túlról érkező vendégeket, kiállítókat augusztus utolsó hétvégéjén Szerencsre az Országos Csokoládé Fesztivál. Péntek estétől vasárnap délutánig változatos kulturális programok, nyereményjátékok, sportversenyek, édesség bemutatók és kóstolók, vásári forgatag, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé kalandpark, és még sok-sok édes meglepetés kínál felhőtlen szórakozást gyerekeknek és felnőtteknek. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Csopak Napok 2014-08-19

Csopak Napok

  Csopak legnagyobb rendezvénye a Csopak Napok, melyet Borhétként is ismernek a vendégek, nagy hagyománnyal bír. A többnapos rendezvényen az ide látogató vendégeket csopaki zamatos borok, zenés és szórakoztató programok várják. A borversenyen is díjazott borosgazdák hatalmas borkínálattal kedveskednek a bor kedvelőinek, hogy mindenki megtalálja a kedvenc fajtáját és évjáratát. 

Részletek...
tovább »
Hírek - A Gerbeaud Ház őszi ajánlata 2014-08-18

A Gerbeaud Ház őszi ajánlata

TISZTELT PARTNERÜNK!

A SZEZONKEZDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL 2014. SZEPTEMBER 1-JE ÉS OKTÓBER 10-E KÖZÖTT KEDVEZMÉNYES TEREMBÉRLETI FELTÉTELEKET AJÁNLUNK.

A rendezvényekre Szulló Szabina Michelin csillagos séfünk és Kolonics Zoltán kreatív cukrászvezetőnk biztosítja a jobbnál jobb falatokat.

KULINÁRIS ÜDVÖZLETTEL: 
GERBEAUD SALES CSAPAT


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Augusztus 20-i Tűzijáték vacsorával a Columbus Hajón 2014-08-11

Augusztus 20-i Tűzijáték vacsorával a Columbus Hajón

 A Columbus Hajó fedélzetéről páratlan kilátás nyílik a Budai Várra és az ünnepi tűzijátékot oly módon láthatja, ahogy eddig még kevesen.
Élő zenével egybekötött ízletes vacsorával, korlátlan italfogyasztással várjuk kedves vendégeinket ezen napon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ünnepelje augusztus 20-át büféasztalos vacsorával, élőzenei kísérettel a Halászbástya Étterem teraszán!2014-08-11

Ünnepelje augusztus 20-át büféasztalos vacsorával, élőzenei kísérettel a Halászbástya Étterem teraszán!

 Élvezze Államalapításunk Ünnepét a város felett,
a Halászbástya Étterem teraszairól, ahonnan a legszebb kilátás nyílik az ünnepi tűzijátékra!
Külön erre az alkalomra összeállított ízletes menüsorral és italcsomaggal várjuk vendégeinket ezen a napon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Art Moments fesztivál2014-08-07

Art Moments fesztivál

A 2014. augusztus 7. és 20. között lezajló fesztivál idei programjai a melting pot(olvasztótégely) tematika köré szerveződnek, a -teret adni, teret hagyni- mottó jegyében. Hogy mindez mit jelent?

Részletek...

tovább »
Hírek - Lecsófröccs Piknik2014-08-07

Lecsófröccs Piknik

 Harmincnál is több fajta lecsóval és a hozzájuk illő fröccsökkel, vodka-, whisky- és söralapú spriccerekkel várja látogatóit a budapesti Lecsófröccs Piknik augusztus 8. és 10. között Budapesten a Mikszáth Kálmán téren, a Krúdy Gyula utcában és a Szentkirályi utca Baross utca felé eső szakaszán.

Részletek...

tovább »
Hírek - XVII. Zalakarosi Bornapok2014-08-07

XVII. Zalakarosi Bornapok

 A bornapok középpontjában természetesen Zalakaros „második folyékony kincse”, a gyógyvíz mellett, a bor áll. Hasonlítsa össze a karosi dombok termését az ország más boraival, és kóstoljon hozzá finom zalai dödöllét.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hungarikum Hétvége2014-07-25

Hungarikum Hétvége

 Július 24-27. között rendezik meg a Hungarikum Hétvégét, ahol mind a 41 magyar nemzeti büszkeséggel találkozhatnak a látogatók egy családi programokkal teli hosszú hétvégén.

Részletek...

tovább »
Hírek - Művészetek Völgye 2014.2014-07-25

Művészetek Völgye 2014.


Művészetek Völgye FesztiválKapolcs, 2014. július 25 – augusztus 3.Több helyszínA Veszprém közelében megtalálható Kapolcs mind a mai napig kiindulópontja és fő támasza a Művészetek Völgye fesztivál programnak. Az idei fesztiválon is számos izgalmas, legfőképpen hagyományőrzéssel kapcsolatos programok találhatóak meg a kínálatban. 

Részletek...
tovább »
Hírek - Badacsonyi Borhetek2014-07-25

Badacsonyi Borhetek

A Badacsonyi Borvidék leghíresebb és legnevesebb borászatai gondoskodnak július utolsó két hetében arról, hogy az idelátogató vendégek az istenek nektárjának legjobbjait kóstolhassák.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Badacsonyi Fényvarázs és Tűzijáték2014-07-17

Badacsonyi Fényvarázs és Tűzijáték

 Badacsonyban az államalapítás ünnepe előtt egy igazán látványos vízi parádénak, az ország egyik legszebb vitorlás felvonulásának lehetünk tanúi. 

Részletek...

tovább »
Hírek - 32. Pek-Snack Balaton-átúszás 2014-07-17

32. Pek-Snack Balaton-átúszás

 A 2014 évi Pek-Snack Balaton-átúszás a kedvező idő esetén 2014. július 19-én szombaton kerül megrendezésre. Hagyomány már, hogy az 5.2 km-t a révfülöpi kikőtőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni. A rajt időszak reggel 8.00 órától délután 14.00-ig tart. 

Részletek...
tovább »
Hírek - Festival 4 You 2014 Komárom2014-07-17

Festival 4 You 2014 Komárom

 Idén nyáron a komáromi Monostori Erőd ad otthont Magyarország "legkiszámíthatóbb fesztiváljának", a Festival 4 You-nak, amelynek már a neve is nagyon beszédes. A rendezvény két napja alatt legnagyobb magyar zenekarok lépnek színpadra a Quimbytől az Anna and the Barbies-on és a Magna Cum Laude-n át a New Level Empire-ig, a stílus kedvelőit pedig egy, több, mint 12 órás Hip Hop Maraton várja majd a komáromi Monostori Erődben. 

Részletek...

tovább »
Hírek - VinCE Balaton2014-07-07

VinCE Balaton

 A harmadik VinCE Balaton a minőségi borokon és gasztro kiállítókon túl még több élményt ígér, ezen a füredi hétvégén ingyenes koncertek és exkluzív élménykóstolók is szerepelnek a programban.

Részletek...

tovább »
Hírek - Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok2014-07-07

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

 A királyi solymászok, a gyönyörű udvarhölgyek, a számszeríjászok, itáliai zászlósok, lovasbemutatók és más látványosságok szórakoztatják a királyokat és nagyszámú nézősereget.

Részletek...

tovább »
Hírek - XVIII. Egri Bikavér Ünnep2014-07-07

XVIII. Egri Bikavér Ünnep

 Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat, idén immár tizennyolcadik alkalommal.

Részletek...

tovább »
Hírek - Csillagmánia 2014-07-04

Csillagmánia

Egész éjszakán át tartó távcsöves csillagászati megfigyelés és meteor vadászat Felsőtárkány közelében július 5-én

Részletek...

tovább »
Hírek - Copacabana Caros2014-07-04

Copacabana Caros

 Forró ritmusok, a legvadabb latin zene, pálmafák igazi tengerparti hangulat Zalakaroson.

Részletek...
tovább »
Hírek - NIGHT RUN BUDAPEST2014-07-03

NIGHT RUN BUDAPEST

 A NIGHT RUN BUDAPEST a nyár egyik legizgalmasabb futóeseményének ígérkezik! Langyos nyáresti szellő, Európa egyik legszebb városának fényei, a Duna illata, az egyforma rajtpólóban indulók sokasága, a DJ által diktált tempo lüktetése, a rajt eufóriája, futás a rakparton, majd keresztül a váron, végül a célba érés öröme. Ugye, hogy Te sem hagyod ki!

Részletek...

tovább »
Hírek - A Mozgás Éjszakája2014-06-27

A Mozgás Éjszakája

 Egy éjszaka, amikor 10+1 különböző sportágban próbálhatod ki magad. Gyere egyedül, barátokkal vagy a családoddal. Hozd ki a munkatársakat, körözd le a főnököt, evezz a holdfényben a csoporttársakkal!

Részletek...

tovább »
Hírek - Szent Iván-napi álom a Skanzenben2014-06-27

Szent Iván-napi álom a Skanzenben

 Június 28-án a misztikummal teli estén életre kelnek az árnyak, a látogatók részesei lesznek a szerelemvarázslásnak, a bűvös gyógynövénykoszorúk készítésének és a tűzugrásnak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Három napig egy helyen a Gasztroangyal hősei! 2014-06-27

Három napig egy helyen a Gasztroangyal hősei!

 A Gasztroangyal hétvége, mely az MTVA támogatásával valósul meg, 2014. július 4-6. között kerül megrendezésre Budapesten, a Millenáris Parkban. A sorozat legkarizmatikusabb szereplői - gazdák, termelők, borászok, vendéglősök- kaptak meghívást az eseményre, hiszen ők tudják a leghitelesebben megmutatni a magyar vidék gasztronómiai értékeit. Ebben a három napban Budapestre hozzuk egész Magyarországot, hogy az érdeklődők elsőkézből ismerhessék meg a vidéki életet, a hagyományos és modern gazdálkodást, a magyar ízeket és hagyományokat.

Részletek...

tovább »
Hírek - Józsefvárosi Sörfesztivál 2014-06-17

Józsefvárosi Sörfesztivál

 A 2014. június 20-án nyíló Józsefvárosi Sörfesztivál megszokottól eltérően a kézműves sörfőzdék legjobb sörei mellett kiemelt figyelmet kapnak az egzotikus sörkülönlegességek, mint a thai Singha és Chang, a vietnámi Hanoi, továbbá a japán Asahi. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Múzeumok Éjszakája 20142014-06-17

Múzeumok Éjszakája 2014

 Szent Iván éjhez igazodva 2014. június 21-én többszázezer ember egyetlen éjszakára – a hagyományoknak megfelelően este 18 és hajnali 2 óra között – birtokba veheti Magyarország több mint 300 múzeumát és kiállítóhelyét. A közreműködő intézmények csaknem 4000  programmal – többek között koncertekkel, divatbemutatókkal, kézműves foglalkozásokkal, rendhagyó tárlatvezetésekkel – várják az érdeklődőket,.

Részletek... 

tovább »
Hírek - The Color Run 2014.06.22.2014-06-17

The Color Run 2014.06.22.


A Color Run rendezvény 2012 januárjában indult világhódító útjára. “A Bolygó legvidámabb 5-km-re” szlogen alatt hozza össze az embereket, az egészséget, vidámságot szimbolizálja.


Részletek...

tovább »
Hírek - „Hungarikumok” estje 2014.06.27.2014-06-13

„Hungarikumok” estje 2014.06.27.

 
A szürkemarha, a mangalica és a libamáj, randevúja a híres magyar italokkal, és az elmaradhatatlan fűszerpaprikával.

A magyar konyha méltán híres egyedi íz világának és jellegzetes fűszerezésének köszönhetően, melynek ízeit most az étterem falain belül, a „Hungarikumok” estjén, szórakoztató programok mellett élvezheti.

Hódoljon a gasztronómiai élvezeteknek június 27-én az idén 110 éves Mátyás Pince Étteremben!

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Budavári Sörfesztivál 20142014-06-13

Budavári Sörfesztivál 2014

Határtalan sörünnep: június 12-én negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Budavári Sörfesztivál, ahol idén vendég országként a cseh sörnagyhatalom kap kiemelt szerepet a legjobb hazai főzdék és sörgyárak mellett. Prágai hangulat, Magyarországon elérhetetlen cseh sörök és extrém sörkülönlegességek várják a fesztiválozókat. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Kispesti Városünnep 2014 Miénk itt a tér!2014-06-13

Kispesti Városünnep 2014 Miénk itt a tér!

 Június 14-15-én újra összejövünk a Templom téren, hogy együtt ünnepelhessük Kispest születésnapját. A Templom téren hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Kispesti Városünnep, ahol számos énekes és együttes lép fel, hogy örömet okozzon a látogatóknak. 

Részletek...

tovább »
Hírek - NYITOTT PINCE NAPOK JÚNIUS 7-8.2014-06-06

NYITOTT PINCE NAPOK JÚNIUS 7-8.

 A pünkösdi hétvége 1996 óta a Nyitott Pince programok ideje. Idén már 19. alkalommal kerülnek megrendezésre a Nyitott Pince Napok, amelyek jó alkalmat jelentenek a borkultúra és a pincék népszerűsítésére, a borászok és a bort kedvelők találkozójára.

Részletek...

tovább »
Hírek - Keceli Meggyfesztivál 2014.2014-06-05

Keceli Meggyfesztivál 2014.

 Június 6-án és 7-én ismét a Városi Könyvtár melletti parkban kerül megrendezésre a hagyományos, Keceli Meggyfesztivál. A főszervező Fresh Fruit TÉSZ csapata idén már ötödször teszi félre a meggyszedő létrát, hogy két napig újra a szórakozásé legyen a főszerep – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Részletek...

tovább »
Hírek - Koronázási Hétvége2014-06-05

Koronázási Hétvége

 Ferenc József és Erzsébet királyné 1867. június 8-án történt megkoronázásának emlékére június 7-én és 8-án, Gödöllőn ismét megrendezik a már hagyományos Koronázási Hétvégét. A két napos rendezvénysorozat a Királyi Kastélyban és a város főterén, a Gödöllői Városi Múzeum előtti területen várja az érdeklődőket.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Csajfeszt 2014 Budapest2014-05-30

Csajfeszt 2014 Budapest

 Ez a fesztivál megmutatja, hogy milyen egy igazi nő. Milyen sokszínű. Milyen szerteágazó érdeklődésű. Egy fesztivál, ahol a nők a férfiakat otthon hagyva a barátnőikkel tölthetnek néhány kellemes órát. 

Részletek...

tovább »
Hírek - V. Pörkölt - és Folklórfesztivál Ábrahámhegyen2014-05-30

V. Pörkölt - és Folklórfesztivál Ábrahámhegyen

 Töltse Ábrahámhegyen ezt a májusi hétvégét, és kóstolja meg a versenyző csapatok főztjét! Péntek délután 16 órától kezdődik a fesztivál gasztronómiai része, ahol az érdeklődők már megkóstolhatják a különleges és hagyományos íz világgal készült pörkölteket: kakashere-, marhalábszár-, vörösboros szarvas-, csülök-, köröm-, zöldség-, tojás-,nyúl-, birka-, vargányás vaddisznó pörkölt, stb.

Részletek...

tovább »
Hírek - Főzdefeszt és Street Food Show2014-05-30

Főzdefeszt és Street Food Show

 Új helyszínen, új felállásban talált egymásra a Főzdefeszt és a Street Food Show! Június 7-9-én szokatlan fesztivál-fúziónak lehetünk tanúi. Összeházasodik a Főzdefeszt és a Street Food Show, hogy a sörivó nép az izgalmas sörök mellé professzionálisan válogatott street foodot kóstolgathasson.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban2014-05-23

Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

 A Magyar Vasúttörténeti Park főszervezésében megrendezésre kerülő ünnepségen a nevetés és a jókedv kapják a főszerepet.

Részletek.. 
 

tovább »
Hírek - Nemzetközi Gyermeknap2014-05-23

Nemzetközi Gyermeknap

 A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal 1990 óta rendezi meg kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben.

Részletek...

tovább »
Hírek - Vízimajális2014-05-23

Vízimajális

 Gyermeknap alkalmából egész napos színpadi programokkal, gyermekjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal és Budapest Evezős Egyesület vízi sportversenyeivel várják a szervezők a családokat.

Részletek..

 
tovább »
Hírek - Hetedhét Játékfesztivál2014-05-23

Hetedhét Játékfesztivál

 Hetedhét próbatétel után minden gyermek király lehet Székesfehérváron a májusi Hetedhét Játékfesztivál hétvégéjén.

Részletek.. 

 

tovább »
Hírek - Eperfesztivál 2014 Tahitótfalu2014-05-23

Eperfesztivál 2014 Tahitótfalu

 Eperfesztivál 2014. Ebben az évben is megrendezésre kerül a hagyományos Eperfesztivál Tahitótfaluban, a Szentendrei-szigeten, immáron 16. alkalommal. 


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Gourmet Fesztivál2014-05-22

Gourmet Fesztivál

 Május utolsó hétvégéjén újra Gourmet a Millenárison, rakott krumpli variációkkal és megannyi finomsággal.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ezer Lámpás Éjszakája 2014. Eltűnt Gyermekek Világnapja2014-05-22

Ezer Lámpás Éjszakája 2014. Eltűnt Gyermekek Világnapja

 

Az Eltűnt Gyermekek Világnapján a gyermekeké, a gyermekekről való beszédé lesz a főszerep. Az Ezer Lámpás Éjszakája nagyszabású rendezvényével igyekszik felhívni a figyelmet a kiskorúak eltűnésének, elcsatangolásának problémájára. Az Ezer Lámpás Éjszakája programhoz felelősségteljesen gondolkodó városvezetők csatlakoztak Veszprémben, Budapesten, Győrben, Kecskeméten, Tatabányán, Nyíregyházán, Szombathelyen, Székesfehérváron és Dunaújvárosban. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Budapesti Pálinkafesztivál 20142014-05-15

Budapesti Pálinkafesztivál 2014

Idén tavasszal a Pálinkafesztivál hozza hangulatba a belvárost, több mint 400 féle párlat közül válogathatnak majd a résztvevők, május 15-18. között a Városháza Parkban. 

Részletek...

tovább »
Hírek - V. Belga Sörfesztivál 2014-05-15

V. Belga Sörfesztivál

 Május végén ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával.

Részletek...

tovább »
Hírek - Etyeki Borangoló2014-05-15

Etyeki Borangoló

 Etyek - Újra itt a május, a tavaszi Etyeki Borangoló ideje, mely 2014. május 17-18-án kerül megrendezésre az Etyeki Borút Egyesület szervezésében. A szervezők célja továbbra is megismertetni az Etyekre látogatókat a borvidék ízeivel családias hangulatban, pincéről-pincére!

Részletek...

tovább »
Hírek - Hello Magyarország! Folklórkavalkád a WestEndben május 10-11-én2014-05-09

Hello Magyarország! Folklórkavalkád a WestEndben május 10-11-én

 Május 10-11-én irány a WestEnd, ahol mindkét nap 10 és 18 óra között több tucat magyarországi település turisztikai és népművészeti bemutatókkal vár titeket.

Részletek...

tovább »
Hírek - III. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztiválq2014-05-09

III. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztiválq

 Két napon át a kenyér, valamint a pékek kemencéjéből kikerülő édes és sós finomságok lesznek a főszereplők a Budai Várban. A főváros egyik legszebb helyszínén, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon 2014. május 10-11. között megrendezendő III. Budapesti Kenyér- és Péksütemény-fesztiválon az ország legjobb pékségei kínálják csemegéiket, hagyományos és újszerű termékeiket.

Részletek...

tovább »
Hírek - A Csillagászat Napja: 2014. május 10.2014-05-08

A Csillagászat Napja: 2014. május 10.

 A Csillagászat Napját idén május 10-én ünnepeljük. Országszerte számos helyszínen rendkívüli nyitva tartással, járdacsillagászattal, távcsöves bemutatókkal várják az érdeklődőket helyi csoportjaink és társszervezeteink. Az este távcsöves látnivalói: a Hold, a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz.

Részletek...

tovább »
Hírek - Lampionos Felvonulás és Majális2014-04-30

Lampionos Felvonulás és Majális

 A Kis-Dunán 20 órától induló vízi karneválon, feldíszített és színes fényekkel megvilágított hajók felvonulása fogja elvarázsolni a közönséget.

Részletek...

tovább »
Hírek - MAJÁLIS A MÁTYÁS PINCÉBEN2014-04-30

MAJÁLIS A MÁTYÁS PINCÉBEN

 Május 01-én 11.00-16.00 óra között 110 éves éttermünk programokkal, akciós menüajánlattal és 110 Ft-os sörrel, fröccsel várja vendégeit! 

Részletek...

tovább »
Hírek - Gödöllői Lovasmajális2014-04-30

Gödöllői Lovasmajális

 Gödöllőn évek óta díjugrató versenyt rendeznek a lovas majális keretein belül május 1-én. A nap folyamán lovas díjugrató versenyt, nemzetközi bikarodeót, cutting showt láthatnak a vendégek, míg a kisebbeknek állatsimogatóval, gyerek játszóházzal, póni lovagoltatással és vurstlival készülünk. 


Részletek...

tovább »
Hírek - Spartan Race2014-04-25

Spartan Race

 Április 26-án, az eplényi Bringarénában debütál Magyarországon a világ egyik legnépszerűbb extrém akadályfutó-versenye, a Spartan Race. A bakonyi terepre a szervezők több ezer résztvevőt várnak. A viadal népszerűségét mutatja, hogy 2013-ban világszerte mintegy 60 versenyt rendeztek, melyeken közel félmillióan álltak rajthoz. Az esemény nemzetközi vérkeringésébe idén Magyarország is bekapcsolódik.

Részletek...

tovább »
Hírek - Mátyás Király Napja2014-04-25

Mátyás Király Napja

 A visegrádi Királyi Palotában évente megrendezett tavasz-ünnepen megelevenedik a középkor, az ódon falak közé visszaköltözik Mátyás király udvara.

Részletek...

tovább »
Hírek - III. Egri Csillag Borfesztivál2014-04-25

III. Egri Csillag Borfesztivál

Harmadik alkalommal rendeznek Egerben fesztivált a borvidék zászlósbora, a bikavér fehér "párjául" szánt Egri csillag jegyében.

Részletek... 

tovább »
Hírek - III. Budavári Húsvéti Sokadalom2014-04-11

III. Budavári Húsvéti Sokadalom

 Április 19-21-ig idén harmadik alkalommal várják a hazai családokat és a külföldi turistákat hazánk legrangosabb húsvéti hagyományőrző rendezvényére a Budavári Palotába. A Budavári Húsvéti Sokadalom turisztikai látványosságot, és színvonalas szórakoztató családi programot kínál kiemelt figyelmet fordítva a gyerekekre.

Részletek...

tovább »
Hírek - XVI. Nemzetközi Cinkefőző Verseny és Hagyományőrző Húsvét2014-04-11

XVI. Nemzetközi Cinkefőző Verseny és Hagyományőrző Húsvét

 A gasztronómiai esemény az Észak-alföldi régió egyik kiemelt programja. A fesztivál központi étele a krumpliból és lisztből készült, olajban kisütött, hagyományosan túróval ízesített étel, de ezenkívül más népi ételt is megkóstolhatnak a településre látogatók.

Részletek...

tovább »
Hírek - Húsvét a Skanzenben2014-04-11

Húsvét a Skanzenben

 A szentendrei Skanzen legnépszerűbb fesztiválján a keresztények egyik legnagyobb ünnepén, Szent György napjának közeledtével, a híres pásztor szenthez kapcsolódó hagyományok, szokások elevenednek meg.

Részletek...

tovább »
Hírek - Az idő birodalma – Meghökkentő történetek és jelenségek2014-04-04

Az idő birodalma – Meghökkentő történetek és jelenségek

 Április 27-éig tekinthető meg a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új interaktív kiállítás, amely az idő titokzatos természetét, meglepő jelenségeit és rejtett összefüggéseit tárja a látogatók elé.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tavaszi Etyeki Piknik2014-04-04

Tavaszi Etyeki Piknik

Áprilisban a sonka és a pezsgő jegyében zajlik majd a Tavaszi Etyeki Piknik. A szervezők április 12-én a tavasz ízeivel várják a látogatókat a Gasztrosétányon.

Részletek...

tovább »
Hírek - A Magyar Jazz Ünnepe2014-04-04

A Magyar Jazz Ünnepe

A sokéves hagyományt követve idén tavasszal sem maradhat el a Magyar Jazz Ünnepe, melynek központja ez alkalommal is a műfaj legpezsgőbb helyszíne, a Budapest Jazz Club.

Részletek...

tovább »
Hírek - Négy napig ünnepelhetjük a Várkert Bazár átadását2014-03-27

Négy napig ünnepelhetjük a Várkert Bazár átadását

Április 3-án átadják a felújított Várkert Bazárt. Az épületet és a Várkert Bazár kiállításait három napon át ingyenesen, vezetett túrákon lehet megtekinteni.

Részletek...

tovább »
Hírek - VII. Hercegi Mandulás Napok2014-03-27

VII. Hercegi Mandulás Napok

A Hercegi Mandulás Napok elnevezésű programsorozat Vonyarcvashegy azon kultúrtörténeti értékének kíván emléket állítani, hogy a település egykoron a keszthelyi Festetics-család birtoka volt, s a mostani nagyközség nyugati területén helyezkedett el a család mandulás kertje.

Részletek...

tovább »
Hírek - Oldtimerek hétvégéje a Vasúttörténeti Parkban2014-03-27

Oldtimerek hétvégéje a Vasúttörténeti Parkban

Az Oldtimerek Hétvégéjén a veterán autók kedvelőinek szinte kötelező ellátogatni a Vasúttörténeti Parkba, hiszen gépjármű történeti ritkaságokat és kuriózumokat tartalmazó kiállítási anyaggal és szórakoztató szabadtéri programokkal készülnek a szervezők.

Részletek...

tovább »
Hírek - Filmes csomagok, Grand Budapest Hotel módra2014-03-21

Filmes csomagok, Grand Budapest Hotel módra

 A Grand Budapest Hotel, Wes Anderson világszerte ismert filmcsillagokat felvonultató legújabb filmje nemcsak arra kiváló, hogy érdeklődést keltsen fővárosunk iránt és javítsa az országimázst.

Részletek...

tovább »
Hírek - Milyen volt a Budai Vár Mátyás király idejében? Nézze meg 3D-ben!2014-03-21

Milyen volt a Budai Vár Mátyás király idejében? Nézze meg 3D-ben!

 Tavaly december óta működik, és a turisták számára is izgalmas attrakció a Budai Várban, a Nemzeti Táncszínház épületében megnyílt 3D Past mozi, amelyben negyedóránként filmvetítés zajlik.

Részletek...

tovább »
Hírek - Csopaki Boros Toros2014-03-21

Csopaki Boros Toros

 Idén Csopak község negyedik alkalommal ad otthont a hagyományteremtő céllal létrejött rendezvényének, a Boros Toros Napoknak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ingyenes családi programok - Március 15.2014-03-14

Ingyenes családi programok - Március 15.

 A nemzeti ünnep alkalmából hagyományőrző programokkal várjuk az érdeklődőket a budai Várba. A több helyszínen zajló rendezvényeken a gyermekek ügyességi versenyeken, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt és akár elkészíthetik saját kokárdájukat is. Az eseményeken népzenei programokkal, tánctanítással és bemutatókkal várunk minden kedves érdeklődőt.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Csokoládé Napok Debrecenben2014-03-14

Csokoládé Napok Debrecenben

 Idén tavasszal ismét fölszáll a Csokoládé Napok léghajója és Debrecen felé veszi útját. Immáron második alkalommal adnak randevút egymásnak a Kölcsey Központban a csokoládérajongók és hazai kézműves csokoládé gyártás mesterei.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Esti séták az állatkertben2014-03-14

Esti séták az állatkertben

Az állatkertben a zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt a remek alkalom, hiszen most nemcsak az esti hangulatba kóstolhatsz bele, de a kulisszák mögé is bekukucskálhatsz.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - 7. Kézműves Magyar Ízek Vására2014-03-07

7. Kézműves Magyar Ízek Vására

 A Kézműves Magyar Ízek Vására 2014 tavaszán a magyar nemzeti konyha hagyományőrző nagyköveteként, a tejtermékeket, ezen belül a sajtkészítmények népszerűsítését állítja a rendezvény középpontjába.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Badacsony New Yorkban 20142014-03-07

Badacsony New Yorkban 2014

 Az impozáns budapesti New York Palota ad otthont annak a március 19-i borkóstolónak, melyen a badacsonyi borászok személyesen kínálják a borvidék 155 borát a szakmai partnerek, valamint a nagyközönség részére.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Budapesti Tavaszi Fesztivál2014-03-07

Budapesti Tavaszi Fesztivál

 A Budapesti Tavaszi Fesztivál Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja. Kiállítások, színházelőadások, dokumentumfilmek és komolyzenei hangversenyek a repertoárban. A fesztivált 2014-ben március 21. és április 6. között rendezik meg.

Részletek...

tovább »
Hírek - SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel2014-02-28

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel

2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest fogadja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit.

Részletek...

tovább »
Hírek - Torkos Csütörtökök Országszerte2014-02-28

Torkos Csütörtökök Országszerte

 A Torokos Csütörtök 2014-re már igazi gasztro-fogalommá érett és a karácsonyi lakomák után már kiadósan megéhezett torkoskodók ismét egy jót lakomázhatnak féláron kedvenc éttermeikben, vagy épp pihenhetnek kedvenc szálláshelyeiken, március 6-án!

Részletek...

tovább »
Hírek - Mindenütt Nő programsorozat2014-02-27

Mindenütt Nő programsorozat

A Mindenütt Nő elnevezésű rendezvénysorozatot, a női alkotókat, a női sorsokat bemutató alkotásokat és a nők gondjait állította középpontjába, amelyhez már 2013-ban is a hazai kulturális élet igen jelentős intézményei csatlakoztak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Télbanyaűző Maskarádé - III. Tapolcai Téltemető2014-02-21

Télbanyaűző Maskarádé - III. Tapolcai Téltemető

 A Télbanyaűző Maskarádén a hagyományos kiszebáb égetéssel és maskarás felvonulással búcsúztatják a telet a III. Tapolcai Téltemetőn.

Részletek...

tovább »
Hírek - Mohácsi Busójárás 20142014-02-21

Mohácsi Busójárás 2014

 A mohácsi sokácok messze földön ismert népszokása, a busójárás idejét a tavaszi napfordulót követő első holdtölte határozza meg. Régen Farsangvasárnap reggelétől Húshagyókedd estéjéig tartott a mulatság.

Részletek...

tovább »
Hírek - VI. Országos Fánkfesztivál Nagykanizsán2014-02-20

VI. Országos Fánkfesztivál Nagykanizsán

Lekváros, csokis, túrós, narancskrémes, szalagos, csöröge, rózsa – mi másról lenne szó, mint a farsang elengedhetetlen velejárójáról, a farsangi fánkról.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Farsangi mulatság a Vajdahunyadvárában2014-02-20

Farsangi mulatság a Vajdahunyadvárában

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum hagyományos télűző mulatságán megelevenednek a kiállítások, és farsangi színekkel, ízekkel, illatokkal telik meg a Vajdahunyadvár!

Részletek...

tovább »
Hírek - Gundel Konferenciák2014-02-17

Gundel Konferenciák

 Sajtóesemények, konferenciák, tréningek és egyéb szakmai rendezvények számára egyedi és elegáns helyszínt nyújtanak rendezvénytermeink. A Gundel palota 9 légkondicionált, napfényes, számtalan berendezési lehetőséget nyújtó rendezvényterme áll vendégeink rendelkezésére a 4 fős tárgyalótól egészen a 200 fős bálteremig.

Részletek...

 

tovább »
Hírek - Barokk Bál2014-02-14

Barokk Bál

Győr különleges farsangi eseménye a Barokk Bál, melyet 2014. február 22-én rendeznek meg. A helyszín már 22 éve a Zichy-palota bálterme.
Részletek...

tovább »
Hírek - Utazás Kiállítás2014-02-14

Utazás Kiállítás

Utazás kiállítás 2014. Családi utazási ajánlatok, izgalmas közönségjáték és közel 30 ország kiállítói idén is a HUNGEXPO-n.
Részletek...

tovább »
Hírek - Magyar Borok Bálja2014-02-13

Magyar Borok Bálja

Hagyományosan, immár kilencedik alkalommal rendezik meg azt a bált, melynek főszereplője a magyar bor. A bál résztvevői a legjelesebb honi bortermelőkkel és neves borkedvelőkkel találkozhatnak.

Részletek...

tovább »
Hírek - VinCe Budapest Wine Show 20142014-02-13

VinCe Budapest Wine Show 2014

A VinCE Budapest egy exkluzív boresemény Budapesten, mindazoknak, akik szeretik a minőségi borokat.
Részletek...
 

tovább »
Hírek - Debreceni Toros Pálinkafesztivál2014-02-13

Debreceni Toros Pálinkafesztivál

Első alkalommal rendezik meg Debrecenben a Toros Pálinkafesztivált.

Részletek...

tovább »
Hírek - Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál Pécsett2014-02-07

Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál Pécsett

Az ország legnagyobb kulturális komplexumában, a Zsolnay Kulturális Negyedben Jégvirág Fesztivál és Csokoládé Karnevál csalogat izgalmas és édes élményekre, február 14. és 16. között.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szerelmes hét a Dunyhában2014-02-07

Szerelmes hét a Dunyhában

 Bár sokan nem fogadják el az angolszász ünnepkörből meghonosított Valentin-napot, mi itt a Dunyhában úgy gondoljuk, hogy azért a szerelmeseket illik különleges ajánlatokkal várni, így február 7. és 14. között igazi Szerelmes hét lesz nálunk!

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Columbus Hajó - Valentin napi zenés est 4 fogásos vacsorával2014-02-07

Columbus Hajó - Valentin napi zenés est 4 fogásos vacsorával

 Valentin napi zenés est 4 fogásos vacsorával, szerelmes világslágerekkel Iván Alexandra és Jász András társaságában!

Részletek...

 

tovább »
Hírek - Magyar Vidék Napja2014-02-07

Magyar Vidék Napja

A hagyományok, a vidék ízei és a népi játékok is helyet kapnak a Millenáris Parkban. Hagyományőrző mulatságba csábít a Magyar Vidék Napja rendezvénye 2014. február 8-án, szombaton délelőtt 10 órától a Millenárisra, a park D épületébe.
Részletek...
 

tovább »
Hírek - Torkos Csütörtökök a Dunyhában2014-02-07

Torkos Csütörtökök a Dunyhában

Évek óta hagyomány a torkos csütörtök megünneplése a magyarországi éttermekben. A torkos csütörtök régi magyar népszokás szerint igazából nem más, mint a farsang különleges napjainak egyike, amikor is a közelgő nagyböjt előtt ezen a napon megengedett volt a szokásosnál mohóbban, torkosabban étkezni.

Részletek...

tovább »
Hírek - Mátyás Pince - 2014 VALENTIN NAPI AJÁNLAT2014-02-07

Mátyás Pince - 2014 VALENTIN NAPI AJÁNLAT

Kálmán Imre és más világhírű operett komponisták dalai csendülnek fel Valentin napon is éttermünkben a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház művészeinek tolmácsolásában. Élvezzék a szerelmesek napján ínycsiklandó ételeink mellett ingyenes zenés-táncos programunkat szívet melengető cigánymuzsika kíséretében, mely garantáltan feledhetetlenné teszi a nálunk eltöltött szerelmes órákat.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Halászbástya - Valentin napi menü2014-02-07

Halászbástya - Valentin napi menü

 Töltse a Valentin napot a Halászbástya elegáns környezetében!

Részletek...

tovább »
Hírek - Mackófesztivál lesz az Állatkertben2014-01-30

Mackófesztivál lesz az Állatkertben

 Három napon át programok és kedvezmények várnak január 31-től február 2-ig a Fővárosi Állatkertben a Mackófesztiválon. A hagyományos rendezvényen a medvékkel kapcsolatos programok sokaságából választhattok, sőt jelentős belépési kedvezménnyel léphettek be a rendezvényre.

Részletek...

tovább »
Hírek - VII. Budapesti Mangalica fesztivál2014-01-30

VII. Budapesti Mangalica fesztivál

 Február 7-9-ig várnak mindenkit a VII. Budapesti Mangalicafesztiválra, a Szabadság téren. Tenyésztők, kistermelők, kézművesek, élőállat kiállítás, főzőverseny, eszem-iszom, koncertek. A belépés ingyenes.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Olaszrizling szerintünk - Nagy Olaszrizling Kóstoló2014-01-30

Olaszrizling szerintünk - Nagy Olaszrizling Kóstoló

 Január hónap utolsó hétvégéjén az olaszrizling fajta jövőjében hívő borászok összegyűlnek Csopakon, hogy bizonyítsák és közelítsék a fajtával kapcsolatos álláspontjukat.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - A Távol-Kelet egy napra a Millenárisra költözik2014-01-24

A Távol-Kelet egy napra a Millenárisra költözik

 2014. február 1-jén távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntik a Ló Évét a Holdújév Fesztiválon. A szervezők a legfiatalabbaktól a legidősebbekig minden korosztály számára készülnek izgalmas programokkal.

Részletek...

tovább »
Hírek - Indiai táncszínházi est két részben 20142014-01-24

Indiai táncszínházi est két részben 2014

 Ázsia művészete címmel új sorozat indul az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben. Elsőként India lesz a vendég, a Sivasakti Kalánanda Táncszínház, Somi Panni társulatának előadását látjuk. 

Részletek...

tovább »
Hírek - III. KISTARCSAI BÖLLÉRFESZTIVÁL2014-01-24

III. KISTARCSAI BÖLLÉRFESZTIVÁL

 Kistarcsa Város Önkormányzata harmadik alkalommal rendezi meg a Kistarcsai Böllérfesztivált, melyre várnak minden kedves érdeklődőt februárban. A verseny folyamán a hagyományos disznótorra jellemző házias ételeket vásárolhatnak az érdeklődők. A rendezvény várhatóan 19 óráig tart. Az eredményhirdetést követően a vendégek és a csapattagok utcabálon szórakozhatnak. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Téli Etyeki Piknik 20142014-01-16

Téli Etyeki Piknik 2014

A Téli Etyeki Piknik szervezői január 18-án a tél ízeivel várják a látogatókat a Gasztrosétányon. Az újhegyi és szépvölgyi pincékben az ország legjobb vörösborosai is ott lesznek. Disznóvágással töpörtyűsütéssel, forraltborral, mesemondók előadásaival, táncházzal és számos zenei programmal készülnek.


Részletek...

tovább »
Hírek - HÓFESZTIVÁL 20142014-01-16

HÓFESZTIVÁL 2014

Ünnepeld velünk együtt a havat a telet és légy Te is a téli sportok szerelmese! A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző "Téli Varázs sétány" és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

Részletek...

tovább »
Hírek - Vendégváró Fesztivál2014-01-16

Vendégváró Fesztivál

A Bethlen Téri Színház a határon túli kulturális szervezetekkel együttműködésben másodszor rendezi meg a Vendégváró Fesztivált. A négynapos rendezvény vendége ez alkalommal a sepsiszentgyörgyi M Studio Mozgásszínház.


Részletek...

tovább »
Hírek - Műkorcsolya és Jégtánc Európa Bajnokság 20142014-01-10

Műkorcsolya és Jégtánc Európa Bajnokság 2014

Műkorcsolya és Jégtánc Európa-bajnokság a SYMA Rendezvénycsarnokban, ahol a kontinenstorna 2014. január 13-19. között kerül lebonyolításra. Óriási energiával készülnek a sportág legjobbjai az idei szezon fő eseményére, a szocsi téli olimpiára. Az európaiak számára az ötkarikás játékokra vezető út utolsó állomása lesz a január 13 és 19 között Budapesten sorra kerülő Európa-bajnokság.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban2014-01-10

Gyermek és Felnőtt foglalkozások a CeramiCafeban

A műhely a foglalkozások alatt és foglalkozáson kívül is látogatható! Ez egy nyitott műhely! Bárki betérhet hozzánk, képzettségétől, korától, ügyességétől függetlenül. Tőlünk bátorítást, útmutatást kap!

Egy kis ízelítő...

tovább »
Hírek - Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál2014-01-10

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Egy évtizede csupán egy érdekes és sokat ígérő kísérlet volt, mára a világ egyik legrangosabb cirkuszi versenye a kétévente Budapesten rendezett Nemzetközi Cirkuszfesztivál. Világhírű artisták, nemzetközi díjas produkciók és a cirkuszvilág színe java látogat el a Fővárosi Nagycirkuszba a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál keretében 2014. január 9-e és 13-a között.

Részletek...

tovább »
Hírek - Forralt boros kalandozás Jégvirágtól Borvirágig2014-01-10

Forralt boros kalandozás Jégvirágtól Borvirágig

Januárban újra a forralt bor illata lengi be a Szent Orbán tér környékét Monoron.

Részletek...

tovább »
Hírek - VII. Szennai Hurkafesztivál2013-11-29

VII. Szennai Hurkafesztivál

  Hetedik alkalommal rendezik meg a Szennai Hurkafesztivált, ami az idei évben is nagy számmal vonzza a hagyományos disznótorok elmaradhatatlan termékének, a hurkának kedvelőit.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - X. Badacsonytördemici Forraltbor-főző Verseny2013-11-29

X. Badacsonytördemici Forraltbor-főző Verseny

 A nagysikerű nyári Szürkebarát bor, és Szürkemarha Gulyásfőző Verseny után, december 7-én a badacsonytördemici a Borbála-napi forralt Bor – Blues – Böllér Napok rendezvényével várja látogatóit, az ilyenkor hagyományos disznóvágással, forralt bor főző versennyel, és minőségi zenével egybekötve.


Részletek...

tovább »
Hírek - Mikulás fürdőparty2013-11-29

Mikulás fürdőparty

 A Mikulás is a Zalakarosi Fürdőben bulizik. December 6-án fergeteges medencés party várja a vendégeket. Az est sztárvendége a Desperado együttes.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - IDÉN IS LESZ TÉLI FORGATAG A VÖRÖSMARTY TÉREN2013-11-22

IDÉN IS LESZ TÉLI FORGATAG A VÖRÖSMARTY TÉREN

2013. november 27. és december 31. között 2 színpadon színes kulturális programmal, magyar kézműves bemutatóval és vásárral, valamint hagyományőrző ételekkel, italokkal várja látogatóit a Vörösmarty tér. A főváros legjelentősebb téli eseménye ezúttal is megtölti a teret ellenállhatatlan illatokkal, és egyedi ajándéknak való magyar népi és iparművészeti termékekkel, de a zenei élmény is garantált a színpadi programok színes kínálatának köszönhetően.

Részletek...

 

tovább »
Hírek - Borkorcsolya napok2013-11-22

Borkorcsolya napok

 A Borkorcsolya napok alkalmat ad a vendégeknek a három település Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és ételeinek megismerésére.A Borkorcsolya napok alkalmat ad a vendégeknek a három település Egerszalók, Demjén és Egerszólát legjobb borainak és ételeinek megismerésére. A borkorcsolyák olyan ételspecialitások, melyek jól kiegészítik a helyi borászok kínálatát. A vendégek főzhetnek a szakácsokkal, kóstolhatnak kiváló borokat.

Részeletek...

tovább »
Hírek - X. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál2013-11-22

X. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál

 Idén immáron tizedik alkalommal rendezik meg az Újbor és Sajt Fesztivált a Városligeti Vajdahunyadvár Magyar Mezőgazdasági Múzeumában. Aki már volt, az tudja, hogy érdemes kilátogatni.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Őszi Budapesti Vitorlás Fesztivál 20132013-11-15

Őszi Budapesti Vitorlás Fesztivál 2013

 Magyarországon először rendeznek önálló, kifejezetten a magyar hajógyártás támogatására és a vitorlás sport, képzés népszerűsítésére irányuló rendezvényt. A Fesztivál célja, hogy a sportág iránt érdeklődőket, a lehetséges partnereket, vevőket közvetlenül, egy helyen és a 2014-es szezonhoz képest időben tudják megszólítani a magyar gyártók, szolgáltatók és vitorlás műhelyek. 

Részletek...
 

tovább »
Hírek - MÁRTON NAPI HUNGARIKUM ÜNNEP2013-11-15

MÁRTON NAPI HUNGARIKUM ÜNNEP

 A Márton napi Hungarikum Ünnep 2013. november 15-17. között kerül megrendezésre a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében. A rendezvényen számos hagyományhoz illő program, tradicionális ételek, italok, és megannyi Márton napi különlegesség várja az érdeklődőket. Gyermek műsorokkal, kézműves foglalkozásokkal is készülünk a legkisebbek számára, ahol többek között, elkészíthetik saját őszi színekben pompázó lampionjukat.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budapest Fridge Fesztivál2013-11-15

Budapest Fridge Fesztivál

 A régió legnagyobb havas fesztiválját mutatja be november végén a Sziget Szervezőiroda. Az itthon már jól ismert Fridge - idén a Hungexpo kiállításával, a Hó Show-val fuzionálva - a korábbinál is látványosabb sportbemutatókkal és neves világsztárokkal tarkított programját a Hungexpon lehet majd élvezni.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Karácsony a Gundelben2013-11-13

Karácsony a Gundelben

 A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Panoráma étterem – Karácsonyi vacsora lovas futamokkal, fogadással a Kincsem Parkban_2013-11-13

Panoráma étterem – Karácsonyi vacsora lovas futamokkal, fogadással a Kincsem Parkban_

 Szervezze év végi rendezvényét különleges rendezvényhelyszínünkre Magyarország legnagyobb lóversenypályájára. Szombati napokon ügető futamokkal várjuk a parkba érkezőket, ami minden rendezvényt egyedülállóvá és felejthetetlenné képes varázsolni. Panoráma éttermünkből forralt bort, karácsonyi teát kortyolgatva szurkolhatnak a vendégek a választott lovaknak. A futamokat követően büfévacsora, kérhető, saját programok, disco, fellépők a helyszínre behozhatóak!

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Karácsonyi rendezvények exkluzív helyszíne a  Budai Vár mesébe illő étterme,  a Halászbástya Étterem!2013-11-13

Karácsonyi rendezvények exkluzív helyszíne a Budai Vár mesébe illő étterme, a Halászbástya Étterem!

 Amennyiben partnereinek vagy munkatársainak egy igazán különleges helyszínen szeretné megköszönni egész éves munkájukat, akkor erre éttermünk pazar termeivel és magas színvonalú szolgáltatásaival a legideálisabb! A „város felett” , csodálatos panorámával, meghitt hangulatban, ínyenc konyhával várjuk az ünnepelni vágyókat!

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Libalakoma az Egykettőben2013-11-08

Libalakoma az Egykettőben

Vannak napok az évben, melyekre kiemelt figyelemmel és szeretettel gondolunk, hiszen gasztronómiai szempontból igazán izgalmasnak ígérkeznek. Ilyen a Márton Nap is november 11-én, melyhez számos népszokás kötődik és mely napon a libalakomák és az újborok kapják a főszerepet. Így lesz ez az Egykettőben is!

Részletek...

tovább »
Hírek - Márton-napi Vasárnapi ebéd a Dunyhában2013-11-08

Márton-napi Vasárnapi ebéd a Dunyhában

Márton-napra készülve természetesen a vasárnapi ebédünkben is a liba kapja a főszerepet. Parádés menüvel készülünk! És a szokásos finom falatokon kívül, melyek ahogy rendesen, most is bográcsban, kemencében és sparhelten is készülnek, két nagyszerű mesterszakács is segíti munkánkat. Sushi-szakács állítja össze a különleges libasushi-kínálatot, Serényi Zsolt pedig több nagyszerű libás fogással is hozzájárul a vasárnap fényéhez. Legkisebb vendégeinket gyerekjátszóval és kézműves foglalkozással is szórakoztatjuk majd.


Részletek...

tovább »
Hírek - Márton napi borfesztivál a Gellértben 20132013-11-08

Márton napi borfesztivál a Gellértben 2013

 Idén már a III. Márton napi Borfesztiválra készülünk 2013. november 8. – 10. között. A szándékból hagyomány lett. A Gellért épülete a Fürdőcsarnokkal összenyitva alakul át 3000 m2-es fesztiválszíntérré, és három napon át várja a vendégeket. Az első két fesztivállal értékadó rendezvénysorozatot hozott létre szállodánk, és ezt még színesebb, tartalmasabb, nem csak gasztronómiai, hanem kulturális értékeket is képviselő programokkal folytatjuk. A többnapos rendezvény alatt be szeretnénk mutatni a színvonalas és minden részletre kiterjedő vendéglátást.

Részletek...

tovább »
Hírek - Állatkerti halloween gyerekeknek 2013 Budapest2013-10-25

Állatkerti halloween gyerekeknek 2013 Budapest

Október 28. és november 3. között a 14 év alatti gyermekek díjmentesen látogathatják intézményünket. A nagy sikerre tekintettel idén is szervezünk halloween kapcsán programokat: többféle, tökös" kézműves foglalkozás és arcfestés várja a piciket a Varázshegy termeiben, november 1-2-3. napokon, 10-15 óra között.

Részletek...

tovább »
Hírek - VampiCon 20132013-10-24

VampiCon 2013

2013 október 26-27 között misztikus sorozatok híres karakterei látogatják meg hazánkat. Előtted a lehetőség, hogy többet megtudj a vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és démonok uralta világról. Ne felejtsd el mielőbb megvenni a jegyedet, nehogy lemaradj erről a különleges hétvégéről.

Részletek...

tovább »
Hírek - Drakula Expressz 2013 - Élményvonattal Erdélybe2013-10-24

Drakula Expressz 2013 - Élményvonattal Erdélybe

Drakula Expressz 2013. A tavalyi nagy sikerű Kőmíves Kelemenné Expressz, immár Drakula Expressz néven újból útnak indul Erdély kapuja, Déva és Vajdahunyad felé. Hogy idén se maradjunk balladák, mítoszok nélkül, felidézünk egy másik történetet, így az ünnepséget ijesztgetéssel, beöltözéssel, töklámpással és természetesen Drakula gróf életre keltésével koronázzuk meg!

Részletek...

tovább »
Hírek - Ősszel is vár a „LOVI”!2013-10-18

Ősszel is vár a „LOVI”!

Szombatonként ügető, vasárnaponként galopp futamok a Kincsem rendezvényparkban! Szurkoljon választott hajtójának a Panoráma éttermünkből!

Részletek...

tovább »
Hírek - Daruünnep a Hortobágyon 20132013-10-18

Daruünnep a Hortobágyon 2013

A híres daruvonulás a késő őszi naplementék eseménye, amely a Hortobágy egyik leglátványosabb madármozgalma. Az Észak-Európából szeptember második felében érkező madarak a komolyabb fagyok beköszöntéig maradnak nálunk, majd továbbindulnak észak-afrikai, tunéziai, szudáni telelő területeikre. Az eget betöltő hangos darucsapatok látványa minden szemlélő számára felejthetetlen élményt nyújt.

Részletek...

tovább »
Hírek - DiningCity Országos Étterem Hét 20132013-10-18

DiningCity Országos Étterem Hét 2013

Az Étterem Hét a világ számos országában sikeres gasztronómiai program. Ezen a gasztronómiai eseményen a résztvevő éttermek mindegyike különböző 3 fogásos menüsorral várja a vendégeket 1 héten át, minden étterem egységesen fix 3.300 Ft-os áron szervízdíjjal együtt. Az előző Étterem Héten a 100 résztvevő TOP étterembe több, mint 12.500 vendég foglalt asztalt, számos étterembe a meghirdetett helyek órák alatt elfogytak.

Részletek...

tovább »
Hírek - I. Kürtőskalács Fesztivál2013-10-11

I. Kürtőskalács Fesztivál

 A hagyományteremtő rendezvényen az ízletes kürtőskalácsoké lesz a főszerep. Faszénen vagy olajban sütve, végtelen számú íz variációban és számos méretben kapható majd, sőt bemutatkozik a „kürtőske” is, az igazi modern minikalács.

Részletek...

tovább »
Hírek - Oktoberfest Budapest2013-10-11

Oktoberfest Budapest

 München, Párizs, Edinburgh, Sydney és Washington után most először rendezik meg a világ legnagyobb sörünnepét Budapesten.

Részletek...

tovább »
Hírek - IV. Virányosi Méz és Lekvár Fesztivál2013-10-11

IV. Virányosi Méz és Lekvár Fesztivál

 Idén immáron negyedik alkalommal rendezi meg Méz és Lekvár Fesztiválját a Virányosi Közösségi Ház. A hagyománnyá vált eseményen minden eddiginél népszerűbb fellépők gondoskodnak a jó hangulatról. A rendezvény, amelyre 2013. október 12-13-án kerül sor a Virányos-Kútvölgy-Zugliget határán fekvő közművelődési intézményben, azzal a céllal jött létre, hogy teret adjon az őstermelőknek termékeik bemutatására, a természetes alapanyagú élelmiszerek, méz és lekvár készítmények népszerűsítésére.


Részletek...

tovább »
Hírek - Jane Austen-bál az alsópetényi Prónay-kastélyban2013-10-04

Jane Austen-bál az alsópetényi Prónay-kastélyban

Ha ezt Mr. Darcy megérhette volna… A 200 éve megjelent Büszkeség és balítélet című regény, a belőle készült BBC-sorozat, és az írónő Jane Austen népszerűsége világszerte minden elképzelhetőt felülmúl. Hogy mi lehet a titok, senki nem tudja, hiszen könnyed szerelmi történetekről van szó...

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt a Városligeti Café & Bár2013-09-27

Megnyílt a Városligeti Café & Bár

 A Városligeti Műjégpálya gyönyörűen felújított központi épületében szeptember 26-án hivatalosan is megnyitott a Városligeti Café & Bár. A történelmi környezetbe költöztetett, tradicionális értékeket is bemutató, mégis szerethetően mai kávéház és bár, polgári bisztró ételkínálattal, és modern háttérzenével várja vendégeit. A hely különlegességei közé tartozik a 3 féle babkávéból rendelhető frissen pörkölt Liget kávé, az ízletes Tányérhús valamint az egyedülálló történelmi panoráma.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hétvégi programok a Városligetben2013-09-27

Hétvégi programok a Városligetben

 Szeptember 28-án, szombaton egész nap a kosárlabda lesz a főszereplő a Városligeti Műjégpályán és 29-én, vasárnap tartják a Városligetben a Szívünk napja rendezvényt. A programok 10 órakor kezdődnek, lesznek előadások az egészségmegőrzés témájában, szűrővizsgálatok, kardiológiai tanácsadás, sok mozgás és este Republic koncert.

Részletek...

tovább »
Hírek - Oláh Kálmán Sextet – 2013. szeptember 28.2013-09-27

Oláh Kálmán Sextet – 2013. szeptember 28.

 A Liszt-díjas Oláh Kálmán nemcsak kiváló, nemzetközi szinten elismert zongorista (például a Trio Midnighttal), hanem eredeti, kreatív zeneszerző is, aki szenvedélyesen feszegeti a zenei határait. 2006-ban elnyerte a világ legjelentősebb jazz zeneszerző versenyén, a washingtoni Thelonious Monk zeneszerző versenyen a BMI fődíját. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Múzeumok őszi fesztiválja - 1500 program 170 intézményben2013-09-26

Múzeumok őszi fesztiválja - 1500 program 170 intézményben

 Az ország 93 településének 170 múzeumában 1515 program várja a látogatókat a 8. Múzeumok őszi fesztiválján szeptember 30-tól egy hónapon át.

Részletek...

tovább »
Hírek - Édes Napok2013-09-20

Édes Napok

 Ebben az évben ünnepli 3. születésnapját az ország legnagyobb csokoládé- és édességünnepe az Édes Napok Budapest. A fesztivál idén a Budai Vár helyett a könnyen megközelíthető Millenárison kerül megrendezésre. A fesztiválon különleges kézműves csokoládék, világhírű márkák és a legfinomabb édességek randevúznak nemes borokkal, remek italokkal és gourmet gasztronómiával. A idei vendég a svájci csoki, az Édes Napok vendégországa Svájc.

Részletek...

tovább »
Hírek - Vecsési Káposztafeszt 2013. Káposzta Fesztivál Vecsésen2013-09-20

Vecsési Káposztafeszt 2013. Káposzta Fesztivál Vecsésen

 Vecsési Káposztafeszt 2013. A Vecsési Káposztafesztivál idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a a vecsési faluközpontban. A 400-as Fő úton, az ún. Epresben ismét a káposztáé lesz aszerep ezen a vasárnapon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Újdonság az Opus Jazz Club kínálatában 2013-09-19

Újdonság az Opus Jazz Club kínálatában

 A burger.blog.hu nem is olyan régen az Opus Jazz Club konyhájában készítette el legújabb hamburgerét. Az eredmény egy különleges, magyaros Tócsni burger lett, melyet kár lenne kihagyni, ahogy a szombati MAO ´Session´-t is!

Részletek...

tovább »
Hírek - Kastély séta a Kultúrális Örökség Napjai keretében2013-09-19

Kastély séta a Kultúrális Örökség Napjai keretében

 A Kulturális Örökség Napjai programhoz csatlakozva szeptember 21 és 22-én 14,00 órától látogatható a Sacelláry kastély. Az épület megtekintése és történetének megismerése egyedülálló lehetőség a rendezvénysorozat keretein belül.

Részletek...

tovább »
Hírek - Pátkai Rozina Quintet és az Opus Smart Lunch2013-09-13

Pátkai Rozina Quintet és az Opus Smart Lunch

 Szombaton Pátkai Rozina Quintet lemezbemutató koncertkét hallhatjátok az Opus Jazz Clubban, továbbá az étterem naponta megújuló Smart Lunch menü ajánlattal várja kedves vendégeit! Leves, főétel, desszert egy tálon,  gyorsan, egészségesen és nem utolsó sorban finoman! 


Részletek...

tovább »
Hírek - 22. Budavári Borfesztivál2013-09-13

22. Budavári Borfesztivál

 Bor és nő...mindig másért szép! Fókuszban a női borászok a 22. Budavári Borfesztiválon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Péntek 132013-09-13

Péntek 13

 Ki ne ismerné a jelentését egy kijelentő mondat után felcsattanó tüsszentésnek, vagy az úton előttünk átszaladó fekete macskának? Van aki úgy véli, szerencsét hozhat a ritkán előforduló négylevelű lóhere, vagy abban hisz, hogy egy szeretett embertől kapott emléktárgy, egy kedves helyünkön talált kavics megvédhet minket a rossztól.A világ egyik legelterjedtebb babonája a péntek 13 -ától való félelem.

Részletek...

tovább »
Hírek - Badacsonyi Szüret 20132013-09-06

Badacsonyi Szüret 2013

 A szeptember második hétvégéjén megrendezésre kerülő, a régió talán legimpozánsabb őszi programot teremtő rendezvénye a Badacsonyi Szüret. Az ország leghosszabb és legszínesebb szüreti felvonulása a 71.számú fő közlekedési útvonalon zajlik. Gasztronómiai, borászati programok, kézműves vásár, kulturális programok, szabadtéri élő koncertek várják a kikapcsolódni vágyókat. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Közel, Afrikához2013-09-06

Közel, Afrikához

 A szeptember 6-8. között, a Millenáris Parkban rendezendő Afrika Napok programja idén is színesnek ígérkezik: szuahéli nyelvlecke, sosem látott hangszerek, a dzsungel fülledt zajait és a madarak rikoltását, az elefántcsörtetését idéző zenék, táncok, színpompás ruhák és ékszerek, kameruni ételek.

Részletek...

tovább »
Hírek - Luxushotel lesz a Balettintézetből2013-09-04

Luxushotel lesz a Balettintézetből

 Az egykori Balettintézet jelenlegi tulajdonosa szándéknyilatkozatot írt alá az épület eladásról - közölte a terézvárosi önkormányzat. A szándéknyilatkozat aláírását a tulajdonos magyarországi képviselője is megerősítette.

Részletek...

tovább »
Hírek - Dalvacsorák a Corinthiában2013-09-04

Dalvacsorák a Corinthiában

Azt már kívülről fújjuk, milyen egy borvacsora, megismerkedhettünk a dalvacsorák fogalmával is. A legnépszerűbb színészek – Bodrogi Gyula, Hegyi Barbara, Kulka János és Udvaros Dorottya - főznek majd és fakadnak dalra a körúti Corinthia Hotel Budapestben, minden hónapban egy-egy estén.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Jazzy Live: Váczi Eszter&Quartet -2013 09.05 -  Csütörtök 21.00 óra2013-09-04

Jazzy Live: Váczi Eszter&Quartet -2013 09.05 - Csütörtök 21.00 óra

 Az énekesnő ˝szülési szabadsága˝ után a zenekar első nagyobb visszatérő koncertjét az Opus Jazz Clubban adta májusban nagy sikerrel. Itt a folytatás...

Részletek...

tovább »
Hírek - Röszti Burger az Opusban2013-08-29

Röszti Burger az Opusban

 A Burger Blog ezúttal egy különleges hamburger elkészítésére vállalkozott, melynek helyszínéül az Opus Jazz Club konyháját választotta. Egy igazi magyar klasszikus ételt,a tócsnit sikerült burger köntösbe öltöztetni.

Részletek...

tovább »
Hírek - II. Esztári Lecsófesztivál 2013. augusztus 31.2013-08-29

II. Esztári Lecsófesztivál 2013. augusztus 31.

 Idén is Guiness rekordkísérletre készülnek Esztáron, a világ legnagyobb tarhonyás lecsóját készítek majd el Laci bácsi vezetésével.Színes program kínálattal várja a fesztivál a látogatóit. Lesz: lecsófőző verseny, lecsó birkózás, Sthil Timbersport favágó bemutató, tombolahúzás és sztárfellépők!


Részletek...

tovább »
Hírek - Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.2013-08-29

Koccintás Napja és Hajósi Szüreti Forgatag 2013.08.31.

 Harmadik alkalommal rendezzük meg a Koccintás Napját Hajóson. Idén is szeretnénk az előző két évhez hasonlóan a Hajós-Bajai Borvidék legkedveltebb bortelepülése lenni. Ehhez az kell, hogy minél többen koccintsanak velünk, egymással egy időben jóféle hajósi borral a poharukban. Pontosan 2013. augusztus 31-én 16 órakor.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.2013-08-29

Salgótarjáni Bányarém Fesztivál 2013. 08.31-09.01.

 Egy vidám kora őszi fesztivál keretében gazdagíthatják a látogatók a bányászati hagyományokról való ismereteiket miközben egy igazi jó hangulatú városi rendezvény, a Salgótarjáni Bányarém Fesztivál ünnepi hangulatát élvezhetik.

Részletek...

tovább »
Hírek - Fenséges kacsamell burger és a hazai klasszikus2013-08-23

Fenséges kacsamell burger és a hazai klasszikus

 Az Opus Jazz Club szinte a semmiből tűnt fel idén tavasszal, és azzal a lendülettel el is vitte mind a Hamburger Day díjainak a felét (közöttük az extra kategória első helyét), mind pedig a Street Food Hamburger toplista második helyét, ami egy alig fél éve nyílt étteremtől kimondottan szép teljesítmény.

Részletek...

tovább »
Hírek - A Magyar Lovasterépia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye és Lovasterás Versenye  Fóton2013-08-23

A Magyar Lovasterépia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye és Lovasterás Versenye Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2013. szeptember 20. és 22. között, immáron kilencedik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét, valamint ezzel párhuzamosan Lovasterápiás Versenyét.

Részletek...

tovább »
Hírek - Sátorfesztivál a Dunyhában2013-08-23

Sátorfesztivál a Dunyhában

A Dunyha Vendéglő Sátorfesztivált hirdet azoknak, akik – még ha csak 2 napra is – de csatlakozni szeretnének ehhez a nagy közösséghez és szeretnék megtanulni, milyen kinn, a természet lágy ölén, Budapest egyik legszebb részében, Adyligeten a madarak csivitelését  hallgatni hajnalban. Nem csak sátorhelyet biztosít a Dunyha, de egy gulyásfőző versenyt is hirdet, ahol az alapanyagot, bográcsot, tűzfészket és minden egyéb hozzávalót az étterem biztosít.

 

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Tócsni Fesztivált rendeznek Biriben2013-08-23

Tócsni Fesztivált rendeznek Biriben

Két és fél mázsa burgonyából sütnek lapcsánkát a Tócsni Fesztiválon szombaton a Nyíregyházához közeli Biriben, ahol a térség legnagyobb ingyenes könnyűzenei programja is várja az érdeklődőket. A fellépők közt találod Radics Gigit, Majkát, Király Viktort és Király Lindát és a Beatrice Együttes is színpadra lép.

Részletek...

tovább »
Hírek - Bor- és Csemegeszőlő Fesztivál2013-08-16

Bor- és Csemegeszőlő Fesztivál

 Minden nap csemegeszőlő kóstoló és konténeres szőlőoltvány vásár, valamint borházak várják kedves vendégeinket.

A rendezvényen a bemutatkoznak és a kóstolót biztosítják az ELSŐ HAZAI CSEMEGESZŐLŐ TÁRSASÁG tagjai, szakmai tanácsadó Dr. Bakonyi László.
Részletek...
tovább »
Hírek - Magyar Ízek Utcája2013-08-15

Magyar Ízek Utcája

 A Magyar Ízek Utcája különlegességét az adja, hogy az idelátogató vendégek kizárólag olyan termékeket találhatnak a standokon, amelyek alapanyagukban, elkészítésükben, hagyományukban vagy újragondolásuk tekintetében a méltán híres magyar gasztronómia büszkeségei.

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus koncertek és hamburger különlegesség2013-08-15

Opus koncertek és hamburger különlegesség

 Ferencz Gábor több elismert étteremben dolgozott már séfként, s állandóan új kreációkon töri a fejét, de amit idén alkotott, az tényleg különleges. A lazacburgerével ugyanis kivívta a szakma elismerését, első díjat nyert vele. 

Részletek...

tovább »
Hírek - 27. Mesterségek Ünnepe2013-08-15

27. Mesterségek Ünnepe

 Idén 27. alkalommal rendezik meg a Budai Várban a Mesterségek Ünnepét. A sok állandó program és kiállító mellett idén is rengeteg újdonsággal készülnek a szervezők. a kiemelt téma 2013-ban a gyapjú lett, így külön díjazzák a beöltözött vendégeket!

Részletek...

tovább »
Hírek - Újabb hírek a Tópartról2013-08-08

Újabb hírek a Tópartról

 A tunkolásra inspiráló egy laza hangulatú, maximálisan kutyabarát, kabrió romkocsma, ahol a nosztalgikus ízek a Balaton-partot és a vidéki lakomákat idézik.  A kávézó legfőbb fénypontja az andalító lombsusogással fűszerezett, a csónakázó tóra és a Vajdahunyad várára kilátást biztosító terasz, míg ételek terén a mangalica steak áll a dobogó tetején.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hungarikum Fesztivál Szegeden2013-08-08

Hungarikum Fesztivál Szegeden

Hungarikum Fesztivált idén hatodik alkalommal, 2013. augusztus 8-11. között rendezik meg Szegeden, a város több pontján. Idén is várnak mindenkit sok szeretettel! 

Részletek...
tovább »
Hírek - Balatoni Játszadalom Zamárdiban2013-08-08

Balatoni Játszadalom Zamárdiban

 A Balatoni Játszadalom keretében 2013. augusztus 10-én 11 órakor ismét lesz a zamárdi vitorlás kikötőben Tréfás Vízi Járgányok bemutatója és versenye! Ezennel buzdítunk minden jókedvű honlapböngészőt, nevezzenek be ebbe a vidám programba valamilyen maguk készítette csoda vízi járgánnyal!

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus koncert és egészséges táplálkozás2013-08-08

Opus koncert és egészséges táplálkozás

 Ismét jobbnál jobb koncertekkel halmoz el minket az Opus Jazz Club. Az egyiket csak így aposztrofálták: Nagggggyon komoly dög!

tovább »
Hírek - Opus koncertek, hamburgerteszt és Ninagram2013-08-01

Opus koncertek, hamburgerteszt és Ninagram

 A hamburgernek vannak bizonyos természetes műfaji határai. Ennélfogva a “hamburgerek hamburgere csillagos színvonalon” is legfeljebb 16 pontot ér (ami már 2 GaultMillau sapka). Más szóval: 10 pont fölött egyre inkább ajánlható egy adott hamburger.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kapunyitási Pánik Fesztivál2013-08-01

Kapunyitási Pánik Fesztivál

 Karriertanácsadás és Workshop-ok nem csak kezdőknek. Ingyenes karrier- és életvezetési tanácsoadások az Akvárium Klub felett.

Részletek...

tovább »
Hírek - 6. Ördögkatlan Fesztivál2013-08-01

6. Ördögkatlan Fesztivál

 2013-ban 6. alkalommal kerül megrendezésre az Ördögkatlan Fesztivál Baranya megyében. Helyszínek: Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya, Vylyan Pincészet, Szársomlyói Szoborpark. A Magyar Fesztiválszövetség által minősített fesztivál. Minősítése: KIVÁLÓ! 

Részletek...

tovább »
Hírek - Hungaroring futófesztivál2013-08-01

Hungaroring futófesztivál

A hétvégén a Hungaroring pálya gőzölgő aszfaltján ezúttal nem a négykerekűeké a főszerep. A vállalkozó szelleműek futásban mérhetik össze erejüket az off-road pályán és élvezhetik a jól megérdemelt pihenéssel egybekötött koncerteket is. Érdemes kilátogatni akár nézőként is.

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus hamburger koncerttel fűszerezve2013-07-25

Opus hamburger koncerttel fűszerezve

 A Dining Guide nemrég megjelentetett  Top Lista Gasztronómia 2013 – Street food kiadványában az Opus Jazz Club Hátszínburgeres libamájas fineburgere 2. helyezést ért el. De ha ez még nem lenne elegendő, a finom hamburgerek mellett minden este Jazz Koncert vár az Opus-ban!


Részletek...
 

tovább »
Hírek - 3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón2013-07-25

3. Sárkányfesztivál Balatonszárszón

2013-ban 3. alkalommal megrendezésre kerülő Sárkányfesztiválra sok szeretettel és színes programokkal várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A fesztivál a "Híres Egyfejű" sárkány, Süsü köré szerveződik, aki sárkányhajón érkezik a rendezvényre. Kicsiket és nagyokat is vár a sárkányfelvonulás és sárkányeregetés, mely garantáltan vidám szórakozási lehetőséget kínál. A látogatók kedvükre élvezhetik a családos gyermekprogramokat és a zenés-táncos műsorokat több, mint egy héten keresztül.

Részletek...

tovább »
Hírek - Debreceni Mézeskalács fesztivál2013-07-25

Debreceni Mézeskalács fesztivál

 Debrecenben nagy múltra tekint vissza a mézeskalácsosság mestersége. A hagyományőrző rendezvény célja a Debrecen nevéhez szorosan kapcsolódó mézeskalácsosság bemutatása, illetve a méz tradicionális felhasználási lehetőségeinek megismertetése. A program azonban nem csak az ismeretátadásról szól, hanem kellemes, szórakoztató kulturális rendezvény. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Programajánló a Tópartról2013-07-25

Programajánló a Tópartról

 Zenés esték Makó Bélával, Salsa Party... és Jógaoktatás Porffy Csaba vezényletével a Tóparton. Minifesztivál a Szaftban vizibicikli versennyel és jótékonysági játékgyűjtéssel. Kell ennél több egy kellemes hétvégi kikapcsolódáshoz?! 

Részletek...

tovább »
Hírek - Bánkitó Fesztivál 2013. Nem kell a szlogen2013-07-18

Bánkitó Fesztivál 2013. Nem kell a szlogen

 Évről évre több ezren bizonyítottátok, hogy van élet a kereskedelmi fesztiválokon túl. Lesz: zene, sör, részvétel, játék, kutyák, gyerekek, Bánkitó-eye, deszka stég, kacsák a tóban. Nem lesz: szlogen, neon reklám, termékminta, bankszínpad, óriáskerék, dögös macák, VIP páholy.

Részletek...

tovább »
Hírek - Fröccsözön - Csöppenj bele! Egynapos fesztivál Hajóson2013-07-18

Fröccsözön - Csöppenj bele! Egynapos fesztivál Hajóson

 A VINTEGRO Pinceszövetség idén első alkalommal rendezi meg a Fröccsözönt július 20-án, mert a fröccsnek ünneplés jár! Miért? Mert szeretjük, mert frissítő, és mert olyan gyönyörűen táncolnak a buborékok a víz és a bor szerelmében. Kineveztük hát a július 20-át a fröccs napjának Hajóson! Várunk minden borbarátot, hogy velünk ünnepeljen, táncoljon és énekeljen. Fröccsutcával, rengeteg finomsággal, kézműves vásárral és koncertekkel várjuk a "spritzer" és a bor szerelmeseit.

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus Jazz Club - Király Martina és az Új Étlap2013-07-18

Opus Jazz Club - Király Martina és az Új Étlap

 2013 nyara is tartogat még nekünk újdonságokat. A Fineburgerek iránti nagy érdeklődésre tekintettel, két új burger is bővíti az étterem kínálatát. Július 20-án Király Martina koncertjét hallgathatjátok, akinek szívügye a műfajok közötti átjárhatóság: repertoárján ezért a saját, blues-os, soulos ihletésű dalai mellett szerepelnek rap- és folk-behatású szerzemények is, a jazz műfaját jellemző improvizációkkal megfűszerezve, mely a kiváló zenésztársakkal valódi örömzenét garantál.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Kocsmafronton erősít az Egykettő, érkezik a Sör és Hot dog2013-07-12

Kocsmafronton erősít az Egykettő, érkezik a Sör és Hot dog

 A street food kedvelői tudják, hogy egy jó sör és mellé egy finom hot dog sokszor felér egy rendes vacsorával. Július 11-étől tíz napon keresztül a sör és a hot dog lesznek az Egykettő Habzó Napok főszereplői.  Különleges kiflikbe töltött különleges kolbászok, a Legenda, a Kapucinus és a Fóti Kézműves Sörfőzde italai, sörworkshopok és sörkóstolók – ezzel készül az Egykettő.

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus programok július 12.2013-07-12

Opus programok július 12.

 Az idei nyár slágere: Hugó! 2013 nyara is tartogat még nekünk újdonságokat. A Hugó névre hallgató hideg koktél különlegesség mostantól nálunk, az Opus Jazz Club-ban is kapható. A mentás- bodzás rendkívüli ital könnyed kísérő egy jó hangulatú estéhez. 


Részletek...
 
tovább »
Hírek - 100 hosszúlépés Villányban2013-07-12

100 hosszúlépés Villányban

 Egy fesztivál mikor mindenki eszét veszti és rózsaszínbe látja, ha nem is a világot, de Villányt biztosan. 100 hosszúlépés Villányban! A Villányi borvidék borászai összegyűlnek villányban és együtt mérik a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rozét a fesztivál két napján. Friss zenék, könnyed programok, üdítő rozék, játékok várják két napon át, apraját és nagyját! 

Részeletek...

tovább »
Hírek - X. New Orleans Jazz Fesztivál2013-07-12

X. New Orleans Jazz Fesztivál

 2013-ban tizedik alkalommal ad otthont Siófok városa a hazai tradicionális jazzélet legnagyobb ünnepének, a Siófoki New Orleans Jazz Fesztiválnak. A Fő téren tartott ingyenes koncerteken a hazai élvonal tizenkét zenekara szórakoztatja három napon át a klasszikus jazz rajongóit.

Részletek...

tovább »
Hírek - SPIRIT OF BALATON KERÉKPÁROS ÉLMÉNY- ÉS TELJESÍTMÉNYTÚRA 220K/150K2013-07-05

SPIRIT OF BALATON KERÉKPÁROS ÉLMÉNY- ÉS TELJESÍTMÉNYTÚRA 220K/150K

A Spirit of Balaton minden év júliusának első szombatján megrendezett, 24 órás Balaton körüli kerékpáros élmény- és teljesítménytúra, útvonala Balatonmáriafürdő főteréről indul az északi part irányába, majd a tó megkerülésével a déli parton tér vissza kiindulási pontjára. 


Részletek... 
tovább »
Hírek - Tóparty miújság - július2013-07-05

Tóparty miújság - július

 Hagyományteremtő jelleggel keltjük életre hétvége indító sorozatunkat WEEKEND FOUNDATION TóPARTY névvel. Nyár, tópart, szabad ég, naplemente, szaftos ütemek, jó kaják, olcsó piák! És mindehhez pedig természetesen a legjobb deep house, house, nu disco és progi trekkek dukálnak ;) Ideális hely megalapozni a hangulatot a hétvégére.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Opus programok_július2013-07-05

Opus programok_július

Bencze Alma klasszikus zenész családban nőtt fel, így a jazz műfajjal viszonylag későn ismerkedett meg. Első énekóráját 25 évesen vette, s fél évre rá már a Kodolányi János Főiskola Jazz ének szakán tanulhatott, ahol 2013-ban szerezte diplomáját. A Quartet zenészei 2011 óta ismerik egymást és játszanak együtt különböző felállásokban. Repertoárjuk alapvetően jazz sztenderdekből áll, de minden számot saját stílusukra formálnak, hangszerelnek.


Részletek...

tovább »
Hírek - Víz Zene Virág Fesztivál2013-06-28

Víz Zene Virág Fesztivál

 Családi fesztivál Tatán, a fenntarthatóság körül! Virágbemutatók, evezősprogramok, koncertek! Gyere, és hozd a családod is!

Részletek...

tovább »
Hírek - 91. Magyar Derby2013-06-28

91. Magyar Derby

 Ne hagyja ki idén sem a fergeteges hangulatú 91. MAGYAR DERBY-t, ahol 14.00-20.00 óra között lovas programok, galopp versenyek, fogadási lehetőség, élő zenekar, kürtős kalács, grill ételek várja majd Önt a szabadtéren! A megszokott magas színvonalú galopp futamok mellett ugyanis sokszínű családi programokkal várják a látogatókat a szervezők, többek között remekül előkészített pónikon gyakorolhatják a lovaglás alapjait a gyerekek.

Részeletek...

tovább »
Hírek - Tóparty miújság2013-06-21

Tóparty miújság

Irány a Tópart!

Buli DJ szerdától-szombatig 18.00 órától

Minden szerdán, csütörtökön és pénteken 18.00 órától DJ Pinyo felel a jó hangulatért. Szombatonként 18.00 órától vendég DJ biztosítja a jó hangulatot.  Nyerj 2 főre szóló napi belépőt a Balaton Soundra!

Részletek...

tovább »
Hírek - Levendula Fesztivál 2013 Tihany2013-06-21

Levendula Fesztivál 2013 Tihany

Levendula Fesztivál 2013 Tihany. A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében, mai napig jeles hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Ezek a hagyományok elevenednek fel minden évben a Levendula Fesztiválon. Népművészeti kirakodóvásár, kézműves játszóház várja az érdeklődőket, ahol elsősorban a levendula feldolgozásának különböző módjai ismerhetők meg. A Fesztivál fénypontja a levendula-aratás, amely során bárki kipróbálhatja ezt a munkát is. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus koncertek2013-06-21

Opus koncertek

 Ezen a héten is fantasztikus koncertekkel vár az Opus Jazz Club! Gyertek el és hallgassátok meg a JaMese zenekart vagy válogassatok kedvetekre a koncertajánlatokból!

Részletek...

tovább »
Hírek - III. Budavári Sörfesztivál2013-06-14

III. Budavári Sörfesztivál


A III. Budavári Sörfesztivál a legjobb import és hazai sörök mellett a kézműves nedűk egész arzenálját vonultatja fel június 13. és 16. között a főváros egyik legszebb világörökségi helyszínén, a Várnegyed Hunyadi és Oroszlános udvarain. A hazai sörfőzdék közül többen a sörfesztiválra időzítették újdonságaikat, és egy egészen fiatal, pár hónapos sörfőzde nedűit is a négynapos sörünnepen tesztelheti először a nagyközönség. 

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Múzeumok éjszakája2013-06-14

Múzeumok éjszakája

A Múzeumok Éjszakája rendezvényt 2013-ben június 22-án rendezik meg. Ezen a napon országos szinten több száz helyszínen tartanak programokat. Az események és rendezvények kezdési időpontja a helyszíntől függően változhat. Budapest területén egységes karszalaggal látogatható az összes résztvevő múzeum.

Részletek...

tovább »
Hírek - Liberty Summer Lounge Party az Egykettő Fröccsligetben2013-06-14

Liberty Summer Lounge Party az Egykettő Fröccsligetben

Mégsem maradtok nyári buli nélkül! Nyárra a Liberty csapata megtalálta az ideális helyszínt… Szép, diszkrét, nyitott, de még is fedett és mindez a belvárosban, az Ybl Palota épületében az Egykettőben…azon belül is a Fröccsliget részben! Itt sem kell elvonulni, kimenni, ha valaki dohányozni szeretne!

Részletek...

tovább »
Hírek - Opus programok2013-06-14

Opus programok

 Most is, mint mindig fantaszitkus koncertekkel vár az Opus Jazz Club.Hallgassd meg a MAO Sessiont június 14-én és fogyassz mellé egy tökéletes FineBurgert! 


Részletek... 

 
tovább »
Hírek - Heti Opus programok2013-06-06

Heti Opus programok

Ezen a héten is szuper koncertekkel vár az Opus Jazz Club!

Részletek...

tovább »
Hírek - Kincsem Lovaspóló Fesztivál 20132013-06-06

Kincsem Lovaspóló Fesztivál 2013

Hazánk legnagyobb lovaspóló pályája, a Kincsem Park ad helyet az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportágnak, a lovaspóló mérkőzésnek, amely fergeteges fesztiváli környezetbe illesztve kerül megrendezésre a nyár elején. 

Részletek...

tovább »
Hírek - 14. Harley-Davidson Open Road Fesztivál2013-06-06

14. Harley-Davidson Open Road Fesztivál

Magyarország legnépszerűbb motoros találkozója várja már több mint egy évtizede a legjobb motorok és a dögös rockzene rajongóit a Balaton északi partjára az alsóörsiEurópa Kempingbe a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra.

Részletek...

tovább »
Hírek - Belvárosi Fesztivál 20132013-06-06

Belvárosi Fesztivál 2013

Egy fesztivál Budapest szívében, a Lipótvárosban? A hazai előadók legjava és ráadásul ingyenes? Igen van ilyen, a neve pedig Belvárosi Fesztivál vagy röviden csak BelFeszt, amiért a  Budapest V. kerületi önkormányzatot minden dicséret megilleti, hiszen elképesztően jó rendezvényt sikerült életre hívniuk.  

Részletek...

tovább »
Hírek - Gourmet Fesztivál és NANTA - Koreai komikus főzőshow2013-05-31

Gourmet Fesztivál és NANTA - Koreai komikus főzőshow

A NANTA egy rendkívül különleges előadás, egy olyan szórakoztató főzőshow, amely mind a beszédet, mind a hagyományos hangszereket mellőzi: a színész-szakácsok kezében a kések, a serpenyők, a vágódeszkák, a kancsók alakulnak át hangszerekké, egyedi hangok hordozóivá. A NANTA produkciókban nyelvi akadályok nem léteznek: a koreai show a látványos mozdulatokon és a ritmusos zenén keresztül szórakoztat.

Részletek...

tovább »
Hírek - 4. Belga Sörfesztivál2013-05-31

4. Belga Sörfesztivál

 A Belga sörök mutatkoznak be a Vajdahunyad várban május 31-től június 2-ig, ahol igazi különlegességeket is kóstolhatnak a nedű szerelmesei és az érdeklődők.

Részletek...

tovább »
Hírek - Cégér Gasztro-Zsibongás 20132013-05-31

Cégér Gasztro-Zsibongás 2013

Cégér Gasztro-Zsibongás néven fesztivált szervez a Forum Hungaricum a budapesti Erzsébet téren május 31. és június 2. között. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény második napján hirdetik ki a Cégér címketervezési pályázat nyerteseit, a háromnapos gasztrofesztiválon pedig zenei programok mellett a pályázaton résztvevő borászatok, valamint neves hazai éttermek mutatkoznak be.


Részletek...

tovább »
Hírek - Új programok az Opus Jazz Clubban2013-05-31

Új programok az Opus Jazz Clubban

 Fantasztikus új programokkal készül az Opus Jazz Club a következő időszakban. Wojtekovits Kinga csodálatos hangjával is találkozhatnak júniusban, emellett a vendéglátás továbbra is a már megszokott magas színvonalon várja vendégeit!

Részletek...

tovább »
Hírek - Duna Pláza Csokoládéfesztivál2013-05-24

Duna Pláza Csokoládéfesztivál

Fald fel a Duna Plázát!
Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, csokoládés csokoládé? Gombóc Artúr és társai - ízlelőbimbókat felkészíteni - mert május 25-26-án a Duna Plázában eddig soha nem látott (ízlelt) csokoládé fesztivál lesz!

Részletek...

tovább »
Hírek - Cifra Palota - Gyereknap a Müpában2013-05-24

Cifra Palota - Gyereknap a Müpában

A Művészetek Palotája egész évben tartalmas programokat kínál a családoknak mindez május utolsó vasárnapján, a Gyermeknapon óriási méreteket ölt. Kint és bent, fent és lent rengeteg színvonalas program, igényes játék és különleges foglalkozás várja mindazokat, akik valódi értékekkel szeretnék megajándékozni ezen a napon a gyermekeket. A szabadtéri színpadon zenés programok, az Előcsarnok pódiumán és különböző pontjain mesék, interaktív előadások, játékok, kreatív és készségfejlesztő foglalkozások, művészetterapeuták, drámapedagógusok repítik el a kicsiket és nagyokat a művészet csodálatos birodalmába.

Részletek...

tovább »
Hírek - Városligeti Gyermeknap 20132013-05-24

Városligeti Gyermeknap 2013

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen már 1990 óta évente megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén május 25-26-án kerül sor.


Részeletek...

tovább »
Hírek - Programok az Opus Jazz Clubban2013-05-24

Programok az Opus Jazz Clubban

Változatos koncertekkel és izgalmas programokkal várja vendégeit az Opus Jazz Club. Június 15-ig a következő koncerteken tudtok részt venni.

Részletek...

tovább »
Hírek - Négyszázféle párlat a Budapesti Pálinkafesztiválon2013-05-17

Négyszázféle párlat a Budapesti Pálinkafesztiválon

Mintegy négyszáz párlat és számos program várja a látogatókat a Budapesti Pálinkafesztiválon csütörtöktől vasárnapig az Erzsébet téren, ahol a közönség az Év pálinkáját is megkóstolhatja, és akár a pálinkablendelést is kipróbálhatja.
A meggy éve kapcsán bemutatkozik a 2013-as Év pálinkája: a különleges párlat tíz hazai főzde tizenkét prémium meggypálinkájának blendjeként áll össze.


Részletek...
tovább »
Hírek - Dunyha Grillakadémia Serényi Zsolttal2013-05-17

Dunyha Grillakadémia Serényi Zsolttal

A nyári szezonban minden hónap második csütörtökjén várja a grillezni vágyókat a Dunyha Grillakadémia. Melegednek az esték, egyre több a kerti party, azt képzeljük egyre többen szeretnének egy szimpla pácolástól és nyárs készítésétől eljutni valami izgalmasabbig. Serényi Zsolt lesz most a tanítómester, a magas minőséget pedig Weber grillek garantálják majd. Figyelem! Nem csak a húsok elkészítéséhez adnak tippeket! Köreteket, sőt még desszertet is készítenek majd!

Részletek...

tovább »
Hírek - CASTLE WEEKEND2013-05-17

CASTLE WEEKEND

Felszabadult, színes, különleges és izgalmas. Egy hétvége, ahol minden adott az önfeledt bulizáshoz: CASTLE WEEKEND. 2013. május 24-25-26-án a siroki vár romjai tövében elfeledkezhetünk a zsúfolt belvárosi klubokról, az unalomig hallott zenékről, a méregdrága italokról. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Filmtúrák Budapesten2013-05-17

Filmtúrák Budapesten

Angelina Jolie, Brad Pitt, Madonna, Antonio Banderas, Bruce Willis vagy éppen Robert Pattinson egyaránt dolgoztak már Budapesten, még akkor is, ha fővárosunk épp Buenos Airest, Moszkvát, Berlint vagy Párizst játszotta. Az ő nyomukba eredhetünk egy új kezdeményezés segítségével.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tour de Velencei-tó2013-05-10

Tour de Velencei-tó

Ismét lehet tekerni a családdal a Velencei-tó körül - Velence, Drótszamár Kemping, 2013. május 11-12. Az elmúlt két év nagy sikere után idén is megrendezésre kerül a Tour de Velencei-tó országúti és montis maraton, valamint a családi tókerülés, utóbbi természetesen ismét családbarát módon, túra tempóban. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Street Food Show 20132013-05-10

Street Food Show 2013

Street Food Show 2013. május 10-12. között ismét, a már megszokott helyszínen a Hold utcai Vásárcsarnokban, gasztronómiai programok sokaságával várja azokat, akiket érdekel a főzés, szeretik a különleges vagy éppen egyszerűségében nagyszerű fogásokat és tudni szeretnék, hogy manapság melyek a legjobb és legszínvonalasabb helyek, ahová érdemes betérni, ha egy jót akarunk enni.

Részletek...

tovább »
Hírek - Legendák találkozása2013-05-10

Legendák találkozása

A Legendák újra találkoznak 2013. május 11-én, a Hungaroringen

Az Opel Magyarország 2011-ben útjára indította egyedülálló rendezvényét Legendák Találkozása címmel, melyet idén harmadik alkalommal rendez meg a Hungaroringen. Az ingyenes rendezvény mostanra a legnagyobb hazai autós és családi eseménnyé vált, mely egyaránt vonzza a leendő és már Opel tulajdonosokat, a kisgyermekes családokat, az autók és a rockzene szerelmeseit.

Részletek...

tovább »
Hírek - Színházak éjszakája 20132013-05-03

Színházak éjszakája 2013

Különleges programokkal rendezik meg a Színházak éjszakáját szombat déltől vasárnap hajnalig: a Fővárosi Önkormányzat 14 színháza összesen száz produkcióval várja a közönséget. Második alkalommal rendezik meg a Színházak éjszakáját Budapesten. A nézők a rendezvényre érvényes karszalag megvásárlásával a programban résztvevő színházak bármelyikébe ellátogathatnak.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Gyöngyöző Napok az Egykettőben2013-05-03

Gyöngyöző Napok az Egykettőben

A Gyöngyöző Napok az Egykettő és a Bortársaság közös fesztiválja, mely először kerül megrendezésre. A rendezvény nem véletlenül kapta a nevét, hiszen főszerepben a habzóborok lesznek, melyekből a legújabb évjárat termékeit ismerheti meg, aki ellátogat május 1. és 11. között az Egykettő Fröccsligetbe. Ezek a borok, annyira frissek, hogy a nagyközönség számára nem is érhetőek el, most debütálnak a Gyöngyöző Napok alatt. Természetesen nem csak az italok, hanem az ételek is fontos szerepet kapnak, főleg az új tésztaételek mellé próbálhatóak ki ezek a habzó különlegességek, nagy szakértelemmel összepárosítva, hogy minél teljesebb legyen az élmény. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Krokodilleves, csak haladóknak2013-04-26

Krokodilleves, csak haladóknak

Lesz itt krokodil leves, meg persze kenguru is, de húsleves is, csak éppen sokféle, új és régi értelmezésben. Manapság a leves reneszánszát éli, egyre-másra nyílnak a levesbárok, ezért is remélik a szervezők, hogy sokan látogatnak el az első Budai Levesfesztiválra, április 26-28. között, a Mammut II. felszíni parkolójába.

Részletek...

tovább »
Hírek - Bortriatlon a Badacsonyi borvidéken2013-04-26

Bortriatlon a Badacsonyi borvidéken

Bortriatlont szervez a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület: a badacsonyi borászok három bortúrával, három hónap három hétvégéjére hívják a kalandra vágyókat - közölte az MTI-vel az egyesület elnöke hétfőn.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hétvégén indul az Eplényi Libegő és nyit a Bringaréna2013-04-26

Hétvégén indul az Eplényi Libegő és nyit a Bringaréna

Az eplényi sípálya négyüléses felvonója nyáron libegőként üzemel, mellyel a kerékpárokat is fel lehet szállítani a hegytetőre. A tetőn található az Ámos-hegyi kilátó és innen indulnak a kerékpárpályák. A gyalogosok a libegővel a kerékpárosok pedig biciklivel jutnak vissza a völgybe.

Részletek...

tovább »
Hírek - Játszósarok – hogy a kicsik is jól érezzék magukat a Lovin!2013-04-23

Játszósarok – hogy a kicsik is jól érezzék magukat a Lovin!

 Budapest legújabb szülinapi buli helyszíne lettünk, ahol 150m2-es különteremben várjuk azokat, akik egy igazán különleges partit szeretnének.

Részletek...

tovább »
Hírek - Céges rendezvényprogram Panoráma éttermünkben 150 főig– tétre, helyre, befutóra2013-04-23

Céges rendezvényprogram Panoráma éttermünkben 150 főig– tétre, helyre, befutóra

 Szerdai napokon lóverseny futamokkal várjuk a parkba érkezőket, ami minden rendezvényt egyedülállóvá és felejthetetlenné képes varázsolni. A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa és egyedi közege pótolhatatlan élménnyel színesíti meg a rendezvényeket. A futamra érkező vendégeket Panoráma éttermünkben teljesen el tudjuk különíteni a rendezvénytől.

Részletek...

tovább »
Hírek - Lovas show műsor – Hamza Viktória produkciója2013-04-23

Lovas show műsor – Hamza Viktória produkciója

 A show rendezvények programjaként kérhető! A bemutató  a  Lovak szabadon idomítása  műsor, melynek tömören a lényege, hogy a lovak minden felszerelés és kényszerítő eszköz nélkül látványos és egyben különleges elemeket hajtanak végre. Viki a bemutatóban  három saját maga által képzett lovaival lép fel. A műsor zenei aláfestéssel történik.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Budapest Folk Fest2013-04-18

Budapest Folk Fest

 Vasárnap, április 21-én a Budapest Folk Fest nálunk fejeződik be az alábbi koncerttel... Egy jegyért három koncert!

Részletek...

tovább »
Hírek - Gyulai Pálinkafesztivál 2013.2013-04-18

Gyulai Pálinkafesztivál 2013.

 A Gyulai Pálinkafesztivál 2013. április 19. és 21. között, immár XIV. alkalommal kerül megrendezésre. "Koccintsunk egyszerre, és ürítsük poharainkat a pálinka, mint az egyik legnemesebb hungarikum tiszteletére!" A Kisüsti Pálinkafesztivál alatt színes vásár, szórakoztató programok, gasztronómiai különlegességek és remek hangulat várja a vendégeket Gyulán.

Részletek...

tovább »
Hírek - Medvehagyma szedés Pusztamaróton a Dunyhásokkal2013-04-18

Medvehagyma szedés Pusztamaróton a Dunyhásokkal

 Idén a Dunyha Vendéglő medvehagyma expedíciót indít Pusztamarótra. A tavasz beköszöntésével a medvehagymák is életjelet adnak, és alig várják, hogy az ínyencségeket kedvelők gyűjtsenek néhányat közülük.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hajtányverseny a Föld Napján2013-04-18

Hajtányverseny a Föld Napján

 A Föld Napja alkalmából különleges versenyre várunk mindenkit a Királyréti Hajtánypályán, ahol nem a gyorsaság, hanem az ügyesség és a tudás a fontos. A verseny folyamán a pálya körül, több ponton különböző kérdéseket helyezünk el, melyeknek témája a Föld állat és növény világa.

Részletek...

tovább »
Hírek - Medvehagyma-fesztivál Orfűn2013-04-12

Medvehagyma-fesztivál Orfűn

 Gasztronómiai különlegességekkel és színes, érdekes programokkal várja vendégeit a X. Medvehagyma Fesztivál, amelyet április második hétvégéjén rendeznek meg a Pécshez közeli Orfűn.

Részeltek...

tovább »
Hírek - Belvárosi Sajtfesztivál2013-04-12

Belvárosi Sajtfesztivál

 A fővárosi Erzsébet téren megrendezendő, péntektől vasárnapig tartó gasztronómiai fesztiválon az ország legjobb sajtházai mutatják be termékeiket. A három nap alatt mintegy harminc kiállító száz termékét kóstolhatják végig a vendégek; a sajtok mellett megtalálhatók lesznek  a hozzájuk illő borok, de pálinkák, minőségi szalámi- és mangalicasonka-termékek kiállítói képviseltetni fogják magukat a rendezvényen.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tokaj Nyitány 20132013-04-12

Tokaj Nyitány 2013

 Kóstold meg világhírű borvidékünk borait, miközben gyönyörködsz a nem kevésbé híres dunai panorámában, a Lánchíd tövénél… Tokaj Nyitány az Intercontinentalban a Tokaj Reneszánsz Egyesület és a Borjour közös szervezésében. 15 tokaj-hegyaljai és 8 burgenlandi vendég borászat borai sétálós kóstolón, valamint a különtermekben mesterkurzusok!

Részeltek...

tovább »
Hírek - Black Tie Party2013-04-12

Black Tie Party

Új állomásához érkezett a Black Tie Party sorozat. Idén már olyan különleges helyszínekkel kápráztattak el minket a szervezők, mint a Budai Halászbástya és a Buddha Bar Budapest – Klotild Palace. A soron következő Black Tie Party szentélye a lélegzetelállító Ybl Palota belső fedett kertjében, az Egykettő Borbisztró Fröccsligetében lesz. Az elegancia mellett végleges és megsemmisítő csapást mérünk a borús hosszú télre.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Párnacsatára hív a tavasz2013-04-12

Párnacsatára hív a tavasz

 Április 20-án délután három órától gyermekkort idéző párnacsatára készül Budapest első libaétterme, a Dunyha Vendéglő, mely a kerekerdő közepén, a Budai Tájvédelmi Körzet lágy ölén várja a hazai ízekért rajongókat. A pihe-puha környezetben tartott program nagy csatát ígér. Aki a párnacsata napjáig behozza otthonról a már nem használt, régi, elnyűtt párnáját egy madártejet kap ajándékba.

Részletek...

tovább »
Hírek - Balaton-fesztivál Budapesten2013-04-05

Balaton-fesztivál Budapesten

 Balatoni éttermek, borászatok és egyéb gasztronómiai kiállítók mellett koncertek, divatbemutató és más programok várják a Nekünk a Balaton a Riviéra fesztivál közönségét szombaton és vasárnap a budapesti Gellért Szállóban.Hamisítatlan Balaton-érzést ígérnek április első hétvégéjére több mint 50 kiállítóval a régió minőségi borászatait, éttermeit és egyéb gasztronómiai kínálatát felsorakoztató fesztivál szervezői.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!2013-04-05

Szombatonként ügető futamok a „lovin” – szurkoljon választott hajtójának a Panoráma Étteremből!

 Szombati napokon lóverseny futamokkal várjuk a Kincsem Parkba érkezőket. A belépés ingyenes! A szurkolás, a fogadás izgalma, vagy egyszerűen csak a lóverseny látványa, és egyedi közege egy finom ital, vagy vacsora mellett felejthetetlen élményt nyújt.

Részletek...

tovább »
Hírek - Párnacsata a Dunyhában!2013-04-05

Párnacsata a Dunyhában!

 Április 20-án ugyanis gyermekkort idéző párnacsatára készül Budapest első libaétterme, a Dunyha Vendéglő, mely a kerekerdő közepén, a Budai Tájvédelmi Körzet lágy ölén várja a hazai ízekért rajongókat. A pihe-puha környezetben tartott program nagy csatát ígér, melyre párnával érkezni ajánlatos, bár a Dunyha Vendéglő a párna nélkül maradtakról is gondoskodik majd, és biztosítja a csatához szükséges kelléket.

Részletek...

tovább »
Hírek - 4D-s mozi Budapesten2013-04-05

4D-s mozi Budapesten

 Mozgó székek, arcba csapó légáramlat, illatok és vízpermet teszik teljessé a szórakozást a "négydimenziós" moziban. Első európai 4DX mozitermét a Cinema City hálózat a WestEndben alakította ki. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Hollókői Húsvéti Fesztivál2013-03-29

Hollókői Húsvéti Fesztivál

 Ahol a NŐ nem marad szárazon, az a Hollókői Húsvéti Fesztivál! A Hollókői Húsvéti Fesztiválon megelevenednek a palóc hagyományok, népszokások. Gazdag folklór program, kézműves kirakodóvásár, gasztronómiai ínyencségek, népi gyermekjátékok nyújtanak felejthetetlen élményeket a vendégeknek. Húsvét ünnepén a falu apraja-nagyja díszes népviseletet ölt magára, s újra felidéződnek falu régi húsvéti ünnepei.

Részletek...

tovább »
Hírek - Utószezoni síelés és húsvéti sokadalom2013-03-29

Utószezoni síelés és húsvéti sokadalom

 A télies időjárás ellenére Miskolcon megrendíthetetlen hittel várják a tavaszt. Sőt a nyarat. Ugyanis a lillafüredi kisvonat az ünnepek alatt már nyári menetrend szerint közlekedik, noha Bánkúton (Bükk-hegység) 75 cm-es hó van, aminek köszönhetően ideálisak a körülmények síelésre és szánkózásra. Az alpesi színvonalú pályán 12 hektáros területen 7 sí- és 2 szánkópálya várja húsvétkor is locsolkodás után – vagy előtt – a téli sport szerelmeseit.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budavári Húsvéti Sokadalom2013-03-21

Budavári Húsvéti Sokadalom

Budavári Húsvéti Sokadalom címmel idén második alkalommal az ország egyik legnagyobb húsvéti hagyományőrző, multikulturális családi rendezvényének ad otthont a Budai Vár.
A színes forgatag egy ősi rítustánccal, a vár legszebb részein átkígyózó tavaszköszöntő menettel és gólyalábasok attrakcióival veszi kezdetét.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budapesti Tavaszi Fesztivál2013-03-21

Budapesti Tavaszi Fesztivál

Az év legnagyobb és egyben legjelentősebb kulturális rendezvénye a Budapesti Tavaszi Fesztivál. A sok évtizedes történelmének elején még célzottan csak budapesti eseményként debütáló rendezvény mára az egész országban az egyik legfontosabb kulturális fesztivál, és napjainkra városról-városra a tavaszköszöntés Tavaszi Fesztiváltjelent.

Részletek...

tovább »
Hírek - BLOGGEREK & SÉFEK... VACSORA...KÖZÖS VACSORA2013-03-13

BLOGGEREK & SÉFEK... VACSORA...KÖZÖS VACSORA

 Ha van antagonisztikus ellentét, akkor ez talán az. Vagy mégsem? Március 24-én 19 órától a Halászbástya Étterem új, izgalmasnak ígérkező eseménnyel színesíti Budapest gasztronómiai palettáját, amelyen a résztvevők: 6 séf, 6 blogger. Mint a „Hat hét, hat tánc", nem? S az eredmény: egy 6 fogásos menüsor, de hogy mennyire ínyenc, azt a közönség dönti el.

Részletek...

 

 
tovább »
Hírek - DiningCity Országos Étterem Hét2013-03-12

DiningCity Országos Étterem Hét

2013. március 18. és 24. között, az Országos Étterem Hét-en minden résztvevő "TOP" étterem egységesen 3.300 Ft-ért kínál (szervízdíjjal együtt) egy-egy 3 fogásos ebéd/vacsora menüt!

Az Országos Étterem Hét-en közel 100 „TOP étterem” vesz részt, melyek közül kb. 70 budapesti, és 20 az ország különböző pontjain található meg!

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Oldtimerek Hétvégéje2013-03-12

Oldtimerek Hétvégéje

 
Az Oldtimer Show Kft. a 2012-ben az oldtimer kiállítás nélkül maradt Vasúttörténeti Parkban újjáéleszti a hagyományt és 2013. tavaszán nagyszabású oldtimer kiállítást szervez. Március 15-17. között„Oldtimerek Hétvégéje” néven veteránjármű kiállítást rendezünk, számos szabadtéri programmal kiegészítve. Ez a hétvége lesz a Vasúttörténeti Park szezonnyitója is, melyre természetesen a Vasúttörténeti Park is gőzerővel készül. A park teljes területe ki lesz csinosítva márc. 15-re!

Részletek...

tovább »
Hírek - Családi programok a budai Várban2013-03-12

Családi programok a budai Várban

 Nemzeti ünnepünk alkalmából hagyományőrző programokkal várják az érdeklődőket a budai Várba. A Vár teljes területén zajló rendezvényen egész napos színes forgatag, kirakodóvásár, gólyalábas vándormuzsikusok, változatos zenés programok és megannyi más érdekesség várja a közönséget.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!2013-03-07

Kincsem Rendezvénypark – kikapcsolódás és élmény!

 Látogasson el Budapest egyedülálló atmoszférával rendelkező rendezvényhelyszínére! A közel 86 hektáros Kincsem Parkban lehetőség nyílik zártkörű rendezvények lebonyolítására kül-, és belterületen egyaránt. Legyen szó nappali- vagy esti programról, családi napról, vagy elegáns fogadásról.

Részletek...

tovább »
Hírek - Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark - frissítő környezet!2013-03-07

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark - frissítő környezet!

 Még nem lelt rá családi napjuk tökéletes helyszínére? Válassza a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkot, ahol alig 20 percre a belvárostól, mégis távol a város zajától mindent egy helyen talál, a Budai hegyek által körülölelt frissítő környezetben.

Részletek...

tovább »
Hírek - Skanzen – Egy nem mindennapi környezet2013-03-07

Skanzen – Egy nem mindennapi környezet

 Érezze a friss levegő illatát, hallja a vízimalom kerekének hangját, a faluképbe rendezett házak között elhaladó szamár kordély zaját, kóstolja meg az íncsiklandó népi ételeket és élje át a régmúlt falusi életét. 

Részletek...

tovább »
Hírek - MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK Európa legnagyobb vasúti élménymúzeuma2013-03-07

MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK Európa legnagyobb vasúti élménymúzeuma

 A Vasúttörténeti Park Budapest egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye. Itt igazi gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezető fülkéjébe is fel lehet mászni, ki lehet őket próbálni. A rendezvény vendégei utazhatnak nagymozdonyon, amelyről "tiszteletbeli mozdonyvezetői" oklevelet is kapnak, fordító- korongozhatnak,  tehetnek egy kört a kerti vasúttal, sőt összemérhetik erejüket a kézihajtányok versenyében.

Részletek...

tovább »
Hírek - Waterworld - tergernyi élmény!2013-03-07

Waterworld - tergernyi élmény!

 Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk! 

Részletek...

tovább »
Hírek - Kézműves Magyar Ízek Vására2013-03-07

Kézműves Magyar Ízek Vására

 A Kézműves Magyar Ízek Vására idén tavasszal immár az ötödik alkalommal kerül megrednezésre. A rendezvény 2013-ban is a magyar nemzeti konyha nagyköveteként, ugyanakkor a jubileumi 5. alkalomból, új tematikával, és ennek megfelelően új elnevezéssel, "Kézműves Magyar Ízek Vására - Gasztropiac"-ként jelenik meg a gasztronómiai rendezvények "palettáján".

RÉSZLETEK...

tovább »
Hírek - Mindenütt Nő2013-03-07

Mindenütt Nő

 A hazai kulturális élet legrangosabb képviselői csatlakoztak az Accord World Music munkatársai által idén első alkalommal megszervezett programsorozathoz, azért, hogy három napon át nőkről szóló, a nők problémáival foglalkozó, női alkotókat bemutató programokat láthassanak az érdeklődők Budapesten és országszerte. Azért, hogy minél többen vehessenek részt a közös együttgondolkodásban, s minél több figyelmet kaphassanak a nők.

Részletek...

tovább »
Hírek - Nőnap a Mo Étteremben2013-03-07

Nőnap a Mo Étteremben

 A Mo Étterem már készül, hogy hölgy vendégeit megörvendeztesse a közelgő nemzetközi nőnapon alkalmából. Reméljük, hogy nőnapi ebéd és vacsora ajánlatainkkal segítünk férfi vendégeinknek abban, hogy igazán különleges ajándékkal örvendeztessék meg a szeretett hölgy ismerőseiket!

Részletek...

tovább »
Hírek - Utazd be a világot egy hétvége alatt!2013-03-01

Utazd be a világot egy hétvége alatt!

 Az Utazás kiállítás Magyarország legnagyobb és legismertebb utazási vására, egy hely ahol a világ országai és a magyar régiók is bemutatkoznak. A látogatók itt személyesen tájékozódhatnak az utazási lehetőségekről, kedvezményes ajánlatokról. Míg az interneten hosszas keresgélés előz meg egy-egy foglalást, a HUNGEXPO-n játékokkal, programokkal és értékes nyereményekkel teheti érdekessé a keresgéléssel töltött időt.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budapest Tattoo Convention2013-03-01

Budapest Tattoo Convention

 Immár harmadik alkalommal rendezik meg 2013. március 1. és 3. között Magyarország legrangosabb tetováló rendezvényét, a Budapest Tattoo Conventiont. A tetoválók ezen a három napon több kategóriában is összemérhetik tudásukat. De lesznek kiállítók is, valamint szemináriumokon is részt lehet venni. Vasárnap a tetovált lányok szépségversenye és gótikus hastánc verseny is örvendezteti a közönséget.

Részletek...

tovább »
Hírek - MAKE SOME NOISE 2013 - Snowboardozz a Mátrában2013-03-01

MAKE SOME NOISE 2013 - Snowboardozz a Mátrában

 A Mátrában gyűlnek össze a snowboard szerelmesei március első hétvégéjén, amelyen minden snowboardos talál magának versenyezni és nézni valót. Az iskolások a Diákolimpián versenghetnek és gyüjthenek pontokat, a szabad stílus kedvelői pedig egyénileg és csapatversenyen is összemérhetik tudásukat a mátraszentistváni Sípark Funparkjában. Az Opel Make Some NoiSE legnagyobb újítása talán mégis a banked slalom, amely összehozza a kicsiket és nagyokat, a profikat és amatőröket egy döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom pályán. 

Részletek...

tovább »
Hírek - KávéBár Bazár a Corinthia Hotel Budapestben2013-02-22

KávéBár Bazár a Corinthia Hotel Budapestben

 Néhány éve még kevesen tudták, valójában mivel foglalkozik egy barista, és a bártenderek is inkább hangulatfelelősök voltak a pult mögött, mintsem az ízkísérletezés mesterei. Mára mindez változóban van, a bárpult szakembereinek feladata legalább annyira összetett és izgalmas, mint egy kreatív séfé. A február 23-24-i KávéBár Bazár rendezvény látogatói bepillantást nyerhetnek az italszakma fortélyaiba, kiderül, mit keres az indukciós lap és a fűszerarzenál a pultban, s a kávék, párlatok mellett ínyenc harapnivalókból sem lesz hiány. 

Részletek...

tovább »
Hírek - A Costes lett a 2012-es év étterme2013-02-22

A Costes lett a 2012-es év étterme

 A Costest választották meg az 2012-es év éttermének, így a budapesti vendéglő 2009 után már másodszor nyerte el Dining Guide-díjat, a hazai vendéglátás egyik legrangosabb elismerését.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kocsonyával nyitjuk a fesztiválszezont!2013-02-22

Kocsonyával nyitjuk a fesztiválszezont!

 A miskolci hagyományok java és nem mellékesen egy igen értékes gasztronómiai kincsünk kelt új életre 2000-ben mikor az elhíresült mondásban – „Pislog mint miskolci kocsonyában a béka” - is szereplő remek étek új erőre kelt és megszületett a mára nemzetközi hírnévvel méltán dicsekedhető miskolci Kocsonyafesztivál.

Részletek...

tovább »
Hírek - Minden hónapban főzőkurzus a Két Cica Konyhájával2013-02-14

Minden hónapban főzőkurzus a Két Cica Konyhájával

 A Két Cica konyhájának bloggere, Bezselics Ildikó, rendszeres visszatérő a Dunyhában, mert főzni jó, mert főzni tanulni profiktól még jobb, és mert a Dunyha erre remek helyszín.A kurzus során egy konkrét menüsoron keresztül megtanuljuk a legegyszerűbb receptek egy fokkal bonyolultabb, de tízszer attraktívabb változatát, melyek ugyanannyi idő alatt elkészíthetők: készítünk tíz perces tojásételt, salátakölteményt, levest, tésztát, libacombot és isteni desszertet is.

Részletek...

tovább »
Hírek - A Women’s Wine World sorozat2013-02-14

A Women’s Wine World sorozat

 Találkozzanak három női borásszal, kóstolják meg ízletes falatokkal kísért csodálatos boraikat! Osszák meg velük véleményüket, és élvezzék a női energiák felszabadulását! Hisszük, hogy a bor, ha női, akkor egyszerűen más energiái vannak, hogy a bor, ha női, akkor megjelenik benne egy feminin felhang, a bor, ha női, akkor van benne némi szexepil. A borász pedig, ha nő, másként prezentálja a saját borát, mint egy férfi. Éppen ezért vállaltuk fel azt, hogy kéthetenként minden szerda este egy újabb női borász páros beszélget vendégeinkkel, a borkóstolón résztvevőkkel.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - I. BUDAPESTI HALFESZTIVÁL - AKVÁRIUM2013-02-14

I. BUDAPESTI HALFESZTIVÁL - AKVÁRIUM

 Az általános gasztro eseményekkel ellentétben itt nem csak megkóstolhatóak lesznek az ételek és italok, ugyanakkor elkészíthetőek is. Egy cseppnyi Ázsia....Thaiföld, Vietnam, Japán. A rendezvény megszervezésénél rendkívül fontos, hogy a Hungaricumokon túl egy kis egzotikumot csempésszenek az eseménybe, ezért is jelennek meg az adott országok az eseményen gasztronómiai különlegességeikkel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Valentin nap az Anna-bálok helyszínén2013-02-08

Valentin nap az Anna-bálok helyszínén

 Reformkori belváros, Tagore sétány a Balaton-parton, romantikus hangulat, 100 éves recept szerint készült sütemények, pezsgős reggelik, klasszikus elegancia a 200 éves falak között...

Részetek...

tovább »
Hírek - Valentin napi vacsora2013-02-08

Valentin napi vacsora

 A Dunyha Vendéglő is szeretne kedveskedni a romantikára vágyóknak, így egy különleges és ízletes menüt kínálattal. Ha tartjátok a Valentin napot, ha nem, finom csemegék várnak rátok!

Részletek...

tovább »
Hírek - FUNZINE Valentin Party – Hello, ismered Bobot?!2013-02-08

FUNZINE Valentin Party – Hello, ismered Bobot?!

 Benne vagy egy kis Valentin napi őrületben? Február 14-én a FUNZINE  remek alkalmat biztosít arra, hogy megünnepeld a szerelmet, akkor is, ha már rátaláltál a szerelmedre, de akkor, ha még csak keresed az Igazit.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hájas Tészta- és Fánksütő Verseny2013-02-01

Hájas Tészta- és Fánksütő Verseny

 Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvény híres gasztronómiai rendezvénnyé nőtte ki magát. Verseny, bemutatók, és főleg sok-sok kóstoló várja a látogatókat.

tovább »
Hírek - Busójárás Mohács 2013. Magyarország legrégibb és legismertebb télűző farsangi karneválja2013-02-01

Busójárás Mohács 2013. Magyarország legrégibb és legismertebb télűző farsangi karneválja

 Busójárás 2013. Borzas busóbundákat öltő felnőttek faragott álarcokban, jellegzetes kellékekkel, öles kereplőkkel, kolompokkal felszerelkezve búcsúztatják a zord évszakot és várják a tavaszt - meg turistákat, akikből a busójárás ideje alatt több mint 30 ezret is vendégül lát a 20 ezer lelkes Duna-parti város. A telet várhatóan 800 busó és további 200 maskarás búcsúztatja.

tovább »
Hírek - Farsangjárás, maskarázás – Családi nap2013-02-01

Farsangjárás, maskarázás – Családi nap

 Temessük együtt a telet, mulatsággal, evéssel-ivással, zenével és tánccal! A Varázsló- és Boszorkányképző-iskola előadásain könnyen Roxfortban érezhetjük magunkat, az Óperenciás Bábszínház egy másik világba repít minket, de lesz még itt tombola, Csukás István-mesék, kézművesprogramok, néptánc, farsangi tudáspróba, télbúcsúztató vásár, mozikuckó és Kristálygömb jósda, tehát garantálható, hogy a Mezőgazdasági Múzeumban egyik családtag sem fog unatkozni.

tovább »
Hírek - Pincéről pincére - Variációk Vincére2013-01-04

Pincéről pincére - Variációk Vincére

 Felemelő és vidám percekben, élményekben lehet része annak, aki a villányi borászokkal tart 2013. január 19-én! Három új variáció Vincére! Reggel HORDÓS VINCE, napközben DŰLŐJÁRÓ VINCE, este VACSORÁZÓ VINCE!


Részletek...
tovább »
Hírek - I. Budai Hentes Fesztivál – Milllenáris Park2013-01-04

I. Budai Hentes Fesztivál – Milllenáris Park

 „Egyszer volt Budán kutyavásár…” - De hentes fesztivál eddig még nem! Legalábbis olyan, mint ez még soha ezelőtt. Hozzon szerencsét a 13-as szám erre az esztendőre és vágjunk bele nagy lelkesedéssel és egy megfent késsel a malacságokban is vélhetőleg bővelkedő, marhajó mulatságba!


Részletek...

tovább »
Hírek - Dreher Sörutazás2013-01-04

Dreher Sörutazás

 A Dreher Sörgyárak Zrt. által szervezett Dreher Sörutazás program keretében a látogatók megismerhetik, milyen utat jár be kedvenc nedűjük, míg az alapanyagokból a söröskorsóban gyöngyöző itallá válik. A Sörutazás a Dreher Sörmúzeumban indul, ahol a kiállítás a céhes időktől kezdve mutatja be, hogyan alakult ki és fejlődött az ipari serfőzés Magyarországon.


Részletek...

tovább »
Hírek - 14. Világveleje Fesztivál2013-01-04

14. Világveleje Fesztivál

 2000-re is sokan világvégét jósoltak, de a VilágVeleje Produkció már akkor is Világ Eleje Fesztivált hirdetett. Azóta 13 alkalommal rendezték meg a legnagyobb évindító eseményt, a VilágVeleje Fesztivált. Január 18-án és 19-én a hazai élvonal legaktuálisabb produkciói lépnek színpadra meglepetésekkel, vendégekkel. A helyszín ezúttal a Millenáris Teátrum.

Részletek...

tovább »
Hírek - Egykettő Szilveszter2012-12-21

Egykettő Szilveszter

 Először is az ünnepi nyitvatartásról: december 24-én, és 25-én ne gyertek! Akkor nem leszünk, de 26-án már újra.Szilveszterkor pedig szuper lesz!!! Jó menü, borok, a Fröccsliget részben pedig egy óriási buli. 

 
Részletek...
tovább »
Hírek - A bajmóci kastély és a szepesi vár a legszebbek között2012-12-03

A bajmóci kastély és a szepesi vár a legszebbek között

Az Offtoeurope.com utazási portál megjelentette a 25 legszebb európai vár és kastély toplistáját. Erre a toplistára két szlovákiai gyöngyszem is felkerült, mégpedig a bajmóci kastély és a szepesi vár.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kárpát–medencei Mézfesztivál 20122012-11-30

Kárpát–medencei Mézfesztivál 2012

 A zalaegerszegi Kárpát–medencei mézfesztivál programsorozata minden percben a méhészet és a méz körül forog.

Részletek...

tovább »
Hírek - Debreceni Halvasárnap2012-11-30

Debreceni Halvasárnap

 December 16- án, Aranyvasárnap immár hetedik alkalommal rendezik meg Debrecenben a Halvasárnapot.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szaloncukor-készítés - Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum2012-11-30

Szaloncukor-készítés - Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

 A látogatók megcsodálhatják a régi csokoládéfigurákat, megismerkedhetnek a cukorkakészítő géppel és a szaloncukorpapír rajzolóval.

Részletek...

tovább »
Hírek - Advent a Vajdahunyad várában2012-11-30

Advent a Vajdahunyad várában

 A főváros egyik 120 éves látványossága, a télen jégpályává varázsolt Városligeti tó partján magasodó Vajdahunyad várában felépített karácsonyi álomvilág remélhetőleg nem csak a gyerekeket varázsolja el.

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt a Hatpöttyös étterem Székesfehérváron2012-11-29

Megnyílt a Hatpöttyös étterem Székesfehérváron

 A katicabogarak tudvalévőleg hétpöttyösök. De akinek csak hat pöttye van, az sem ér kevesebbet.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ünnepi fénybe borul a főváros2012-11-29

Ünnepi fénybe borul a főváros

 November 30-án, 17 órakor ünnepélyes keretek között, a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásárban kapcsolják fel a főváros ünnepi díszkivilágítását.

Részletek...

tovább »
Hírek - Amerikai Esküvő a Budai Várban - ahogy a filmekben láttad2012-11-22

Amerikai Esküvő a Budai Várban - ahogy a filmekben láttad

 Van, aki a hagyományokat kedveli, és van, aki szakít a szokásokkal. Ha nem akarod az esküvődet a régi, magyar tradíciók szerint szervezni. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy új, modern és különleges tengerentúli esküvőd legyen itthon. Ha olyan esküvőt szeretnél, ami más, mint a többi! Ha szívesen átéled azt az érzést, mintha egy amerikai filmben szerepelnél. Akkor minket keresel! Az Amerikai Esküvő a HelyszínForum-mal közösen a Te esküvőd kulcsa. Legyél a főszereplő – hagyd a munkát stábra! Az esküvőd szervezésének első pontja a megfelelő, tökéletes helyszín kiválasztása.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Szilveszter a Budai hegyekben: 6 fogásos vacsora a Dunyha Kertvendéglőben2012-11-22

Szilveszter a Budai hegyekben: 6 fogásos vacsora a Dunyha Kertvendéglőben

 Nyugodt szilveszterre vágyik, amikor nem kell a petárdáktól zajos utcákon sétálgatni és órákat várni taxira a hidegben? Válassza a Petneházy Club Hotelt, ahol mindezektől nem kell félnie és ahol a Budai hegyek ölelésében az éjszakát akár egy saját szaunás faházban is töltheti!

Részletek...

tovább »
Hírek - Lemondták a Mikuláspartit, de Önnek ez most jól jön!2012-11-22

Lemondták a Mikuláspartit, de Önnek ez most jól jön!

 Igen, lemondtak egy megrendelést december 6-ra vonatkozóan!
Mi ebben Önnek a jó hír?
Ezt a különleges atmoszférájú helyszínt most 30%-kal, a foglaló összegével olcsóbban adjuk, és a leggyorsabbak elvihetik valami döbbenetes áron!


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Atlantis Rendezvénysziget - Vacsoráztál már Piranha-k mellett?2012-11-22

Atlantis Rendezvénysziget - Vacsoráztál már Piranha-k mellett?

 A helyszín funkcióját tekintve, mint kaszinó, befejezte a működését, ezzel egy időben viszont létrejött Budapest legújabb rendezvényközpontja, ahol valóban ámulatba ejtheti ügyfeleit, partnereit. A terem központi látványeleme a Magyarországon egyedülálló méretekkel és élővilággal rendelkező sós vizű akvárium és a színpad önálló karakterisztikáját megadó, elsüllyedt hajó.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ma nyit a Városligeti Műjégpálya2012-11-16

Ma nyit a Városligeti Műjégpálya

 Pénteken délután nyit ki a budapesti Városligeti Műjégpálya. A nyitás napján kedvezményes, 900 forintos belépőért lehet korcsolyázni.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kezdődik a 14. Budapesti Karácsonyi Vásár2012-11-16

Kezdődik a 14. Budapesti Karácsonyi Vásár

 Ma nyitja meg kapuit a karácsonyi szezon legnagyobb kulturális és gasztronómiai fesztiválja, az 1999-ben útjára indított Budapesti Karácsonyi Vásár.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ízek és Borok Kiállítása2012-11-15

Ízek és Borok Kiállítása

 Az Ízek és Borok kiállításon jó emberekkel, szép borokkal és finom ételekkel találkozhatunk. 

Részletek...

tovább »
Hírek - 4. Kézműves Magyar Ízek Vására2012-11-15

4. Kézműves Magyar Ízek Vására

 Itt a november, közeleg a hurka-kolbász szezon, de aki nem szeretne várni az ízletes magyar csemegékre, annak a 4. Kézműves Magyar Ízek Vásárán a helye! 

Részletek...

tovább »
Hírek - Újbor és Sajt Fesztivál2012-11-15

Újbor és Sajt Fesztivál

 Minden év novemberének utolsó hétvégéje hagyományosan a "Magyar Újbor és Sajt Napja", illetve a Vajdahunyadvárban a Boldog emberek találkozási pontja lett.


Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt új helyén a Csodák Palotája2012-11-12

Megnyílt új helyén a Csodák Palotája

 Megnyílt a Csodák Palotája új helyén, a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban, Budapest 22. kerületében. Az 1500 négyzetméteres kiállítótérben mintegy száz játék, interaktív eszköz várja az érdeklődőket - mondta el az MTI-nek Mizda Katalin, a Csodák Palotája ügyvezető igazgatója.

Részletek...

tovább »
Hírek - Libasült párolt káposztával és rozmaringos sült burgonyával2012-11-09

Libasült párolt káposztával és rozmaringos sült burgonyával

 A szezonális étkezés egyre divatosabbá válik az utóbbi időben, pedig nem is olyan rég, nagyanyáink idejében még nem is létezett más, mint szezonális étkezés. Itt az ideje, hogy mi is szenteljünk egy kis időd ennek a hagyománynak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Márton napján új borokkal koccintson az Anna Grand Hotelben!2012-11-09

Márton napján új borokkal koccintson az Anna Grand Hotelben!

 Az Anna Grand Hotel remek programokkal várja látogatóit, így ez a gyönyörű helyszín tökéletes lehet egy feledhetetlen Márton napi mulatság eltöltéséhez.

Részletek...

tovább »
Hírek - Monte City - A casinok hangulatában2012-11-07

Monte City - A casinok hangulatában

 Roulett asztal és zsetonok. Tippek, tétek és nyeremények. Egyedi játékajánlatunkért kattints a 

Részletekre...
 

tovább »
Hírek - Barba Negra Music Club – Kalózkapitányok szellemében2012-11-07

Barba Negra Music Club – Kalózkapitányok szellemében

 Karibi hangulatú rendezvényhelyszín??? Ha ez önmagában nem elég, olvasd el egyedi játékajánlatainkat...

Részletek...

tovább »
Hírek - Liba napi Sunday Brunch a Petneházy Étteremben2012-11-06

Liba napi Sunday Brunch a Petneházy Étteremben

 Nem tudja még, hol fogyassza el az elmaradhatatlan liba napi ebédet családjával? Válassza a családias hangulatú Petneházy Éttermet, ahol a belváros nyüzsgéséből kiszakadva barátságos atmoszféra, házias ízek és igazi liba napi finomságos várják november 11-én, az étterem vasárnapi ebédén.

Részletek...

tovább »
Hírek - TOP 10-es lista az Étterem Héten2012-11-05

TOP 10-es lista az Étterem Héten

 Összességében sikerrel zárt az Országos Étterem Hét program, a vendégszám 11.000 fölött alakult, s a vendégek körében végzett felmérés szerint 85-90%-ban nagyon elégedettek voltak a résztvevők.

Részletek...

tovább »
Hírek - Új zenei klub nyílik2012-10-26

Új zenei klub nyílik

 Többéves előkészítő munka eredményeként, különleges zenei produkciókat felvonultató nemzetközi klub nyílik Budapesten, a Kossuth Klub épületében.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ferihegy 1 vendégeket fogad2012-10-26

Ferihegy 1 vendégeket fogad

 Nyílt nap keretében mutatkozott be a Ferihegy 1-es terminálból kialakított rendezvényhelyszín október 25-én.

Részletek...

tovább »
Hírek - Sütőtök krémleves2012-10-26

Sütőtök krémleves

 Hogy még különlegesebben teljen a Halloween este, készítsétek el Ti is ezt a pikáns sütőtökkrémlevest.

Részletek...

tovább »
Hírek - Oldtimer Show 2012, Budapest2012-10-19

Oldtimer Show 2012, Budapest

2012. okt. 20-23. között, naponta 9-18 óráig, ismét a budapesti SYMA Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az Oldtimer Show Kft. szezonzáró kiállítása.

Részletek...

tovább »
Hírek - Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben2012-10-19

Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben

 Búvárok merülnek alá a kihalásra ítélt korallzátonyoknál, akció a Taj Mahal-nál, hegymászók a Mt. Everest csúcsán, Klímafürdőzők a budapesti Széchenyi Fürdőben.

Részletek...

tovább »
Hírek - Csipkebogyó Fesztivál2012-10-19

Csipkebogyó Fesztivál

 A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett szórakoztató programokkal, egész napos zenével, forralt borral, csipketeával, csipkelekváros fánkkal, palacsintával várnak minden érdeklődőt.

Részletek...

tovább »
Hírek - VII. Szigligeti Süllő Fesztivál2012-10-19

VII. Szigligeti Süllő Fesztivál

 A Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja és "megkóstolhatja" a Szigligeti Süllőfesztiválon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Halloween Fesztivál2012-10-12

Halloween Fesztivál

 Nálunk jelenleg csak a gyász (halottak napja) köthető az október 31. napjához, de a kelta és angolszász hagyományok alapján ezt lehet vidáman is ünnepelni.

Részletek...

tovább »
Hírek - Pezsgő Világ Est - Champagne házak2012-10-12

Pezsgő Világ Est - Champagne házak

 Kora őszi pezsgés a Buddha Bar, Klotild Bar & Lounge termében ahol a legmeghatározóbb Champagne házak legfontosabb cuvée-i és alap pezsgői kerülnek bemutatásra.

Részletek...

tovább »
Hírek - IX. Újbor és Sajt Fesztivál2012-10-12

IX. Újbor és Sajt Fesztivál

 Idén immáron kilencedik alkalommal rendezik meg az Újbor és Sajt Fesztivált a Városligeti Vajdahunyadvár Magyar Mezőgazdasági Múzeumában.

Részletek...

tovább »
Hírek - Karácsonyi vásár a Liszt Ferenc téren2012-10-12

Karácsonyi vásár a Liszt Ferenc téren

 A hagyományoknak megfelelően a karácsony közeledtére a Liszt Ferenc tér idén is megtelik vásári hangulattal, mely a gyerekektől az idősebb korosztályig mindenki számára tartogat érdekességet.

Részletek...

tovább »
Hírek - Különleges pálinkák2012-10-05

Különleges pálinkák

 Pálinka receptek:
Ágyas, Citromos, Narancsos, Vegyes

tovább »
Hírek - Az október sűrű hónap a Bakelit életében.2012-10-01

Az október sűrű hónap a Bakelit életében.

 A prózai színházi előadások mellett fesztivál és képzőművészeti kiállítás, egyedi táncelőadások, zenés produkciók színesítik műsorunkat.

Részletek...

tovább »
Hírek - Végleg bezárnák a Vidámparkot novemberben2012-10-01

Végleg bezárnák a Vidámparkot novemberben

 A budapesti Vidámpark november 4-i végleges bezárását javasolja az az előterjesztés, amelyről jövő héten tárgyal majd a Fővárosi Közgyűlés.

Részletek...

tovább »
Hírek - Múzemok Őszi Fesztiválja2012-10-01

Múzemok Őszi Fesztiválja

 Idén október 1-jével indul és hat héten át, november 11-ig tart a Múzeumok Őszi Fesztiválja.

Részletek...

tovább »
Hírek - Mesemúzeum nyílt, aki nem hiszi, járjon utána2012-10-01

Mesemúzeum nyílt, aki nem hiszi, járjon utána

 Kelj át az Üveghegyen, teljesítsd a hét próbát, és megkapod a fele királyságot!

Részletek...

tovább »
Hírek - Idén is tartsa az évvégi rendezvényeit a KOGART Házban!2012-09-27

Idén is tartsa az évvégi rendezvényeit a KOGART Házban!

 Közeledve a 2012. év végéhez szeretettel látjuk Önt is a KOGART Házban, ahol mint eddig is, az elmúlt években szívesen látjuk a céges és a családi rendezvényeit...

Részletek...

tovább »
Hírek - Gerbeaud Ház a belváros szívében2012-09-27

Gerbeaud Ház a belváros szívében

 A  Gerbeaud Ház a belváros szívében, a méltán nagyhírű cukrászda, a házias ízeket kínáló sörház és a Michelin csillagos Onyx étterem mellett számos különleges hangulatú kisebb-nagyobb rendezvényteremmel is büszkélkedhet. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…2012-09-27

Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

 Az Ybl Palota átriuma ugyanis az adventi szezontól januárig átváltozik. Jöjjön és rendezze meg cége dolgozóinak, partnereinek, vagy éppen barátainak saját karácsonyi vásárát.

Részletek...

tovább »
Hírek - Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél2012-09-27

Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark – Ha taxi helyett inkább lovasszánnal érkeznél

 Szeretne az idei karácsonyi partinak egy különleges helyszínt találni? Ahol akár lovas szánnal is érkezhetnek a vendégek és még egy hóemberépítő verseny is megvalósítható? 

Részletek...

tovább »
Hírek - Halászbástya Étterem - Karácsony2012-09-27

Halászbástya Étterem - Karácsony

 Karácsonyi rendezvények exkluzív helyszíne a Budai Vár mesébe illő étterme, a Halászbástya Étterem! A „város felett”, csodálatos panorámával, meghitt hangulatban, ínyenc konyhával várjuk az ünnepelni vágyókat!


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Karácsony a Városligeti Műjégpályán2012-09-21

Karácsony a Városligeti Műjégpályán


Ön is olyan rendezvényhelyszínt keres céges karácsonyi rendezvényének helyszínéül, mely Budapest Szívében fekszik, és jól megközelíthető, egyedülálló panorámával, és adottságokkal rendelkezik, és kedvező áron bérelhető? Szervezze karácsonyi rendezvényét a felújított Városligeti Műjégpályára, ahol kedvére válogathat karácsonyi rendezvény koncepcióink között.

Részletek...

tovább »
Hírek - A világ legdrágább luxusszállodái2012-09-17

A világ legdrágább luxusszállodái

 A Luxury-Hotels.com felmérése szerint a Szardínián található Le Dune a világ legdrágább szállodája.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda2012-09-14

Hamarosan Torontóban nyílik a következő Four Seasons szálloda

 Ötven évvel az első Four Seasons megnyitása után a luxusmárka készen áll torontói szállodája megnyitására.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gundel örökségét viszi tovább az állatkerti cukrászda2012-08-30

Gundel örökségét viszi tovább az állatkerti cukrászda

 A Gundel étterem neve fogalom, ám az kevéssé közismert, hogy Gundel Károly korszakalkotó konyhájában pompás sütemények és desszertek is készültek. Ezt az örökséget szeretné továbbvinni és áraival minél többek számára elérhetővé tenni a fővárosi állatkert főkapu-épületében megnyílt Gundel cukrászda, amelyet szerdán mutattak be a sajtónak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Éttermet nyitott a Hooters Budapesten2012-08-27

Éttermet nyitott a Hooters Budapesten

 Budapesten nyitja meg első magyarországi, egyben első kelet-európai éttermét hétfőn a csinos pincérlányairól nevezetes Hooters nemzetközi étteremlánc.

Részletek... 

tovább »
Hírek - 2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt2012-08-27

2012-ben nem lesz SzeptEmber Feszt

A Népligetben, a rendezvény központi részén keresztül vezető úton Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából csatornaépítési munkálatok folynak, a projekt befejezési határideje október 31., így a helyszín a rendezvény ideje alatt is munkaterület, ezért idén elmarad a SzeptEmber Feszt.

Részletek...

tovább »
Hírek - A belváros új találkozóhelye2012-08-27

A belváros új találkozóhelye

Keddenként jazzel, szerdán funkyval, csütörtökön egyetemistákra hangolt bulival, péntek-szombaton viszont hatalmas partikkal várja vendégeit a budapesti belváros legújabb többfunkciós szórakozóhelye, a Trafiq.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hiánycikk lehet a magyar bor2012-08-27

Hiánycikk lehet a magyar bor

A megszokottnál harmadával kevesebb bor lehet az idei szüret eredménye, miután a rég nem látott mértékű tavaszi fagykárokat pusztító aszály követte.

Részletek...

tovább »
Hírek - Megrendezik az állatkertek éjszakáját2012-08-27

Megrendezik az állatkertek éjszakáját

Éjszakázoo néven először rendezik meg a magyarországi állatkertek és vadasparkok éjszakáját augusztus utolsó péntekjén.

Részletek...

tovább »
Hírek - Egykettő Fröccsfesztivál szeptember 1-jén és 2-án az Egykettőben!2012-08-23

Egykettő Fröccsfesztivál szeptember 1-jén és 2-án az Egykettőben!

 Még tart az indiánnyár, még jól esik a fröccs. A jó fröccs jó borból készül, és igazi szikvízből, az Egykettő Fröccsligetben pedig egyikből sincs hiány.

Részletek...

tovább »
Hírek - HÍR-es Íznapok immár 5. alkalommal2012-08-23

HÍR-es Íznapok immár 5. alkalommal

 A HÍR-es Íznapok a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatóságának saját szervezésében idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a városligeti Vajdahunyadvárban, 2012. augusztus 25-26-án. A rendezvény fő célja a Vidékfejlesztési Minisztérium által 2002-ben elindított Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) gyűjteményben szereplő különleges alapanyagok és termékek ismertebbé tétele, terjesztésük támogatása.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gasztronómiai időutazás a Londoni Múzeumban2012-08-16

Gasztronómiai időutazás a Londoni Múzeumban

Évszázadokon átívelő gasztronómiai időutazásra invitál a Londoni Múzeum, amely a régmúlt korok szakácsművészetével ismerteti meg az érdeklődőket. Az intézmény szeptembertől december végéig tanfolyamokat szervez, amelyek keretében a résztvevők neves séfek vezetésével elsajátítják négy korszak - a római, az angolszász, a György korabeli, valamint a viktoriánus konyha legnépszerűbb fogásainak elkészítését - olvasható a Current Archaeology régészeti hírportálon.

Részletek...

tovább »
Hírek - Az Udvarház Étterem egyedülálló terasza teljesen megújult!2012-08-15

Az Udvarház Étterem egyedülálló terasza teljesen megújult!

Látogassa meg Budapest egyetlen teraszát a város tetején, amelyről lenyűgöző panoráma nyílik az egész fővárosra. Egy szédítő hely, ahová egyszerűen muszáj ellátogatni, és megtapasztalni Budapestet a felhők magasságából…


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Tündérvölggyé alakul át Csabdi2012-08-15

Tündérvölggyé alakul át Csabdi

Aki Kapolcs és az Ördögkatlan hangulatát közel érzi magához, annak mindenképpen érdemes próbát tennie Csabdi vadonatúj fesztiváljával, a Tündérvölggyel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Ferrarában van a világ legrégebbi étterme2012-08-14

Ferrarában van a világ legrégebbi étterme

A mai napig várja a vendégeket a világ legrégebbi, 1435-ben alapított étterme az olaszországi Ferrarában. A ferrarai székesegyház oldalában levő szűk utca vezet az al Brindisi (Ivó) nevű étteremhez. Egykor Chiuchiolino (Részeges) volt a neve, és csak ladikkal lehetett megközelíteni, mivel majdnem hatszáz évvel ezelőtt még egy láp közepén állt - mutatta be a világ legrégebbi éttermét a La Repubblica napilap internetes kiadása.

Részletek...

tovább »
Hírek - Mesterségek Ünnepe 20122012-08-14

Mesterségek Ünnepe 2012

Mesterségek Ünnepe 2012. A Mesterségek Ünnepe az élő népművészet fóruma, immáron 26. alkalommal kerül megrendezésre. A Budai Vár történelmi környezetében kézművesek működő műhelyekben mutatják be mesterségüket.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gasztronómiai és fesztiválpark épül Békéscsabán2012-08-13

Gasztronómiai és fesztiválpark épül Békéscsabán

Gasztronómiai és fesztiválpark épül egy több mint 1,3 milliárd forintos turisztikai beruházás keretében Békéscsabán, az új létesítményeket a tervek szerint 2014 nyarán adják át. Opauszky Zoltán polgármesteri kabinetvezető csütörtökön az MTI-nek elmondta: a CsabaPark elnevezésű projekt költsége 1,347 milliárd forint, a program európai uniós és hazai támogatás segítségével, önerő nélkül valósulhat meg.

Részletek...

tovább »
Hírek - Turizmus mozi a Szigeten2012-08-07

Turizmus mozi a Szigeten

A Sziget Fesztiválra a Magyar Turizmus Zrt. idén is saját „kampányszigettel” készül. A jubileumi rendezvény keretében a társaság augusztus 6-án megnyitja sátrát a nagyszínpaddal szemben lévő óriáskerék mellett. A sátor egyik attrakciója a szerdán nyíló Turizmus Mozi lesz, ahol a fesztiválozók különböző magyar filmremekekkel és turisztikai kisfilmekkel hangolódhatnak a fesztiválra és Magyarország turisztikai kínálatára.

Részletek...

tovább »
Hírek - Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben2012-08-07

Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

Legyen szó egy négyfős megbeszélésről, vagy 660 fős konferenciáról, a Hilton Budapest mindig ideális választás.

Részletek...

tovább »
Hírek - CET-beruházás, a főváros átnevezné a létesítményt2012-08-02

CET-beruházás, a főváros átnevezné a létesítményt

 Budapest önkormányzata gondolkodik a CET-épületegyüttes átnevezésén, és új funkciókkal is ellátná a Duna-parti épületet - közölte Bagdy Gábor pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettes pénteken Budapesten.

Részletek...

tovább »
Hírek - Nemzetközi elismerés a Gyulai Pálinka Manufaktúra termékének2012-08-02

Nemzetközi elismerés a Gyulai Pálinka Manufaktúra termékének

 Aranyérmet szerzett az angol Nemzetközi Bor és Párlat Versenyen (IWSC) a Gyulai Pálinka Manufaktúra Báró Harruckern kökénypálinkája, az alföldi vállalat termékei további 4 ezüst- és 2 bronzérmet is begyűjtöttek - közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szállodahajó amerikai turistákkal a Gemencben2012-08-01

Szállodahajó amerikai turistákkal a Gemencben

Először történt meg, hogy a Duna Kalocsa és Mohács közötti szakaszán szállodahajóval érkezzenek turisták a régióba. A 110 méteres Amadeus Elegant július 28-án első ízben kötött ki a Gemenc Zrt.  Gemenc Dunapart hajóállomásán, ahol a fedélzetről közel 100 amerikai turista lépett a partra.


Részletek...

tovább »
Hírek - Ősszel nyílik a Cascade Resort and Spa Demjénben2012-07-31

Ősszel nyílik a Cascade Resort and Spa Demjénben

Az egész évben nyitva tartó, minősített gyógyvizű demjéni Termálfürdő és Aquapark tulajdonosai  a termálvölgy  életérzésének kiteljesítéseként egy luxusszínvonalú, négycsillagos wellness-hotel beruházásába fogtak. 

Részletek...

tovább »
Hírek - A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden2012-07-27

A hétvégén rendezik meg a 187. Anna-bált Balatonfüreden

 Július 28-án rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, a történelmi hagyományra visszatekintő rendezvény az ország egyik legrégebbi bálja. Hangulatában és tradícióiban feleleveníti a polgári Magyarország egyik leggazdagabb időszakát, a Reformkort.

Részletek...

tovább »
Hírek - Újra megnyitják a de la Motte-kastélyt Noszvajon2012-07-27

Újra megnyitják a de la Motte-kastélyt Noszvajon

 Művészetek éjszakájával ünneplik Noszvajon, hogy kétéves zárva tartás után megnyitják a de la Motte Kastély és Továbbképző Központot. Az állami tulajdonú műemlékre korábban kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánították, a kastélyt mostantól az önkormányzat üzemelteti.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Augusztus 20-i ünnepi tűzijáték a város felett!2012-07-25

Augusztus 20-i ünnepi tűzijáték a város felett!

 Minden kedves vendégünket különleges menüsorral várunk augusztus 20-án, a Halászbástya Étterem egyedülálló panorámával rendelkező teraszain!Az étterem Margaréta és Duna elnevezésű teraszairól nyílik a legcsodálatosabb kilátás az ünnepi tűzijátékra.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Vízi gyermekvilág nyílt Zalakaroson2012-07-20

Vízi gyermekvilág nyílt Zalakaroson

 A víz alatti mesevilág jó ismert hőse, Vízipók Csodapók és barátai fogadják július elejétől a Zalakarosi Fürdőbe érkező családokat a strandon létesített gyermekvilágban kétszintes élménymedencével, tematikus játszóházzal és mini kalandparkkal, összesen több mint 60 élményelemmel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Egy új kezdet – Borjour Noir2012-07-20

Egy új kezdet – Borjour Noir

 Ez az év tele van meglepetésekkel, különleges gasztró eseményekkel, és kitűntetésekkel. Most itt van legújabb hírünk a borbarátoknak, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel rendszeres kóstoló-sorozatot indít a Borjour az Ybl Palota fröccsligetében, Borjour Noir néven. A kóstoló neve utal arra, hogy ez kicsit más lesz, mint a többi, hiszen az egykettő fröccsliget sem egy szokványos helyszín…


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Ingyenes buszjárattal és színes programokkal is készülnek az Édes Napok szervezői2012-07-19

Ingyenes buszjárattal és színes programokkal is készülnek az Édes Napok szervezői

 Még két hónap van a szeptember 20-23. között megrendezésre kerülő Édes Napok Budapest fesztiválig, a szervezés azonban már a finisben tart. A Budai Várba az utánozhatatlan szépségű dunai panoráma mellett idén is édesebbnél-édesebb programokkal várják az érdeklődőket.

Részletek...

tovább »
Hírek - Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA2012-07-18

Négycsillag superiorrá vált a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA

 A tavaly év végén megnyílt hegyvidéki életmód hotel szolgáltatási körének folyamatos bővülésével kiérdemelte, hogy a Hotelstars Union minősítő testület vizsgálatán az eddigi 4 csillagos besorolás helyett mostantól a 4 csillag superior kategóriában szerepeljen.

Részletek...

tovább »
Hírek - Júliusi Borszerda a Magyar Nemzeti Galériában2012-07-17

Júliusi Borszerda a Magyar Nemzeti Galériában

 2012. július 18-án 18-22 óra között ismét magyar minőségi borok és érdekes kiállítások várják a látogatókat a Magyar Nemzeti Galériában. Ezen a szerda estén a Balatoni borvidék mutatkozik be.

Részletek...

tovább »
Hírek - Lecsófröccs Fesztivál a Palotanegyedben2012-07-17

Lecsófröccs Fesztivál a Palotanegyedben

 Július 20-21-22. Lecsófröccs Fesztivál a Palotanegyedben! Kézműves pincék érkeznek Budapestre, hogy ezen a hétvégén a Krúdy utca vendéglőinek lecsó költeményeihez kínálják nedűiket, akár fröccsként is!

Részletek...

tovább »
Hírek - Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején2012-07-11

Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

  Az egyedülálló mobil étterem, a Cube ezúttal a Királyi Operaház tetején várja vendégeit. Mivel a svéd fővárosban nincsenek hegyek, és a központban nincs más magas építmény, a Cube egyedülálló lehetőség arra, hogy a fogadásokon résztvevő vendégek felülről is szemügyre vegyék a várost. 

Részletek...


tovább »
Hírek - Kalandpályával bővült a Granada Hotel2012-07-10

Kalandpályával bővült a Granada Hotel

  A kis és nagy létszámú céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, családi összejöveteleknek vagy esküvőknek is ideális helyszínt biztosító kecskeméti Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel**** mostantól egy több lépcsős fejlesztés első elemeként egy kalandpályával bővítette szolgáltatásait.

Részletek...

tovább »
Hírek - Óriásrétes készült Mórahalmon2012-07-09

Óriásrétes készült Mórahalmon

 Az ország leghosszabb, 30,33 méteres egybenhúzott óriásrétese készült el vasárnap Mórahalmon; a homokháti kisvárosban ezzel saját tavalyi rekordjukat szárnyalták túl.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kulturális- és témapark épül Lhásza szomszédságában2012-07-09

Kulturális- és témapark épül Lhásza szomszédságában

 Kulturális- és témapark megépítéséről döntött a tibeti székváros, Lhásza (Lhasa). A turistacsalogató beruházásra 30 milliárd jüant (4,7 milliárd dollár) költenek. A látványosságokkal beépített parkot 800 hektárra tervezik.

Részletek...

tovább »
Hírek - Jégkorszak Zalakaroson2012-07-09

Jégkorszak Zalakaroson

 Július 5-én jégpályát avattak Zalakaroson, a Hotel Karos Spa-ban. A rendezvényt Katus Attila, a város egészségturisztikai nagykövete nyitotta meg, aki ki is próbálta az új lehetőséget.

Részletek...

tovább »
Hírek - Váczi Eszter - jótékonysági koncert a tóParton2012-07-09

Váczi Eszter - jótékonysági koncert a tóParton

 A Rotary Magyarország és a Gift of Life International amerikai nonprofit szervezet az elmúlt évben kereste meg az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központját, és felajánlották, agyagilag támogatják a Társadalombiztosítás által nem finanszírozott gyermekek szívsebészeti ellátását, a rászoruló gyermekek szívsebészeti ellátását, a rászoruló gyermekek műtéteit. A koncertre megvásárolt belépőjegyekből befolyt összeg adományként segíti a Gift of Life program munkáját.


Részletek...
tovább »
Hírek - I. Kincsem Lovaspóló Fesztivál2012-06-26

I. Kincsem Lovaspóló Fesztivál

 A szezon végének közeledtével, vagyis 2012. szeptember 22-én különleges eseményre kerül sor a fővárosban. A 200 hektáron elterülő Kincsem Park hagyományteremtő céllal szervezi meg hazánkban az első lovaspóló versenyt, ahol a hazai csapatok mellett külföldi vendégcsapatok is harcba szállnak a Kincsem Póló Kupáért.

Részletek...

tovább »
Hírek - Szentivánéji álom és Zene Ünnepe a Sofitel köntösébe bujtatvaq2012-06-22

Szentivánéji álom és Zene Ünnepe a Sofitel köntösébe bujtatvaq

 A Sofitel szálloda június közepén két programsorozathoz is kapcsolódik. A szálloda a minden évben június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepén egy zenei színpaddal várja az érdeklődőket, június 23-án pedig, a nyári napéjegyenlőség napján, Szent Iván éjjelén eddig nem látott idegenvezetéssel készül.

Részletek...

tovább »
Hírek - ÜZLETI RENDEZVÉNYEK Ideális csapatépítő helyszínt keres?2012-06-06

ÜZLETI RENDEZVÉNYEK Ideális csapatépítő helyszínt keres?

 Mi is egy igazán hatékony csapatépítő alapfeltétele? Egy inspiráló, feszültségmentes és csendes környezetben fekvő helyszín, amelyhez nem kell több száz kilométert utaznia. Nálunk ehhez minden feltétel adott, hiszen a természet közelisége, az oxigéndús levegő, a megnyugtató zöld környezet és nem utolsó sorban a bensőséges hangulat igazi szellemi felfrissülést nyújt – mindez pedig elengedhetetlen egy sikeres csapatépítő lebonyolításához.

Részletek...

tovább »
Hírek - PRIVÁT RENDEZVÉNYEK Őszi-téli esküvőkre is a Petneházyt!2012-06-06

PRIVÁT RENDEZVÉNYEK Őszi-téli esküvőkre is a Petneházyt!

 A Petneházy Rendezvénypark nem véletlenül Budapest egyik legkedveltebb esküvői helyszíne. A belváros zajától messze igazi oázisként várjuk azokat a Párokat, akik romantikus, természetközeli helyszínen szeretnék kimondani a boldogító igent.

Részletek...

tovább »
Hírek - ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!2012-06-06

ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

 Emlékeznek még azokra a hétvégékre, amikor az egész család együtt volt és az asztalra került a gőzölgő húsleves? Ezt a hangulatot élhetik át a PetneházyÉtterem Sunday Brunch-on, ahol a kemencés és bográcsos ételek mellett olyan ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak, mint a füstölt pisztráng krémes vagy a házi csokoládé.

Részletek...
tovább »
Hírek - Királyi lakomával vár mindenkit a budavári Libamájfesztivál!2012-05-24

Királyi lakomával vár mindenkit a budavári Libamájfesztivál!

 Egy hétvégére most bárki királynak érezheti magát a Budai Várban, ahol június 1-3. között rendezzük meg a Budavári Libamájfesztivált, amelynek diszvendége idén a Tokaji borrégió lesz.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gourmet Fesztivál 20122012-05-24

Gourmet Fesztivál 2012

 Idén is Magyarország legjobb éttermeivel, valamint borászataival, a legfinomabb pálinkákkal, sajtokkal, szalámikkal, sonkákkal, mézekkel és egyéb javakkal az ország minden részéből várjuk az érdeklődőket a Millenáris Parkban 2012. június 7. és 10. között.

Részletek...

tovább »
Hírek - Nyitott Pince Napok 20122012-05-24

Nyitott Pince Napok 2012

 A pünkösdi hétvége ismét igazi ünnepnek ígérkezik a borbarátok számára, hiszen május 26-28. között országszerte több mint száz pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt.

Részletek...

tovább »
Hírek - FőzdeFeszt - Első Hazai Kézműves Sör Fesztivál 20122012-05-24

FőzdeFeszt - Első Hazai Kézműves Sör Fesztivál 2012

 Újra itt a Főzdefeszt 2012 június első hétvégéjén.

Részletek...

tovább »
Hírek - Újranyit a golfpálya Budapest szívében2012-05-18

Újranyit a golfpálya Budapest szívében

 Ismét megnyitotta kapuit az Academy Golf Budapest, így újra elérhető a városközponttól csupán néhány perces autóútra található 9 lyukú akadémiai golfpálya. Az új üzemeltető az Accent Hotel Management Kft. már komoly tapasztalatot szerzett golfpályák menedzselésében is.

Részletek...

tovább »
Hírek - Új tematikus kávészünetek a Mercure Budapest Budában2012-05-16

Új tematikus kávészünetek a Mercure Budapest Budában

 A Mercure Budapest Budában most igazi felfrissülést jelentenek a szünetek, hiszen új tematikus kávészünetek színes választékával várják a rendezvények résztvevőit! Próbálja ki Ön is új kávészüneteinket, hogy vendégei elégedetten és egy élménnyel gazdagabban távozzanak szállodánkból!

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Megnyílt Budapest legújabb rendezvényhelyszíne2012-05-16

Megnyílt Budapest legújabb rendezvényhelyszíne

 Több éves kivitelezési munka után megnyitotta kapuit a Városligeti Műjégpálya díszterme, ami páratlan adottságokkal és panorámával várja az igényes rendezvények után érdeklődőket. Kápráztassa el ügyfeleit, vendégeit és kérje ajánlatunkat Budapest legújabb rendezvényhelyszínéről.


Részletek...
 
tovább »
Hírek - Megújult fényképes étlappal várja vendégeit a New York Café2012-05-16

Megújult fényképes étlappal várja vendégeit a New York Café

 A kávéház tavaly év vége óta fényképes étlapon kínálja az ínycsiklandó ételkülönlegességeket. Így a New York kifinomult eleganciája és harmóniája az étlapot először kezébe fogó vendég számára is tükröződik. 

Részletek...

tovább »
Hírek - A tökéletes tréninghelyszín – Petneházy Rendezvénypark2012-05-15

A tökéletes tréninghelyszín – Petneházy Rendezvénypark

 Mi lehet egy igazán hatékony tréning alapfeltétele? Egy inspiráló, feszültségmentes és csendes környezetben fekvő helyszín, amelyhez nem kell több száz kilométert utazni. Miért is keresgélne tovább, a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark a tökéletes megoldás!

Részletek...

tovább »
Hírek - Columbus Étterem & Pub2012-04-26

Columbus Étterem & Pub

 A Santa Maria terem nagy üvegablakain keresztül, valamint tavasztól őszig a panorámateraszokon ülve, közvetlen közelről élvezhetik a vendégek Európa legnagyobb folyamának és az évszázadok történelmi viharait megélt Budai Várnak a látványát. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Halászbástya Étterem – Étterem a város felett2012-04-26

Halászbástya Étterem – Étterem a város felett

 Nincs budapesti képeslap, amelyről hiányozna a Halászbástya látképe. A neoromán épület, amely a várnegyeddel együtt a világörökség része, joggal számít Budapest egyik legnépszerűbb műemlékének, hiszen a város, a Duna és az Országház innen mutatja legszebb arcát. Ebben az egyedülálló műemléki környezetben várja vendégeit a gasztronómia legmagasabb színvonalát képviselő Halászbástya Étterem.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Mátyás Pince Étterem - Céges és családi rendezvények helyszíne2012-04-26

Mátyás Pince Étterem - Céges és családi rendezvények helyszíne

A Mátyás Pince Budapest egyik leggazdagabb múltú étterme, mely 1904 óta várja az igényes vendéglátásra vágyó vendégeket. A Mátyás Pince az elmúlt három évben újjászületett! Az épület számos nagyszabású felújításon esett át a 21. század elvárásainak megfelelően, de a történelmi értékek megtartása mellett.

Részeletek...
 

tovább »
Hírek - Rendezvényközponttal és udvarházzal bővült a La Contessa2012-04-18

Rendezvényközponttal és udvarházzal bővült a La Contessa

 EU támogatásból nyíltak meg a La Contessa Kastélyhotel legújabb épületei, a Szalajka Rendezvényközpont és a 35 szobás Udvarház. A 2009-ben átadott szálloda a vendégek igényeinek és elvárásainak megfelelően az évek során folyamatosan bővült.

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyitott a Nyereg a Városligetben2012-04-17

Megnyitott a Nyereg a Városligetben

 A tavalyi szokatlanul enyhe nyárvégi-kora őszi időjárásnak köszönhetően az igazán szemfülesek már belekóstolhattak a Városliget legújabb pihenőhelyének hamisítatlan hangulatába, azonban az idei szezon számukra is bőségesen tartogat meglepetéseket.

Részletek...

tovább »
Hírek - Új családi napos helyszínnel bővült a www.helyszinforum.hu kínálata: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark2012-04-13

Új családi napos helyszínnel bővült a www.helyszinforum.hu kínálata: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark

 A rendezvény- és szállodakomplexum alig 20 percre Budapest központjától, a Budai tájvédelmi körzetben található. 3 panorámás terme közül kettő a szálloda szintjén található, a harmadik a medence szinten, így közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.  
A Petneházy Club Hotel tökéletes helyszínt nyújt családi napokra, hiszen elérhető közelségben nyugodt környezetet, igazi szellemi felfrissülést biztosít. 

Részletek...

 

tovább »
Hírek - Új szabadtéri kulturális helyszín nyílik májusban Budapesten2012-04-13

Új szabadtéri kulturális helyszín nyílik májusban Budapesten

 Park néven új szabadtéri kulturális helyszín nyílik május 3-án a Rákóczi híd pesti hídfőjénél, ahol egész nyáron át tartó fesztivállal, koncertekkel, öt tánctérrel, kiállításokkal várják a közönséget.

Részeletek...

tovább »
Hírek - Születésnapot ünnepelt a Danubius2012-04-12

Születésnapot ünnepelt a Danubius

 Több mint 500 meghívott jelenlétében ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Danubius Szállodalánc április 12-én, a Danubius Hotel Gellértben.

Részletek...

tovább »
Hírek - Tavaszi zsongás a Globallban2012-03-30

Tavaszi zsongás a Globallban

 Éljen a csodálatos környezet és a komplexum egyedi adottságaival, és válasszon a csapatépítő programok!

Részletek...

tovább »
Hírek - A Festetics Palota különlegessége2012-03-29

A Festetics Palota különlegessége

 2003-ban Budapest egy páratlan szépségű rendezvényhelyszínnel gazdagodott: megnyitotta kapuit a főváros egyik legszebb klasszicista épülete, a Festetics Palota. A teljes körű felújítás után az Ybl Miklós által tervezett épület történeti terei és udvara korhűen őrzik egy főúri palota XIX. századi hangulatát, így az egyedülálló szépségű és díszítésű termek méltó környezetet biztosítanak a legigényesebb rendezvények számára is.

Részletek...

tovább »
Hírek - LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA - Fedezze fel a Mátra kincseit2012-03-22

LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA - Fedezze fel a Mátra kincseit

 Novemberben újabb színvonalas, 4-csillagos szállodával gazdagodott a festői szépségű Mátra. Hiszen végre hivatalosan is megnyitotta kapuit a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA. 

Részletek...

tovább »
Hírek - A bükfürdői Kristály Torony stabil alapokon fog állni!2012-03-22

A bükfürdői Kristály Torony stabil alapokon fog állni!

Gőzerővel folynak a munkálatok Magyarország első Kristály Tornya körül. 

Szükség is van rá, hiszen a közel 20 méter magas, 35 méter átmérőjű, 90 elemet tartalmazó monumentális szerkezet, Kristály Torony néven június 1-től várja a kalandozni vágyókat Bükfürdőn a Hotel Caramell**** közvetlen szomszédságában. 


Részletek... 

tovább »
Hírek - Ősszel kezdődhet a Várkert Bazár rekonstrukciója2012-03-22

Ősszel kezdődhet a Várkert Bazár rekonstrukciója

A Várkert Bazár többrétegű attrakció lesz, kétféle pozicionálással, egyrészt a „boldog békeidők” hangulatát idézi majd, másrészt egy speciális közösségi tér lesz, ahol az emberek jól érzik magukat, és elidőznek családdal, barátokkal.

Részletek...

tovább »
Hírek - Badacsony a New Yorkban2012-03-22

Badacsony a New Yorkban

 Az impozáns budapesti New York Palota ad otthont annak az április 12-én megrendezésre kerülő borkóstolónak, melyen a badacsonyi borászok személyesen kínálják a borvidék 140 borát a szakmai partnerek, valamint a nagyközönség részére.

Részletek...

tovább »
Hírek - MINI CITY a kreatív gyermekváros2012-03-06

MINI CITY a kreatív gyermekváros

 Egy hely, ahol gyermeke néhány órára igazi felnőtté válhat, és ahol Ön megtalálja a tökéletes rendezvényhelyszíntakár csapatépítő tréninghez, akár családi naphoz!

Részletek...

tovább »
Hírek - Önre vár a megújult Rácz Fürdő!2012-03-06

Önre vár a megújult Rácz Fürdő!

 Elkészült Budapest legrégebbi fürdőjének felújítása, melynek patinás épülete mellé egy új épületegyüttest álmodtak meg a tulajdonosok.

Ezzel a lépéssel a XVI. század óta neves és közkedvelt Rácz Fürdő 2011-ben Budapest legexkluzívabb és legmodernebb fürdőjének járó elismerését nyerte el.

Részletek...
 
tovább »
Hírek - Anna Grand Hotel - Márciusban wellness hétvégét ajándékozunk2012-02-24

Anna Grand Hotel - Márciusban wellness hétvégét ajándékozunk

 Amennyiben tanácstalan, hol rendezzék a cég márciusi csapatépítő tréningjét, konferenciáját, vagy egyéb rendezvényét, érdemes az Anna Grand Hotel**** Wine&Vital last minute ajánlatát megfontolni, hiszen minden 21. résztvevőnek 10 000 Ft-os wellness/beauty utalványt ajándékoz a szálloda, továbbá a legalább 60 fős események résztvevői között egy 2 éjszakás, 2 fős, félpanziós wellness hétvégét sorsolnak ki. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Andrássy Rezidencia Wine & Spa - Teljes szőlős megújulás az aszú jegyében2012-02-24

Andrássy Rezidencia Wine & Spa - Teljes szőlős megújulás az aszú jegyében

 Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Tarcalon, gyönyörű rusztikus környezetben az Andrássy család patinás egykori rezidenciájában várja Önt a kifinomult ízléssel megálmodott, stílusosan kialakított ötcsillagos wellness szálloda 41 szobával, spa & wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével.

Részletek...

tovább »
Hírek - Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert2012-02-22

Az A38 a világ legjobb bárja, harmadik a Szimpla kert

 A Lonely Planet három hónapon keresztül szavaztatta olvasóival a világ 100 legjobb bárját tartalmazó listát, és a voksolás lezárásakor kihirdetett eredmény szerint a budapesti A38 hajó nyerte el a legjobbnak járó címet, a harmadik pedig a Kazinczy utcai Szimpla Kert lett. Második helyen egyébként a rotterdami De Witte Aap végzett.

Részletek...

tovább »
Hírek - Budapest rejtett kincse2012-02-02

Budapest rejtett kincse

 Egy igényes csapatépítő, különleges helyszínen. Tökéletes szórakozást és kikapcsolódást garantálunk Budapest egyik legegyedibb helyszínén a Veli Bej-ben.

Hogy mi is ez a helyszín???

Részletek...
 
tovább »
Hírek - New York Bárzongorista verseny 3. forduló2012-02-02

New York Bárzongorista verseny 3. forduló

 A versenysorozat felénél járva egy kis előretekintést szeretnénk tenni a döntőre. Összesen 6 estén mérik össze a tudásukat a versenyzők. Az utolsó, március 31-i gálaestre heten maradnak, közülük kerül ki az, aki megnyeri a New York Café 1millió forint értékű, 5 est megtartására szóló szerződését. A döntő-gálaestre a helyfoglalás és jegyterjesztés megkezdődött.

Részletek...

tovább »
Hírek - Főzőprogramok a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péterrel2012-02-02

Főzőprogramok a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péterrel

 Szervezzen nálunk csapatépítő főzőprogramot, főzőversenyt, partnerpartit, vagy egy közös élményfőzést Buday Péterrel és a rendezvény sikere garantált lesz!

Részletek...

tovább »
Hírek - Különleges alkalomhoz méltó helyszín: Jégpalota2012-02-02

Különleges alkalomhoz méltó helyszín: Jégpalota

 A budapesti Jégpalotában rendkívül kedvezményes ajánlatunkkal segítünk megadni a módját az iskolai rendezvényeknek. A helyszín kivételes adottságai és akusztikája miatt kiválóan alkalmas bármely iskolai programra. Különlegessége, hogy egy időben száraz és jeges bulikat is le tudunk biztosítani.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gerbeaud Ház konferencia ajánlata2012-02-02

Gerbeaud Ház konferencia ajánlata

 Kedvezményes félnapos és egész napos , valamint VIP konferenciacsomag ajánlatainkkal a piacon egyedülálló ár-érték arányban nyújtunk komplett szolgáltatást - különleges ajánlatukban terembérleti díj akár teljes egészében lefogyasztható.

Részletek...

tovább »
Hírek - 19. Esküvő Kiállítás és Vásár2012-01-30

19. Esküvő Kiállítás és Vásár

Az egyik legkedveltebb típus a hajós esküvő. A hajós esküvők különlegessége, hogy a dekorációt a Duna felülmúlhatatlan panorámája egészíti ki. A Lánchíd, a Parlament, a Budai Vár - csupa olyan látvány, ami fenségessé emeli az esküvő hangulatát.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Tradició és stílus 98 év vendégszeretetével: Astoria2012-01-29

Tradició és stílus 98 év vendégszeretetével: Astoria

 Ha már elhangzott a boldogító Igen!, felmerül az újabb kérdés, milyen legyen az esküvői helyszín? Vannak olyan események az életünkben, melyek felejthetetlenek és időtállóak, ezért a legjobb választás Budapest egyik legpatinásabb szállodája, az Astoria.

Részletek...

tovább »
Hírek - A nagy nap tökéletes helyszínt érdemel...2012-01-28

A nagy nap tökéletes helyszínt érdemel...

 A megújult Biczó Csárda & Lovaspanzió Kecskeméttől mindössze félórányi autózásra, az 52-es számú főút 32-es km-kőnél található. Remek helyszín azoknak, akik a város zajától távol, gyönyörű természeti környezetben szeretnék kimondani a boldogító igen-t.

Részletek...

tovább »
Hírek - Interjú Szabó Csabával, a „Világ legszebb kávéháza” F&B directorával2012-01-26

Interjú Szabó Csabával, a „Világ legszebb kávéháza” F&B directorával

 Mint korábban beszámoltunk róla, a New York Cafét az U City Guides internetes turista kalauz megválasztotta a világ legszebb kávéházának. Akkor megírtuk, hogy több internetes turisztikai és urbanisztikai portál is hírt adott ennek a kitüntető címnek az elnyeréséről. A közelmúltban pedig a Vasárnap Reggel című hetilap készített interjút Szabó Csabával a kávéház F&B igazgatójával.

Részletek...

tovább »
Hírek - Bárzongorista Verseny második elődöntő2012-01-17

Bárzongorista Verseny második elődöntő

 Vasárnap ismét megtelt zongoraszóval és érdeklődővel a világ legszebb kávéháza. Alig maradt üres szék a második fordulóban. A 11 versenyző saját musical egyveleggel készült.

Részletek...

tovább »
Hírek - Salon étterem 2011-12 Téli étlap2011-12-22

Salon étterem 2011-12 Téli étlap

 Amilyen biztos, hogy az őszt a tél követi, olyan biztos, hogy a Salon étterem ínycsiklandó újításokkal rukkol elő minden évszakban. Az esszenciális magyar gasztronómia kifinomult művelője, Wolf András executive chef, a szeptemberben debütált, teljesen megújult étlapot „téliesítette”.


Részletek...

tovább »
Hírek - Bárzongoristák2011-12-13

Bárzongoristák

 A New York café Bárzongorista verseny első fordulója, december 4-én, csak a helyszínen ért véget. Két versenyző, Gallyas Lakatos Róbert és Ifj. Mága Zoltán még versengett a továbbjutásért. A közönség az interneten szavazhatott produkcióikra. December 6-án éjfélkor lezárult a szavazás. Közel ezer ember szavazott.

Részletek...

tovább »
Hírek - A New York Café Bárzongorista verseny első fordulója2011-12-09

A New York Café Bárzongorista verseny első fordulója

A „Világ legszebb kávéházában” meghirdetett verseny első fordulójában – december 4-én – még mind a 13 versenyző bemutathatta bravúros zongorajátékát. Az egyéni produkció mellett Orosz János kottaörökségéből kellett egy szabadon választott darabot játszaniuk. 

Részletek... 

tovább »
Hírek - A világ legszebb kávéháza2011-11-30

A világ legszebb kávéháza

A világ egyik leglátogatottabb internetes turista kalauza, az Ucityguides.com választotta meg a kávéházat a világ legszebbjének (megelőzve velencei, bécsi és párizsi kávéházakat), így már nem csak a külföldről idelátogatók, hanem mi, Budapestiek is tudjuk, hogy tényleg miénk a „Világ legszebb kávéháza”.

Részletek...

tovább »
Hírek - Csapjon le a szabad időpontokra a Vinopolisba2011-11-30

Csapjon le a szabad időpontokra a Vinopolisba

  A hazánkban egyedülálló méretekkel és komplex szolgáltatáskínálattal rendelkező, borokra, párlatokra szakosodott intézménye megnyitotta kapuit a Falk Miksa utcában. Az európai nagyvárosok közkedvelt borászati rendezvényközpontjaihoz hasonlóan a Vinopolisban - hazánk összes borvidéke mellett - 15 külföldi bornagyhatalom jelentősebb bortermelői is bemutatkoznak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Kihagyhatatlan ajánlat: Természettudományi Múzeum2011-11-30

Kihagyhatatlan ajánlat: Természettudományi Múzeum

A Magyar Természettudományi Múzeummal kötött egyedi megállapodásunknak köszönhetően 2012. február végéig soha nem látott kedvezményekkel foglalhatja le a helyszínt exkluzív rendezvényekre, eseményekre!

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt a Szamos Gourmet Ház2011-11-30

Megnyílt a Szamos Gourmet Ház

 
Megnyílt a Szamos Gourmet Ház2011. november 29-én nyitotta meg kapuit a Vörösmarty téri Szamos Gourmet Ház, amely cukrászda, kávézó és csokoládé manufaktúra egyben. Az oda látogatók megtekinthetik a kézműves bonbonkészítés folyamatát és azt is megtudhatják, hogyan kerül a levegő a csokimikulásba, valamint, hogy kicsoda Artúr.

tovább »
Hírek - Michelin-kalauz 2012, továbbra is Tokió a legjobb éttermek fővárosa2011-11-30

Michelin-kalauz 2012, továbbra is Tokió a legjobb éttermek fővárosa

 
A kedden megjelent Michelin-kalauz 2012-ben olvasható, hogy Tokió megőrizte a legjobb éttermek fővárosa státuszát: a japán fővárosra és térségére vonatkozó. A városban 16 háromcsillagos étterem található, ezzel megelőzve Párizst, ahol tíz étterem rendelkezik a legmagasabb besorolással.

tovább »
Hírek - A világ első online pálinkája2011-11-28

A világ első online pálinkája

 
Bemutatkozott a Békési Pálinka Centrum internetes pálinkafőzdéje: lefolyt az első Békési párlat, amelyet távvezérlésről, száz kilométerről készítettek.
 

Részletek...

tovább »
Hírek - Német Gourmet Napok a Kempinskiben2011-11-28

Német Gourmet Napok a Kempinskiben

 November 25-én nyitották meg a német konyha különlegességeit felvonultató gasztronómiai napokat a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.

Részletek...

tovább »
Hírek - Viper room2011-11-25

Viper room

 Rendezvényszervezőként többször fogalmazódott már meg bennem az, hogy vajon sikerülhet egyszer egy olyan helyszínre szerveznem, ami nem kieső helyen található, talán nem csak 100 ember fér be, és többféle területen is megállja a helyét. 8 év után végre sikerült megtalálnom, ezt a fantasztikus, minden igényt kielégítő klubot.

Részletek...

tovább »
Hírek - Apró hírek a New York Caféból2011-11-23

Apró hírek a New York Caféból

Nagy az érdeklődés a bárzongorista versenyre...!
Ősztől hoponhopoff buszmegálló létesül a New York Palota elé...!
Megújul a New York Café étlapja...!

Részeltek... 
 

tovább »
Hírek - Sajtótájékoztató Boscolo Hotelben2011-11-16

Sajtótájékoztató Boscolo Hotelben

 Már lehet jelentkezni a hat fordulóban, egymillió forintos fődíjjal, december 4-én induló bárzongorista versenyre, melyet a New York Café és a Roland East Europe Kft. hirdetett meg. Az elismert művészekből álló zsűri november 15-én mutatkozott be a New York Kávéházban. A márciusig tartó versenysorozattal a szervezők célja a kávéházi kultúra hagyományainak ápolása.

Részletek...

tovább »
Hírek - Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???2011-11-16

Gyümölcsből kaviár, hogy van ez???

 A hagyományos kaviártól kicsit elszakadva egy igazi különlegességgel rukkolt elő a Gála. Némi kálcium-klorid, alginát és gyümölcslé segítségével meghökkentő gyümölcskaviárt (dinnyekaviár, szederkaviár stb.) készített. A különleges módszerrel készült kaviár kívül zselés, míg belül folyékony halmazállapotú. Így tud igazán intenzív ízélményt nyújtani, ahogy a szájban egyszerre terjed szét a folyadék.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - 100 éves a Novotel Budapest Centrum2011-11-15

100 éves a Novotel Budapest Centrum

 A korábban Hotel Palace névvel rendelkező szálloda a napokban ünnepli 100 éves szülinapját, ami közel egy évtizede, hogy kibővült és megszépült. Laurent Lassier, a szálloda igazgatója jó hangulatú partnerpartin emlékezett vissza a múltra és tekintett a jövőbe...

Részletek...

tovább »
Hírek - Programajánló: 2. Kézműves Magyar Ízek Vására2011-11-15

Programajánló: 2. Kézműves Magyar Ízek Vására

 A februári nagy sikerre és a felfokozott érdeklődésre való tekintettel 2011. november 18-20 között, a Millenáris B épületében újra terítéken a magyar kézműves gasztronómia remekei! Tradicionális és innovatív ízek, több mint száz, válogatott kiállító, – kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák termékei - sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok, pálinkák várják az ínyenceket, az érdeklődőket és finom karácsonyi ajándékokat vásárolni kívánókat egyaránt.

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt a Jásdi Borterasz2011-11-14

Megnyílt a Jásdi Borterasz

 November 4-én élénk szakmai érdeklődés kísérte a Jásdi Borterasz megnyitóját és mint kiderült, megérte a várakozást. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Új 200 fős rendezvényteremmel bővült a Gastland M0 Hotel Étterem és Konferenciaközpont2011-11-08

Új 200 fős rendezvényteremmel bővült a Gastland M0 Hotel Étterem és Konferenciaközpont

 
Gastland M0 a Dél Budapesti és Pest megyei régió legnagyobb rendezvény-helyszíne.
M0 autóút 19. km Szigetszentmiklós / Csepel lehajtónál, Budapest mellett, mégis távol a város zajától, könnyen megközelíthető zöldövezeti környezetben található.

Részletek...

tovább »
Hírek - Márton napi Borfesztivál a Gellértben2011-11-08

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

 ... avagy a liba és a bor találkozása
A tradícióiról híres Gellért egy újabb hagyományteremtő rendezvény helyszíne lesz 2011. november 11-én, pénteken, 16-22 óráig. A Márton napi borfesztiválon a legnevesebb hazai pincészetek borászai kóstoltatják meg új- és kézműves boraikat a közönséggel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban2011-10-27

Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban

 Október 18-án este, a New York kávéházban, az újonnan létrejött Tarandus Kiadó bemutatkozásán Szőcs Géza, kultúráért felelős szakállamtitkár mondott köszöntőt.Ahogyan az esten elhangzott, a győri székhelyű könyvkiadót Réti Attila üzletember hozta létre.

Részletek...

tovább »
Hírek - Egyedi rendezvény catering a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péter chef vezetésével2011-10-27

Egyedi rendezvény catering a Larus Étterem és Rendezvényközpontban, Buday Péter chef vezetésével

 A Larus Étterem és Rendezvényközpont évvégi rendezvényekhez egy közvetlen, egyedi és gasztronómiailag kiemelkedő élményt nyújtó szolgáltatást kínál, Buday Péter chef személyes közreműködésével.

Részletek...

tovább »
Hírek - MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka2011-10-13

MagyarBrands címet nyert a Danubius Hotels Group márka

 A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A márka elnyerése olyan kapcsolt értékeket, előnyt jelent a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a megbízhatóság és az elismertség a vásárlók szemében.

Részletek...

tovább »
Hírek - Jankovich Kúria Hotel - négycsillagos minősítés2011-10-13

Jankovich Kúria Hotel - négycsillagos minősítés

 A Jankovich Kúria Hotel**** elnyerte a 4 csillagos szállodai besorolást a Hotelstars Union-tól, melynek feltételeként a szálloda teljesítette a több mint 250 kritériumot.

Részletek...

tovább »
Hírek - Színház a szállodában2011-10-12

Színház a szállodában

Az Anna Grand Hotel fontosnak tartja a kultúra és a művészet támogatását, és ennek alátámasztásaként immár 3. éve ápol kiváló viszonyt a balatonfüredi színházi kultúra újraélesztésén fáradozó Pannon Várszínházzal. Ennek jegyében indul a 3. exkluzív színházi előadássorozat a szállodában, október 29-től. Tavaly a bérlettel rendelkező nézők az előadások után együtt vacsorázhattak és beszélgethettek az aznapi darab művészeivel, idén pedig a Vivamus Pincészet boraiból összeállított borkóstolóval várják a vendégeket.

Részletek...

tovább »
Hírek - Indián nyár az Aquaworld Budapestben2011-09-27

Indián nyár az Aquaworld Budapestben

 A Ramada Resort - Aquaworld Budapest Közép-Európa legnagyobb fedett vízi élményparkjában ősszel sem áll meg az élet, számos élményt nyújt. Az elmúlt hétvégén megrendezett Indián nyár évszakbúcsúztató programokat kínált.

Részletek...

tovább »
Hírek - Károlyi-kastély2011-09-26

Károlyi-kastély

 Szeptember 23-án ünnepélyes keretek között átadták a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély főépületét, és ezzel befejeződött az 1844 és 1853 között klasszicista stílusban épült, majd 1910 körül romantikus stílusban átalakított műemlékegyüttes több mint másfél évtizedig tartó rekonstrukciója.

Részletek...

tovább »
Hírek - Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel2011-09-22

Hamarosan új illatba burkolózik a Sofitel

 Chandler Burr, a New York Times világhírű parfümkritikusa a Sofitel Budapest Chain Bridge éttermében készül hétvégén a gasztronómia és a parfümök világának összekapcsolására, egy különleges illatvacsora keretében. Budapesti alkotótársa Andreas Mensch, a Paris Budapest Restaurant séfje.

Részletek...

tovább »
Hírek - Óriási kedvezmény a RaM Colosseumban2011-09-22

Óriási kedvezmény a RaM Colosseumban

Óriási kedvezmény a RaM Colosseumban, kizárólag 2011. október 5-én!
Ma Ön lehet a szerencsés, aki kedvezményes áron tarthatja rendezvényét október 5-én a RaM Colosseum multifunkcionális nagytermében.
Szeretnénk partnere figyelmébe ajánlani az országban egyedülálló hang és fénytechnikánkat, melyet most grátiszként biztosítunk! 

Részletek...

tovább »
Hírek - Multifunkciós főzőiskola Budán2011-09-21

Multifunkciós főzőiskola Budán

 Jövő héten nyitja meg kapuit Budapest új, exkluzív gasztronómiai helyszíne, a Mezzo Kuzin. A Városmajor u. 48. szám alatt, a Mezzo Étterem "kistestvéreként" nyíló főzőiskola nem csupán a tanulni vágyó igényes vendégeket várja, hanem kiváló helyszíne lehet kisebb rendezvényeknek, családi eseményeknek vagy üzleti tárgyalásoknak.

Részletek...

tovább »
Hírek - Rövid ital, hosszú kolbász, az a jó!2011-09-21

Rövid ital, hosszú kolbász, az a jó!

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál
2011-ben a jubileumi ötödik alkalommal kerül felállításra a Budai Várban a pálinkaszökőkút, mégpedig a Budavári Pálinka és Kolbászfesztivál alkalmából.
2011. október 6. és 9. között itt aztán kolbászból lesz a kerítés is!

Részletek...

tovább »
Hírek - MNG új rendezvényhelyszínei2011-09-20

MNG új rendezvényhelyszínei

Örömmel értesítjük önöket, hogy a Magyar Nemzeti Galéria  két új rendezvényhelyszínnel gazdagodott.
A "B" épületben egy 14 fő befogadására alkalmas modern berendezésű tárgyalóterem és egy 70 fő befogadására alkalmas modern berendezésű előadóterem került kialakításra, mindkét teremben a XX. századi magyar festészet remekei díszitik a falakat.

Részletek...

 
tovább »
Hírek - Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube2011-09-19

Futásra buzdította partnereit a Novotel Budapest Danube

 A Novotel Danube szálloda partnerei részére meghírdetett sportos programsorozat célja az egészséges életmód támogatása, a közös mozgás élménye és a baráti-üzleti kapcsolatok megerősítése. Az első alkalom szeptember 15-én volt, melyre kezdő, újra-kezdő és rutinos futók jelentkezését is várták. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Egy kis Afrika a Bambarában2011-09-18

Egy kis Afrika a Bambarában

Szeptember 17-én ünnepélyesen is megnyílt a 4* szuperior besorolású Hotel Bambara. Felsőtárkányban, Egertől néhány kilométerre, az erdő közepén áll a Nyugat-Afrika hangulatát idéző szálloda, amely az egerszalóki Mesés Shiraz testvére, s nem csupán a tulajdonosok és a menedzsment azonossága miatt, hanem a koncepció okán is. A Shirazban Észak-Afrika (Marokkó), a Bambarában Nyugat-Afrika (Mali) fogadja a vendégeket. 

Részletek...

tovább »
Hírek - 200 szobás szállodát építenének a Liszt repülőtéren2011-09-13

200 szobás szállodát építenének a Liszt repülőtéren

A következő 10-15 évben mintegy 80 milliárd forintos fejlesztés valósulhat meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A tervekben egy kétszáz szobás szálloda és egy irodapark építése is szerepel, írta hétfői számában a Világgazdság. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Kerekesszékes vívó világkupa a Hotel Eger & Parkban2011-09-12

Kerekesszékes vívó világkupa a Hotel Eger & Parkban

A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők küzdelmeivel pénteken kezdődött a Hotel Eger & Parkban a 26 ország 135 indulóját felvonultató kerekesszékes vívó Világkupa. A vasárnapig tartó viadal mezőnye létszámát és erejét tekintve is óriási volt.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje2011-09-07

Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

Az eddiginél modernebb beléptető kapuk és informatikai rendszerek beszerzésére közbeszerzési eljárást írt ki az I. kerületi önkormányzat. Olyan jegykiadó automaták vásárlására is mód nyílik ezentúl, amelyek eurót és bankkártyát is elfogadnak – hangzott el a Budavári Önkormányzat legutóbbi rendkívüli testületi ülésén.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megjelent az Alexandra étteremkalauz 20112011-09-07

Megjelent az Alexandra étteremkalauz 2011

Immár negyedik alkalommal jelent meg az Alexandra étteremkalauz, mely górcső alá a hazai gasztronómia kínálatát. Az első három kiadás hagyományait folytatva a kiadó továbbra is legfontosabb feladatának tekinti, hogy hiteles, megbízható iránytűként informálja a közönséget a hazai éttermek jellegéről, kínálatáról. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Szerdán nyit a Budavári Borfesztivál2011-09-06

Szerdán nyit a Budavári Borfesztivál

A Müpában tartott nagy sikerű, teltházas Gálakoncerttel vette kezdetét múlt hét pénteken a 20. születésnapját ünneplő Budavári Borfesztivál esemény sorozata. Ezt követően a zenei és táncprodukciók szeptember 7-én folytatódnak és öt napon át zajlanak a fesztiválszínpadon.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Pécs: a konferenciahelyszínek városa2011-09-05

Pécs: a konferenciahelyszínek városa

Európa 2011-es kultúrfővárosa ezúttal a konferenciaturizmus új centrumaként mutatta meg magát azon a szeptember 1-2. között zajlott tanulmányúton, melyet szakmai támogatóival, partnereivel összefogva a tavaly nyílt négycsillagos Corso Hotel Pécs szervezett.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megszépül a Nemzeti Galéria2011-08-31

Megszépül a Nemzeti Galéria

Szeptembertől új fogadótérrel várja a látogatókat a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) főbejárati fogadócsarnoka, október végére pedig újra látogatható lesz a Munkácsy Mihály művészetét bemutató, kibővült állandó kiállítás.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál2011-08-29

Sport- és szabadidőcentrum a Bánki-tónál

A Bánki-tó partján, a Tó Wellness Hotellel szemben új, sport- és szabadidőcentrum épült. A fejlesztés eredményeként egy vendéglátásra is alkalmas, 120 m2 alapterületű főépület jött létre számos izgalmas szolgáltatással.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Bővítették a siófoki Hotel Azúrt2011-08-28

Bővítették a siófoki Hotel Azúrt

Új szárnnyal, szórakoztatóközponttal és konferenciatermekkel bővítették a siófoki Hotel Azúrt 1,82 milliárd forintos beruházással.
A szeptember másodikán nyitó új szárny különlegessége egy 1800 négyzetméter alapterületű, exkluzív wellness-központ úszó- és élmény- medencékkel, tóra néző, 12 elemes szauna-parkkal és egyedi spa kezelésekkel.

Részletek...

tovább »
Hírek - Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!2011-08-28

Az Ice Center-t melegen ajánljuk, és ez most szó szerint értendő!

A Jégpalota centerpályáját nem fagyasztjuk le, így őszi és téli rendezvényekre is biztosítani tudjuk. A helyszín befogadóképessége néhány száz főtől, akár több ezer főig terjedhet. 

A csarnokot mindenféle, nem jeges eseményre kedvezményesen ajánljuk!Részletek...

tovább »
Hírek - Diploma nélkül története2011-08-27

Diploma nélkül története

Célunk idén, a 2011-es IV. Diploma nélkül kiállítással is az, hogy a legkülönfélébb művészeti ágak mentén teremtsünk a különleges helyszín múltjának érintésével közös jövőt, és megmutassuk a világnak nem csak diplomával a kezében lehet valaki képzőművész.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Szüreti felvonulás a Borfesztiválon2011-08-26

Szüreti felvonulás a Borfesztiválon

A hagyománynak megfelelően idén is lesz Szüreti felvonulás a Budai Várban. A szeptember 10-én – szombaton - 13 órakor a Szentháromság tértől induló menetet Magyarország borvidékeinek közel 400 képviselője, a Borlovag rendek és hagyományőrző néptánc-együttesek vonulnak végig a Várnegyed főútján.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megnyílt az I. Budavári Sörfesztivál2011-08-26

Megnyílt az I. Budavári Sörfesztivál

A bor- és pálinkafesztiválok után az utóbbi időben több, tematikus sörfesztivált rendeztek Budapesten. 100 márka van jelen, a különleges hazai, kisüzemi gyártású palackoktól a nagy külföldi világmárkákig. 


Részletek...

tovább »
Hírek - Édes Napok Csokoládé- és Édességfesztivál2011-08-25

Édes Napok Csokoládé- és Édességfesztivál

A gasztrokulturális étlapról évek óta számtalan minőségi rendezvény és fesztivál közül választhattunk, de az étlap mégsem volt teljes, hiszen hiányzott a desszert. A világ sikeres csokoládé- és édességfesztiváljai után idén szeptembertől útjára indul hazánkban az Édes Napok Fesztivál.


Részletek... 

 

tovább »
Hírek - Virtuális bemutató a Király utcában2011-08-25

Virtuális bemutató a Király utcában

A Király utcában szeptember10-11-én megrendezésre kerülő Királyi Vásár egyik fő attrakciója egy különleges virtuális bemutató lesz.

Részletek... 

tovább »
Hírek - A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát2011-08-24

A legjobbak közé választották a Velence Resort and Spa szállodát

A Velence Resort & Spa ****superior szállodát a deluxe.hu internetes oldal beválasztotta Magyarország négy legjobb, magas minőségű szolgáltatást nyújtó wellness szállodája közé, családbarát szolgáltatásokat nyújtó hotel kategóriában.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Az oroszokhoz készül a Best Western2011-08-18

Az oroszokhoz készül a Best Western

A világ legnagyobb szállodalánca az első szállodát Best Western Vega Hotel & Convention Centre néven nyitja meg Moszkva egyik patinás negyedében Izmaylovóban, 970 szobával.


Részletek... 

tovább »
Hírek - ***superior kategóriába lépett a keszthelyi Hotel Ovit2011-08-08

***superior kategóriába lépett a keszthelyi Hotel Ovit

A Hotelstars Union Bíráló Bizottsága a szálloda pályázatát sikeresnek nyilvánította, így az a 3* superior (az eddigi 3* helyett) kategóriának megfelelő minősítő védjegy használatára jogosult. A Hotel***superior Ovit kényelmesen berendezett, légkondicionált szobákkal és apartmanokkal, kitűnő konyhával várja vendégeit!

Részletek... 

tovább »
Hírek - A Marriott weboldala a leggyorsabb a USA Today felmérése szerint2011-08-07

A Marriott weboldala a leggyorsabb a USA Today felmérése szerint

Egy, a napokban a USA Today megbízásából, a Compuware által készített tanulmány szerint a Marriott International büszkélkedhet a szállodaipar leggyorsabb és legjobban teljesítő internetes oldalával. Az első helyezett marriott.com (www.marriott.com) oldalt a ’Best of the Web’ kategória győztesének járó arany díjjal jutalmazták.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Nagy számok, nagy pillanatok a Boscoloban2011-08-06

Nagy számok, nagy pillanatok a Boscoloban

A Boscolo Budapest szálloda egyik legfontosabb korszakát éli: a közelmúltban Boscolo New York Palace–ról Boscolo Budapestre keresztelt luxusszálloda július közepe óta a Marriott lánc Autograph Collection legújabb tagja. A szálloda szintén júliusban, egészen pontosan július 29-én köszöntötte az idei év 30.000. vendégét.  

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt a Bambara Hotel2011-08-05

Megnyílt a Bambara Hotel

Augusztus 3-án megnyílt Közép-Európa első szállodája, amely Fekete-Afrika hangulatát varázsolja körénk. Az ország legkülönlegesebb és egyik legszebb szállodája Felsőtárkány határában, Egertől alig tíz kilométerre, a Bükkerdő lankáin épült. A Shiraz csoport tagjaként vendégeket fogadó Bambara Hotel****superior mind szolgáltatásaiban, mind építészeti jellemzőiben is nyugat-afrikai hangulatot idéz. 

Részletek... 

tovább »
Hírek - Kávépalota nyílt az Andrássy úton2011-08-04

Kávépalota nyílt az Andrássy úton

Csütörtökön este megnyílt a világ egyik legkülönlegesebb kávészentélye az Andrássy úton. A magyar Champs-Élysées-n található, megújult mintabolt éppúgy a márkára jellemző életérzést közvetíti, mint a párizsi, londoni, vagy éppen Sao Paolo-i üzletek. Az anyagok eklektikus elegye, valamint a tágas eladótérben kialakított funkcionális területek a kávézás izgalmas élményét nyújtó Nespresso világába kalauzolják az ide betérőket.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Spanyol elektronikus italkóstoló2011-08-03

Spanyol elektronikus italkóstoló

Elektronikus italkóstolót fejlesztett ki egy egyetem Spanyolországban. A készüléket - amely elektronikus érzékelők révén működik bonyolult matematikai szoftverrel - sommelier-robotnak becézik, a barcelonai egyetem tudósainak köszönhető.  

Részletek... 

tovább »
Hírek - Szálloda a fa tetején2011-07-27

Szálloda a fa tetején

Az első fákra épült olasz szálloda a Friuli Venezia Giulia tartománybeli Valcellinában található. A földtől 2-4 méter magasra, vastag törzsű fenyőkre épített kis apartmanok természetesen fából épültek, méghozzá olyan módon, hogy ne terheljék meg az ágakat. Mindegyik házacskában két felnőtt és két gyerek tud aludni, hálózsákban.

Részletek... 

tovább »
Hírek - 100. magyarországi Hotelstars Union védjegy2011-07-27

100. magyarországi Hotelstars Union védjegy

Július 20-án ünnepélyes keretek között, sajtótájékoztató keretében adták át Debrecenben a 100. Hotelstars Union elismerő oklevelet és táblát a négycsillagosra minősített Lycium Hotel igazgatójának, Balázs Csabának.

Részletek... 

 
tovább »
Hírek - A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon2011-07-26

A világ összes csapolt söre kapható lesz a kecskeméti fesztiválon

Idén augusztus 8. és 14. között rendezik meg a kecskeméti sörfesztivált, mely évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a vendégek, mind a vendéglátósok körében. Augusztus 8-tól hét napon keresztül 70 fajta csapolt sörrel várja majd a kecskeméti sörfesztivál a vendégeket - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Móra Róbert szervező.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Mégis jöhet a Ritz luxus szállodalánc Budapestre2011-07-25

Mégis jöhet a Ritz luxus szállodalánc Budapestre

Kétmilliárd dolláros terjeszkedési tervet jelentett be a luxus hoteleket üzemeltető Ritz-hálózat. Összesen 36 új szállodát akar nyitni a Ritz-Carlton a következő öt évben. Főleg a Csendes-óceánhoz közeli ázsiai piacokon, de a Közel-Keleten is nyomulni fog. Egyelőre csak a már biztos helyszíneket részletezte a vállalat.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Kelet és nyugat felé is nyit a Magyar Nemzeti Galéria2011-07-22

Kelet és nyugat felé is nyit a Magyar Nemzeti Galéria

A következő években Sanghajban és Szöulban, majd tervei szerint Bécsben és New Yorkban mutatkozik be a Magyar Nemzeti Galéria (MNG), cserébe a távol-keleti partnerintézmények is nagykiállításokat küldenek Budapestre - mondta el az MTI-nek adott interjújában Csák Ferenc főigazgató.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Magyarországi golf turisztikai lehetőségek népszerűsítése Olaszországban2011-07-22

Magyarországi golf turisztikai lehetőségek népszerűsítése Olaszországban

A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közreműködésével több piacvezető olasz golfmagazin többoldalas mellékletben mutatja a be a magyar golfpályákat. A Mondo del Golf magazin nyári számában a magyar golfpályák mellett az olvasó Budapest és a Nyugat-Dunántúl látnivalóit is megismerheti.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megnyílt a Vivamus Borharapó az Anna Grand Hotelben2011-07-20

Megnyílt a Vivamus Borharapó az Anna Grand Hotelben

Az Anna-bál előtt 1 nappal, azaz július 22-én ünnepélyes keretek között megnyílik a Vivamus Borharapó.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels2011-07-18

Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

Az elmúlt hónapokban 16 hotellel bővült a barcelonai központú Hotusa Csoporthoz tartozó Style Trendy & Elegant Hotels hálózat. Olaszországban 8, Spanyolországban 5, New Yorkban, Toulouse-ban és a portugál Cascaisban pedig 1-1 szálloda csatlakozott a lánchoz.

Részletek... 

tovább »
Hírek - A Corinthia Hotel Budapest az első 5*superior szálloda a fővárosban2011-07-06

A Corinthia Hotel Budapest az első 5*superior szálloda a fővárosban

Budapesten a Corinthia Hotel Budapest az első, Hotelstars Union rendszerben 5*superior kategóriára minősített szálloda. A minősítés kiterjedt a 26 apartmanból álló Royal Residence területre és a szálloda egyéb szolgáltatásaira is.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Új chef a Bodrogi Kúriában!2011-07-05

Új chef a Bodrogi Kúriában!

Rég elfeledett ízek és őseink gasztronómiai kultúrája elevenedik meg új kollégánk, M. Kiss Tamás executive chef vezetésével ezen az őszön a Budapest közelében elhelyezkedő Bodrogi Kúria Wellness Hotelben****.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Felújították a várpalotai Thury-várat2011-07-04

Felújították a várpalotai Thury-várat

Befejeződött a várpalotai Thury-vár felújításának első üteme: a főként reneszánsz és barokk stílusú épületcsoport rekonstrukciójához az önkormányzat 85 százalékos támogatást, 624 millió forintot nyert, a beruházás teljes költsége eléri a 735 millió forintot - mondta a várat üzemeltető Szindbád Kulturális és Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője az MTI-nek.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megnyitotta kapuit az alsópetényi Prónay kastély!2011-06-28

Megnyitotta kapuit az alsópetényi Prónay kastély!

A kastélyegyüttes konferencia-termével, technikai felszereltségével a legmagasabb igényeknek megfelelő rendezvények megtartására nyújt lehetőséget.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Novotel Székesfehérvár2011-06-27

Novotel Székesfehérvár

A 96 szobával rendelkező Novotel Székesfehérvár a történelmi belváros szélén található, 300 m-re a barokk főutcától, ahol a város főbb nevezetességei, múzeumai rövid sétával elérhetők.

A Café Alba étterem nemzetközi és magyaros ételkínálattal, helyi specialitásokkal, a Lobby bár standard alkoholos italokkal, koktélokkal, frissítkkel és snackekkel várja vendégeit.

Az étteremhez és a bárhoz kapcsolódik hangulatos kertünk, mely külön bejáraton át is megközelíthető.

Részletek...  

tovább »
Hírek - Novotel Szeged2011-06-27

Novotel Szeged

A Novotel Szeged tökéletes választás üzleti és magáncélú utazásaihoz. A szálloda a város legszebb helyén, közvetlenül a Tisza partján áll, minden szobából csodás kilátás nyílik a folyóra. Könnyen megközelíthető a legtöbb bolt, irodaház, kulturális látnivaló.

A Novotel Szeged 3 konferenciaterme, terasza és étterme remek helyszín tárgyalások, konferenciák, kiállítások, bemutatók, családi és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Mercure Budapest Duna***2011-06-27

Mercure Budapest Duna***

A Mercure Budapest Duna*** szálloda a Duna parton található, Budapest központjában, a Petőfi-híd pesti hídfőjénél, az üzleti- és történelmi negyed, valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közelében, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 130 szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyből 53 Standard, 76 szoba dunai kilátással és 1 speciális szoba mozgáskorlátozottak részére.

Rendezvénytermeink kiváló helyszínt biztosítanak szemináriumok, tréningek megszervezésére, teljes körű kiszolgálással állunk partnereink rendelkezésére.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Mercure Budapest Metropol2011-06-27

Mercure Budapest Metropol

A 4 csillagos Mercure Budapest Metropol Szálloda, amely a XIX. század végén épült, Budapest pezsgő központjában található. A legfontosabb turisztikai látnivalók és üzleti negyedek könnyen megközelíthetők a szállodától. Kiválóan alkalmas mind üzletemberek, mind turisták részére. 

Felejthetetlen élményt nyújt barátságos légköre, amely a hallban és a folyosókon a kontinens első földalattijára emlékeztető szimbólumokkal párosul. A szálloda 130 szobával és 3 jól felszerelt szemináriumi teremmel rendelkezik.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Ibis Budapest Aero2011-06-27

Ibis Budapest Aero

A három csillagos ibis Budapest Aero szálloda a 2011 márciusában befejeződött 2 hónapos felújítást követően a legújabb trendeknek és elvárásoknak megfelelve várja vendégeit. Ideális hely mind üzletemberek, mind turisták számára.

Szállodánk 4 konferenciateremmel rendelkezik, 15–70 fő közötti befogadóképességgel. Két nagyobbik termünk 2011 márciusában teljes felújításon ment keresztül, így felfrissülve, modern, minden igényt kielégítő technikai felszereléssel várja a vendégeket.


Részletek...

tovább »
Hírek - Ibis Győr2011-06-27

Ibis Győr

A város egyik legújabb, egyetlen nagy nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, a Magyar Turizmus Minőség Díjas Hotel ibis Győr*** a belvárosban, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ mellett található, csupán pár perc sétányira a történelmi, barokk belvárostól. Az összesen 6 konferencia terem mindegyike a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, és összesen 500 fő befogadására alkalmasak.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Ibis Budapest Váci út2011-06-27

Ibis Budapest Váci út

A pesti elhelyezkedés és a kitűnő tömegközlekedési hálózat teszi az Ibis Budapest Váci út szállodát központivá, melynek megfelelően ajánljuk turistáknak, üzletembereknek és átutazóknak egyaránt. 

A szállodában 7 modern, technikailag jól felszerelt különterem áll rendelkezésre maximum 470 fő befogadóképességgel.

A termek elhelyezkedésének köszönhetően a 10-20 fős céges megbeszélésektől egészen a 220 fős konferenciákra lehetőség van. 322 szobás szállodánkban egyszerűen és könnyen megrendezhető töb napos rendezvény is. 

Részletek... 

tovább »
Hírek - Sofitel Budapest Chain Bridge***** - Öt csillagos kategória2011-06-15

Sofitel Budapest Chain Bridge***** - Öt csillagos kategória

17 elegáns, mindennel felszerelt, különböző méretű, valamint a 360 személy befogadására alkalmas bálterem miatt a Sofitel Budapest Chain Bridge tökéletes választás üzleti célú, vagy különleges események lebonyolítása céljára.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Novotel Budapest Centrum – 100 éves a hotel2011-06-15

Novotel Budapest Centrum – 100 éves a hotel

Két szinten hét légkondicionált, hangszigetelt, a legmodernebb technikai felszereltséggel ellátott különtermet kínál, melyek együttesen akár 300 fő befogadására is alkalmasak.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Novotel Budapest Congress & World Trade Centre - „Több törődés, kevesebbért!”2011-06-15

Novotel Budapest Congress & World Trade Centre - „Több törődés, kevesebbért!”

A vendégek kikapcsolásáról az újonan felújított wellness és fitness részleg gondoskodik török fürdőval, szaunával, úszómedencével és fitness-teremmel.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával2011-06-15

Novotel Budapest Danube**** - a Parlament látványával

A négy csillagos – az új Novotel generációhoz tartozó – Novotel Budapest Danube szálloda, mely Magyarországon elsőként teljesíti maradéktalanul a Novotel megújult minőségi követelményeit, Közép-Európa egyik leggyönyörűbb épülete, a magyar Parlament látványával várja vendégeit.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Mercure Budapest Buda Hotel **** - a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában2011-06-15

Mercure Budapest Buda Hotel **** - a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában

7 légkondicionált, szekcionálható különterem, 10–300 fõs befogadóképességgel, a legkorszerûbb audiovizuális berendezésekkel  és kiegészítő technikai felszereléssel.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Mercure Budapest City Center****2011-06-15

Mercure Budapest City Center****

Standard szobáink mellett választhat Privilege, Bio Privilege szobát vagy tágas lakosztály privát infraszaunával, hogy igényeinek tökéletesen megfeleljen.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Mercure Bodapest Korona**** - Téma-kávészünet2011-06-15

Mercure Bodapest Korona**** - Téma-kávészünet

Hogy a sikerhez most még inkább hozzájárulhassunk, nyári akciónk keretében minden legalább 20 fős rendezvény foglalása esetén, amennyiben legalább 2  süteményes kávészünetet rendelnek meg, az egyiket az Önök választása szerinti téma-kávészünetre cseréljük felár nélkül. 

Részletek... 

tovább »
Hírek - Rendezvényközpont és étterem nyílik a belvárosban2011-06-02

Rendezvényközpont és étterem nyílik a belvárosban

Várhatóan szeptemberben nyílik a megújult fővárosi Március 15. téren a Babel étterem és rendezvényközpont, amelynek egy csaknem két évtizedig elhagyatott épület ad helyet.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Interjú Orbán Bélával, a Gála Eseményszervező séfjével - ˝Csak természetesen!˝2011-06-01

Interjú Orbán Bélával, a Gála Eseményszervező séfjével - ˝Csak természetesen!˝

A természet közeliségről, a kreatív cateringről, az organikus alapanyagokról, az ételintoleranciáról és a sztárszakácsokról beszélgettünk Orbán Bélával a Gála Eseményszervező Kft. séfjével.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Cseréld le a Cosmoval a Ruhatárad!2011-05-31

Cseréld le a Cosmoval a Ruhatárad!

Májusban második alkalommal került megrendezésre a "Cseréld le a Cosmoval a Ruhatárad!" a SHOW-ROOM Rendezvényközpontban.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megválasztották az év borászát a tokaji borvidéken2011-05-24

Megválasztották az év borászát a tokaji borvidéken

Puklus Péter, a Tokaj Kereskedőház Zrt. főborásza lett a tokaj-hegyaljai borvidéken az év borásza, a 37 éves szakember az elmúlt hétvégén, a XVI. Tokaji Borvidéki Borverseny zárórendezvényén kapta meg a rangos titulust.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megújult a fertődi kastély díszudvara2011-05-20

Megújult a fertődi kastély díszudvara

Befejeződtek a fertődi Esterházy-kastély díszudvarának rekonstrukciós munkálatai: az ország egyik legszebb kastélyának díszudvara több ezer tő virággal várja a látogatókat. Eközben a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága további jelentős európai uniós forrás várományosa többek között a kastély egykori rózsakertjének a helyreállítására.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Ínyencfesztivál a Millenárison2011-05-20

Ínyencfesztivál a Millenárison

Idén június 3-5 között várják Magyarország kiemelkedő éttermei és borászatai, sörfőzdéi és különleges csemegék készítői az érdeklődőket a budai Millenáris Parkban rendezett Budai Gourmet fesztiválon.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megnyílt a Silver Major2011-05-17

Megnyílt a Silver Major

Május 15-től vendégeket fogad a Hajdúszoboszlótól 7 kilométerre, közvetlenül a 4. számú főút mellett található Silver Major. A szálláshely 30 szobával, 240 fő befogadására alkalmas csárdával, falumúzeummal, szabadtéri termál és strandmedencével rendelkezik.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megújult a Nádasdy-kastély homlokzata2011-05-16

Megújult a Nádasdy-kastély homlokzata

 Másfél évig tartó munkálatok után, május 20-án kerül sor a nádasdladányi Nádasdy-kastély felújított homlokzatának átadási ünnepségére. A felújítás 250 millió forintba került, amelynek 90 százalékát a Norvég Alap biztosította.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Újdonságok a Gerbeaud-ban2011-05-12

Újdonságok a Gerbeaud-ban

A 153 éve működő édességbirodalom az utóbbi 3-4 év alatt teljesen átalakult. Jelszó a régi tradíciók ápolása, a hajdani süteményreceptek modernizálása, a minőségi alapanyagok és a legmodernebb technológia alkalmazása – hangsúlyozta a szerdai tájékoztatón Pintér Katalin, a Gerbeaud igazgatója.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Megnyitott a Larus Étterem és Rendezvényközpont2011-05-11

Megnyitott a Larus Étterem és Rendezvényközpont

Nem mindennapi helyszín nyílt meg a nagyközönség előtt Buda szívében, egyedi környezetben, megnyugtatóan őszinte gasztronómiai vezetéssel. Kreativitás és hagyomány találkozik kényelemmel és minőséggel, Buday Péter Chef és Kozma Kálmán igazgató irányításával.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Jöhetnek a 2000 fős konferenciák Budapestre2011-05-05

Jöhetnek a 2000 fős konferenciák Budapestre

A SYMA Sport- és Rendezvényközpont C csarnokának belső átalakításával teljesült egy régi igény: Budapest immár a nemzetközi elvárásoknak megfelelő körülmények között képes akár 2000 fős konferenciákat is fogadni. 

Részletek...

tovább »
Hírek - Kezdődik a Budapesti Pálinkafesztivál2011-05-05

Kezdődik a Budapesti Pálinkafesztivál

Május 5-én délben nyitja meg kapuit a VI. Budavári Pálinkafesztivál a Magyar Nemzeti Galéria Hunyadi udvarában. A fesztivál négy napon át, május 5-8. között tart nyitva, az első két nap 12-24 óráig, míg szombaton és vasárnap éjjel 02 óráig várják a látogatókat.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál2011-04-19

Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

A hónap utolsó hétvégéjén, április 29. és május 1. között rendezik meg Agárdon, a IV. Velencei-tavi hal-, vad-, bor- és pálinkafesztivált.

Részletek...  

tovább »
Hírek - Új élményszínház és rendezvényhelyszín nyílt a fővárosban2011-04-15

Új élményszínház és rendezvényhelyszín nyílt a fővárosban

 A XIII. kerületi önkormányzat 3,5 milliárd forintos önerős beruházásában csütörtökön megnyílt a Radnóti Miklós Művelődési Központ (RaM), s benne Budapest első élményszínháza.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Egészségesebben medvehagymával2011-04-14

Egészségesebben medvehagymával

 Az egészséges életmód jegyében Medvehagyma Fesztivált rendeznek Orfűn, a Tájházban és a Kemencés Udvarban április 15-17. között. A programokat úgy állították össze, hogy a gyermekek és a felnőttek a szórakozás közben tanuljanak is.

Részletek... 

tovább »
Hírek - Pálinkaautomata a repülőtéren2011-04-12

Pálinkaautomata a repülőtéren

 Megjelent az ország első pálinkaautomatája a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér EU-elnökségi várójában.


Részletek...

tovább »
Hírek - Négycsillagos szálloda nyílt Mórahalmon2011-04-11

Négycsillagos szálloda nyílt Mórahalmon

 Megnyílt a Hotel Colosseum Mórahalmon, az Erzsébet Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában; a 2,5 milliárd forintos idegenforgalmi beruházást pénteken adták át.

Részletek...

tovább »
Hírek - Pálinka kóstolóházat avattak Gyulán2011-04-08

Pálinka kóstolóházat avattak Gyulán

 Átadták a Gyulai Pálinkamanufaktúra Kft. mintegy nyolcvan millió forintos beruházással készült kóstolóházát csütörtökön Gyulán. Az avatóünnepség alkalmából Somlói Zsolt, a társaság egyik tulajdonosa az MTI-nek elmondta: cége közel húsz millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el az unió által is támogatott régiós operatív programtól, a fennmaradó részt saját forrásból biztosította.

Részletek...

tovább »
Hírek - Megnyílt a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand2011-04-07

Megnyílt a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand

  Hotel Termálkristály Aqualand néven új, négycsillag superior szálloda készült el a főváros déli kapujában, Ráckevén (www.termalhotelrackeve.hu). A 20 standard és 5 superior lakosztályt kínáló hotel a Duna-parti település Tókert városrészének ligetes parkos környezetében, az 5 hektáros Aqualand komplexum területén fekszik.

Részletek...
 

tovább »
Hírek - Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn2011-03-28

Négycsillagosként született újjá a Hotel City Inn

Hotel City Inn teljes rekonstrukció után, immár négycsillagosként, kibővített szolgáltatáspalettával és megnövelt szobaszámmal várja a szabadidős turistákat, üzleti utazókat és corporate ügyfeleket.

Részletek...

 

tovább »
Hírek - Ékszerdoboz lehetne a Budai Vár2011-03-22

Ékszerdoboz lehetne a Budai Vár

A közelmúltban készült el a Várnegyed és a várlejtők fejlesztési koncepciójának első munkaterve...


Részletek...

tovább »
Hírek - Mobil étterem Brüsszelben2011-03-21

Mobil étterem Brüsszelben

 A 18 fő befogadására tervezett Cube étterem épületek tetején, sziklaperemen vagy akár különböző tópartokon jelenik majd meg...


Részletek...

tovább »
Hírek - Megszületik az első Nobu Hotel2011-03-14

Megszületik az első Nobu Hotel

 A Las Vegas-i Ceasars Palace és a Nobu Hospitality létrehozza a világ első Nobu Hoteljét.

Részletek...

tovább »
Hírek - Új konferenciaszárny a Boscolo-ban2011-03-03

Új konferenciaszárny a Boscolo-ban

Hamarosan új rendezvénytérrel bővül a Boscolo New York Palace...

Részletek...

tovább »
Hírek - Hogy kerül a fenyőfa a háztetőre?2011-03-02

Hogy kerül a fenyőfa a háztetőre?

 A norvég, de úgy általában a skandináv építészet kedveli a zöldtetőket: trendi, környezettudatos...

tovább »
Hírek - Luxusétterem a 122.-en2011-02-03

Luxusétterem a 122.-en

Múlt hétvégén megnyílt a világ legmagasabb épületének étterme.

Részletek...

tovább »
Hírek - A Szépművészeti Párizsban2011-01-26

A Szépművészeti Párizsban

 Mától a francia fővárosban mutatkoznak be a Szépművészeti Múzeum remekművei...

Részletek...

tovább »
Hírek - Krisztus-trilógia2011-01-25

Krisztus-trilógia

Első alkalommal látható együtt a 19. századi magyar festőóriás, Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája Budapesten...

Részletek...

tovább »
Hírek - Dalai Láma2010-09-27

Dalai Láma

Hogy melyik budapesti szállodát választotta a Láma???

Részletek...

tovább »
Hírek - A New York kávéház elismerése2010-06-29

A New York kávéház elismerése

Magyarország 40 legjobb étterme között szerepel...

tovább »
Hírek - Budapesti Történeti Múzeum2010-06-29

Budapesti Történeti Múzeum

Privát események, céges rendezvények kiváló helyszíne...

tovább »
Hírek - 0000-00-00

tovább »